Jump to content

Hier ben ik weer!


Partygirl36

Recommended Posts

Hey Hey Allemaal....De vorige ivf poging was helaas mislukt....en kreeg na 1,5 maand nadat ik spontaan ongesteld was geworden alweer de mogelijk heid om aan de tweede poging te beginnen!!

 

 

 

Wat we natuurlijk met beide handen hebben aangepakt!

 

 

 

Heb vorige week donderdag de 24ste de TP gehad van 2 mooie TOP embryo,s 2 van 9 cellen!!

 

 

 

Dag erna kreeg ik veel last van mn buik..tot en met de zondags toen toch ma na het ziekenhuis en bleek ik allemaal vocht achter mn baarmoeder te hebben...oversimulatie van de hormonen...ja groeide 500 gram per dag!!...

 

 

 

Dus nu veel water drinken...3 liter en ben inmiddels alweer 800 gram kwijt!

 

 

 

Heb nu steeds lichte ongi krampen en vage rug pijn..s,avonds weet ik op laats niet meer hoe ik moet zitten/liggen...verder nergens last van...

 

 

 

 

 

7 aug mogen we testen in het mcl via het bloed...al doe ik het liefst nu al thuis...ma dat is nog te vroeg helaas!

 

 

 

Hoop zo dat deze tweede poging wel gaat lukken....

 

 

 

Iedereen verder suc6 met hun pogingen en wachtweken!!!

 

 

 

Liefs Linde

Link to comment
Share on other sites

Guest marianne

Linde,

 

 

 

Welkom terug. Tweede poging al weer. Nu maar duimen voor een positieve test!

 

Succes nog even met de laatste wachtweek!

 

Groetjes, Marianne.

Link to comment
Share on other sites

Vanaf gisteraaf ineens verhoging...38.2.....38.3...kom niet onder de 38!!!

 

 

 

Ziekenhuis toch maar gebeld omdat ik toch wel heel erg onzeker ben na die overstimulatie...ma het hoort erbij zei ze..ja moet ik dat als posoitief zien of als negatief!!

 

 

 

De thuis test was vanmiddag negatief....dit is mn elde dag na TP vandaag!

 

 

 

Hoop zo dat die test mis is....pffff....zucht...wat duren die dagen dan lang!!!

Link to comment
Share on other sites

nu nog steeds verhoging....vanmorgen gewone temp...37.3 en na de middag begon ik met 38.1....is alweer 38.5 geweest en nu weer 38.2...Had iemand dat eerder?..of nooit iemand gemeten tijdens IVF?..hahaha...ik dus per toeval!...ma heb ook steeds krampen in buik..soort gevoel dak ongie moet worden en steken in onderrug!!..

 

 

 

Hoop zo op goed nieuws over 2 dagen!...al is de hoop wel wat weg....en dan moet ik positief blijven denken ma dat valt niet altijd ff mee...zucht!

Link to comment
Share on other sites

Hey,

 

 

 

Heb mijn temp niet gemeten, dus zou het niet weten. Volgens mij is het wel normaal dat je temp schommelt op de dag. Wel wat aan de hoge kant, maar heeft dat niet met de overstimulatie te maken?

 

 

 

Verder nog nieuws? Spannend he die wachtdagen. Morgen weet je al meer. Nog even afwachten en duimen draaien dus... Succes, hoop het beste voor je!

Link to comment
Share on other sites

Guest marianne

Hey Linde,

 

Hoe gaat ie? Hou je de spanning nog een beetje vol?

 

Ik heb zelf nooit de temperatuur gemeten, maar het voelt ook niet koortsig.

 

Sterkte nog even met de laatste lootjes. En ik hoop zo dat je goed nieuws hebt!

 

Groetjes, Marianne.

Link to comment
Share on other sites

Het voelt idd niet aan als koorts...gewoon wat verhoging...en nee want heb meteen het ziekenhuis gebeld...en die overstimulatie is alweer over (zeiden ze van het ziekenhuis)..heb dr verder ook geen last van....dus wacht het maar gewoon af tot morgen!

 

 

 

Weet wel dat het allemaal heel anders in de buik voelt als de eerste keer!...

 

 

 

Morgen middag om 3 uur heb ik antwoord op al mijn vragen! Gelukkig!

 

 

 

Want zo maak je jezelf ook gek natuurlijk! hihi

 

 

 

Wil iedereen bedanken voor de reacties....en ook zeker de mensen die snel voor de uitslag moeten ook enorm veel suc6 wensen!!! En hopen op een goede afloop!!!

Link to comment
Share on other sites

Nou vanmorgen wezen bloed prikken....voor 12 uur werden we al gebeld...dat het weer Negatief was!....2 embryo,s van 9 cellen....super slijmvlies...en toch weer NIET vast genestelld!!!

 

 

 

Helaas had ze geen antwoord op hoe dat mogelijk is...al voor de 2de keer geen vast nesteling geweest!!!

 

 

 

Nou dit eerst ma weer verwerken ............................zucht!

Link to comment
Share on other sites

Wat enorm balen Linde!!!

 

Het schijnt ook bij normale bevruchting (pret in bed) zo te zijn dat niet alle bevruchte eicellen innestelen... Hebben ze ook geen verklaring voor.

 

Weet wel dat je daar niets aan hebt... maar ja, wilde het je toch even zeggen als hele schrale troost!

 

 

 

Groetjessssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Guest marianne

Linde,

 

Lees net je uitslag van de test. Ontzettend balen meid!

 

Sterkte om het een plekje te geven, en de hoop niet opgeven!

 

Liefs, Marianne.

Link to comment
Share on other sites

Hee partygirl,

 

 

 

Wat een ontzettend shit zeg! Had zo gehoopt dat er wel degelijk een zwangerschap was voor je. Maar als je nu een bloedtest hebt laten doen, betekend dat je dan nog niet ongesteld bent? Geen bloed geeft moed zou ik zo zeggen.

 

 

 

Sterkte in iedergeval, neem je tijd zodat je weer optimistisch naar de volgende ronde kan gaan.

 

 

 

Toitoitoi

 

 

 

Greetzzzz,

 

Elena

Link to comment
Share on other sites

Hey hey ...allereerst iedereen bedankt voor de lieve reacties!..dat doet me goed!!!

 

 

 

Het gaat langzaam aan een stukje beter met ons!..al voelt het nog shit!

 

 

 

Ik werd idd niet ongesteld..en dat was de eerste keer ook al zo..pas toen ik stopte met die ballen..kwam het pas los..dus toch hoop dat het wel goed zat! maar helaas! ZONDER RESULTAAT!!!!

 

 

 

We konden in week 46 alweer beginnen...maar hebben dat aanbod afgeslaan..eerst dit maar ff verwerken en een plaatsje geven!....we gaan nu in week 8 zoals het nu lijkt de laatste poging wagen! al heb ik geen hoop dat dat wel gaat lukken....als het al 2 x niet ingenesteld is dan geloof ik niet meer in een derde keer!..dus dat moetenw e nog ff zien!!

 

 

 

Liefs iedereen...

Link to comment
Share on other sites

Joh, 3x is scheepsrecht....

 

En eh, het schijnt dat er 'normaal' ook vaak wel een bevruchting plaats vindt, maar dat er niet altijd een innestelling is. Alleen weet men dan niet dat er een bevruchting is geweest...

 

Maar.. je hebt groot gelijk om een pauze in te voeren als je daar aan toe bent!

 

Sterkte!!!

 

 

 

Groetjessssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use