Jump to content

Hallo allemaal


Elaine

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

 

 

Ik ben Elaine, bijna 35 en zit in mijn eerste IVF na 4 IUI's.

 

We hebben er een tijdje over de beslissing gedaan of we wel of geen gezinnetje wilden stichten en na de beslissing bleek het allemaal niet zo vlot te gaan. We hebben alle onderzoeken doorlopen, maar er zijn geen afwijkingen gevonden, maar toch: het gaat niet vanzelf.

 

Nu ben ik 3 weken Decapeptyl aan het spuiten en daarbij 5 dagen Puregon en vrijdag terug voor een echo. Hoop dat het snel gaat, voel me niet erg lekker, maar mag zeker niet klagen. Alles voor het goede doel.

 

 

 

We staan erg positief in het traject en tot nu toe ben ik nog heel relaxed. Wat komen gaat zien we wel als het zo ver is, daar kunnen we nu toch niets aan veranderen. Ik was eerst bang om me aan te melden op een IVF forum, omdat ik dacht hierin te verdrinken en me te veel met alles bezig te houden, maar na inschrijving op een ander forum bleek dat niet het geval te zijn.

 

 

 

Ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de topics en ik hoop dat een ieders wens hier uit mag komen.

 

 

 

Succes en sterkte met alles voor iedereen toegewenst.

 

Elaine

Link to comment
Share on other sites

hoi Elaine welkom! ik ben ook net nieuw op deze site, ik hoop dat het voor ons allemaal gaat lukken! mijn eerste ivf poging mislukt [ er was geen bevruchting ] dus daarom ook geen terugplaatsing. ik wens je heel veel succes , trouwens voor iedereen hier.

 

 

 

groetjes van esther!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use