Jump to content

ff voorstellen


Guest Caatje

Recommended Posts

Guest Caatje

Hoihoi!

 

 

 

Ik zal me even voorstellen, ik ben Caatje en 33 jaar. Vorig jaar januari zijn wij begonnen met ziekenhuisbezoekjes. Ondertussen 6x IUI gehad, niet gelukt. 2 operaties, cystes. De eerste IVF per direct stopgezet. Overontwikkeling, ze telde er minstens 38.......Gelukkig goed doorheen gekomen. Maandje rust, en een maandje verplicht rust wegens de zomersluiting van het laboratorium ?! Nu met aangepaste hormoontoediening en nauwe controle begonnen. Maandag weer naar het ziekenhuis om te kijken of en hoeveel ik er heb. Hopelijk krijgen we dan wel te horen wanneer er een punctie plaats kan vinden, waar ik overigens ontzettend bang voor ben maar ik lees niemand hierover, valt het wel mee dan?

 

Tja, het is misschien een heel verhaal maar ik heb nog geprobeerd het kort te houden haha, sorry.

 

Nou ja, ik hoop veel op deze site te komen en de leuke en natuurlijk ook minder leuke dingen met jullie te mogen delen.

 

 

 

Petje af voor jullie allemaal want als ik die berichtjes zo lees zijn jullie wel behoorlijk sterk hoor.

 

 

 

Liefs!

Link to comment
Share on other sites

hallo caatje,

 

 

 

welkom op het forum, ik kan helaas nog geen ervaringen met je delen aangezien wij aan het wachten zijn wanneer we mogen beginnen met ICSI, dus voor vragen over de punctie zal je nog even moeten wachten op andere reactie's.

 

 

 

in ieder geval zul je hier zat antwoorden op je vragen krijgen, en heel belangrijk, veel steun.

 

 

 

succes met je behandelingen.

 

 

 

groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hi Caatje!

 

Welkom hier en natuurlijk heel veel succes met je poging!

 

Hopelijk deze keer geen overstimulatie voor je..

 

Ik had het bij mijn 1e poging nl ook, gelukkig kon de punctie wel doorgaan, maar er zijn uiteindelijk 31 follikels aangeprikt. Ik kan je zeggen dat het geen pretje was, veel pijn gehad.

 

Maar goed, ws kwam dat mede door het grote aantal.

 

En er zijn ook wel verhalen van meiden die nauwelijks pijn voelen bij de punctie, dus het is heel wisselend.

 

 

 

Iig heel veel succes, weet je al hoeveel follikels er nu aan het groeien zijn?

 

 

 

Groetjes van kim

Link to comment
Share on other sites

Hey Caatje,

 

Welkom hier!

 

Nou eh, de punctie is niet het leukste onderdeel van het IVF/ICSI gebeuren.... Maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de pijn vrij snel weer was vergeten. Bovendien is het bij iedereen weer anders. En het is gewoon iets wat moest, wil de ik zwanger worden.

 

En eh... ik denk dat de bevalling meer pijn doet.

 

 

 

Heel veel succes met de volgende poging. Hopelijk doen je eitjes nu niet te hard mee!!!

 

 

 

Groetjesssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Guest Caatje

Bedankt voor jullie lieve reacties! Ik weet maandag pas hoeveel (en of er) eitjes er zijn. hahaha, waarschijnlijk zal de bevalling idd veel meer pijn doen. Ik zou willen dat ik me daar druk om kon maken :), maar dat komt vast nog wel.

 

Jullie horen het goede nieuws zeker maandag van me. (hoezo positief denken?)

 

 

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hoi Caatje,

 

 

 

Ook welkom hier op het forum. Ik weet ook hoe het is om veel eitjes te hebben. Ze hebben er bij mij 20 weggehaald. Ik zat tegen een overstimulatie aan, maar het is gelukkig niet doorgezet. Ik heb wel heel veel pijn gehad, maar herstelde gelukkig snel.

 

 

 

Veel geluk met je poging.

 

 

 

Groetjes,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use