Jump to content

Buikpijn door pilgebruik voor 1ste ivf


elvirazonnetje

Recommended Posts

Hoi Dames

 

 

 

Even een vraagje

 

Ik moet voor de eerste ivf behandeling de pil slikken( de microgynon)

 

Maar ik slik dit sinds 24\8 maar ik heb sinds een paar dagen behoorlijk last van buikpijn.

 

Zijn jullie hier bekend mee?

 

En zijn er meer vrouwen die hier last van hebben?:confused:

 

Want ik weet niet of dit erbij hoort.

 

 

 

Dank je dames

 

 

 

Liefs Elvira:icon_cherry:

Link to comment
Share on other sites

Stom hoe je dingen toch al weer vrij vlot vergeet.

 

Ik weet nog wel dat ik tijdens het pilgebruik steeds oud bloed verloor in keine beetjes. En ik heb ook al erg lang last van een rommelende buik gehad. Maar wanneer dat nou precies is begonnen weet ik niet meer. Weet wel dat dat niet perse buikpijn was.

 

 

 

Groetjessssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

hallo elvira..!

 

 

 

ja ik heb er ook mee te maken, ik slik sinds 26/8 de pil en heb ook vreselijk buikpijn.. vandaar dat ik toendertijd met de pil ben gestopt.

 

 

 

ik ben er ook misselijk ben en ben al bij de huisarts geweest en het kon geen kwaad, de 1 reageerd gwn sterker op de hormonen.

 

 

 

Ik hoop dat ik je een beetje gerustgesteld heb, maar ik weet het het blijft vervelend.

 

 

 

liefs

 

Desiree

Link to comment
Share on other sites

Hoi Elvira,

 

Ik heb er ook geen ervaring mee. Maar ik denk dat het is zoals Dees al zei: de een reageert sterker op de hormonen dan de ander. ik heb bijvoorbeeld best wel last gehad van de Gonal F, terwijl een ander weer niets voelde.

 

Gaat het verder goed met je? Lekker positief ingesteld?

 

Groetjes, Nora.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Dames

 

 

 

bedankt voor jullie reacties!

 

Het is idd vervelend,maar ik weet waarvoor ik het doe:B-0009:

 

Dus ik hoop dat het niet erger word,en het zal me benieuwen hoe ik ga reageren op de decapeptyl daar begin volgende week voor het eerst mee.

 

Ik prik de hormonen ook gewoon lekker bijmezelf ,ik durf het niet aan om het men mannetje te laten doen,dadelijk breekt de naald af hihihihi.

 

 

 

En Nora hoe is het met jou en de kleine beeb in je buikie?

 

Ik ben gelukkig positief ingesteld en kan niet wachten op de TP!

 

Alleen de punctie pfff.

 

 

 

Zo Dees dan gaan we ook gelijk op met de behandeling van de hormonen.super spannend allemaal!!

 

 

 

Liefs Elvira

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use