Jump to content

Eindelijk beginnen


tamara1978

Recommended Posts

Hallo Allemaal

 

 

 

Gisteren ben ik in het ziekenhuis geweest.

 

Volgens de dokter stond niks ons meer in de weg om te gaan beginnen.

 

Toevallig net de dag ervoor ongesteld geworden dus ik kon me aanmelden.

 

Ze gingen alles netjes uitleggen hoe ik me moest prikken en zo en mn schema

 

We zouden die middag gebeld worden of we mochten beginnen om 16,55 kwam het verlossende telefoontje we mochten beginnen.

 

Recepten hadden we al afgegeven bij de apotheek die zouden er vandaag zijn.

 

Ik moest gisteren beginnen met de decapeptyl injectie en morgen moet ik erbij prikken de puregon.

 

We hebben ook gelijk een afspraak gemaakt voor de echo zondag de 25 ste

 

Ben erg benieuwt hoe het allemaal gaat lopen.

 

groetjes Tamara

Link to comment
Share on other sites

hihihi Tamara

 

nou is wel handig hoor zo een moeder die dat kan in de buurt

 

 

 

ik zelf ben echt als de dood voor naalden

 

heb toen ik 17 was ook echt een keer een hysterische aanval gehad omdat ik dus bloed moest laten prikken inverband met allergische reactie die ik had.

 

werd echt helemaal gek, en heb dus daarna zoveel mogelijk prik dingen vermeden.......................

 

maar ja dan lukt het zwanger worden niet en moet je allerlij testen doen en toen werd mijn angst al minder

 

en ik weet nog bij eerste keer prikken in het ziekenhuis, mijn hand bibberde zo dat de verpleegster zei; zal ik je hand dan maar even geleiden.

 

LOL

 

maar weet je ik ben een controlefreak best wel

 

dus vind het eigenlijk niet zo erg om het zelf te doen

 

geprikt worden vind ik nog steeds niet leuk

 

kijk bij bloedafname ook altijd de andere kant op

 

( maar kan dan weer wel prima tegen bloed, dit in tegenstelling tot mijn man die dan dus helemaal niet goed word hahaha lol, denk niet dat ie er bij gaat zijn mocht ik ooit bevallen!!! haha)

 

 

 

moet wel zeggen dat het prikken deze keer toch minder lekker gaat

 

het prikken op zich wel maar daar waar ik hem de eerste ronde gewoon bij (1, 2, ) drie er in prikte, zit ik nu aldoor te 1,2,3-en en dan een stuk of 10 keer

 

maar dan zeg ik in gedachten dus aldoor dingen als

 

wat als je nou diabetes had en elke dag MOEST prikken??

 

ja dan doe je het ook

 

en dan doe ik hup die naald erin.............

 

maar zal blij zijn als het er weer op zit............:toothy4:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use