Jump to content

Voor het eerst hier


Guest samantha

Recommended Posts

Guest samantha

Hallo allemaal,

 

Vandaag de moed bijelkaar geraapt om eens een kijkje te nemen op deze site.

 

Ook wij zijn er in mei van dit jaar achtergekomen dat wij niet op de natuurlijke manier kinderen kunnen krijgen.

 

Onze wereld stortte in.

 

Er is niets op deze wereld dat ik meer wil dan moeder worden.

 

Wij gingen vrij snel(na 8 mnd)naar de dokter omdat ik dacht dat ik onregelmatig ongesteld was.

 

Dit bleek heel erg mee te vallen maar voor de zekerheid moest mijn man een bekertje inleveren om te testen.

 

Een week later kwam het telefoontje dat er zo weinig goede zaadcellen waren dat we meteen werden doorgestuurd naar het ziekenhuis.

 

Gelukkig gingen alle onderzoeken zo snel en hebben we volgende week maandag ons intake gesprek voor waarschijnlijk ICSI .

 

Hoop dat de rest ook allemaal heel erg snel gaat zodat we snel aan de behandeling kunnen gaan beginnen.

 

Ben heel erg nieuwsgierig naar alle ervaringen met ICSI zodat ik me een beetje kan voorbereiden.

 

Samantha.

 

Link to comment
Share on other sites

hallo meid,ik zit in het zelfde schuitje maar ben nog in afwachting van mijn intake...............maar vind het allemaal spannend en natuurlijk ook beetje bang in ieder geval wens ik jou veel succes en miss kunnen we ervaringen uitwisselen groetjes chantal

Link to comment
Share on other sites

Guest samantha

Hoi Chantal,

 

 

Ja bang ben ik ook wel.

 

Op dit moment voel ik me geestelijk leeg.

 

Ben al 3 dagen heel erg moe en we zijn nog niet eens es echt bezig!

 

Om me heen is ook iedereen zwanger(lijkt het wel) en iedereen gaat ook vragen wanneer we nou es een baby krijgen.

 

Wil er heel graag over praten maar mijn man wil eerst nog wat test uitslagen weten voordat we het aan onze vrienden gaan vertellen.

 

Ben daarom blij dat ik hier even wat stoom kan afblazen.

 

Hoelang zijn jullie al bezig?

 

Liefs Sam.

Link to comment
Share on other sites

Hallo Samantha,

 

 

 

Wat goed dat je de stoute schoenen hebt aangedaan.

 

Je zult zien dat je hier heel veel steun en informatie zult krijgen.

 

Alle meiden helpen je op weg en zullen ervaring met je uitwisselen.

 

Ik hoop voor jullie dat het gaat lukken

 

 

 

succes

Link to comment
Share on other sites

Hoi Samantha,

 

 

 

Jullie zitten precies in hetzelfde schuitje als ons. Ik ben begin april bij de gyn geweest ivm met onregelmatige cyclus, gevolg mijn man wed ook onderzocht en toen kregen we 18 augustus definitief te horen dat ICSI de enige manier is voor ons om kinderen te krijgen.

 

Je wereld stort echt in, heb hetzelfde gevoel. 6 oktober hebben wij de intake voor ISCI. Het gaat allemaal dan in 1 keer heel snel vind ik. Wel fijn natuurlijk en hopen dat ook wij straks kunnen genieten van een kleine.

 

 

 

Sterkte met alles.

 

 

 

groetjes martine

Link to comment
Share on other sites

Hey Samantha,

 

Tja, niemand zit er op te wachten om via het medische circuit zwanger te moeten raken! Bij ons was dat al bekend (mijn man heeft zich i.v.m. medicatie laten sterriliseren en zijn zaad ingevroren), maar het was ook wel even slikken toen het niet met inseminatie ging lukken (kwaliteit was achteruit gegaan in de vriezer) en het ICSI moest worden.

 

Lees mee, vraag en eh, schrijf van je af wat je kwijt wil!!!

 

Welkom hier en heel veel succes!!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Samantha,

 

Ik zie dat je ook uit Dordt komt. Ik neem aan dat je vaste bezoeker wordt van de fertiliteitspoli van Zwijndrecht (en het lab in Rotterdam)?! Het is misschien een schrale troost in al deze ellende (horen dat je niet natuurlijk zwanger kan worden is kei- en keihard) maar ik heb hele goede ervaringen met deze poli. Topteam! Ik hoop dat je het net zo ervaart. Heel veel succes en sterkte!

 

Groeten, Nora.

Link to comment
Share on other sites

Guest samantha

Hoi allemaal!

 

 

 

Bedankt voor al jullie lieve berichtjes,geloof dat ik hier wel veel steun kan krijgen.

 

Ik zal jullie op de hoogte houden van wat er gaat gebeuren.

 

Liefs Samantha.:thumbup:

Link to comment
Share on other sites

he Samantha,

 

 

 

wij zijn ook nog in het voortraject voor ICSE...mijn mannetje heeft nu een semenonderzoek gekregen, omdat er geen bruikbare levende cellen waren aangetroffen de eerste keer!!!

 

3 november krijgen we de uitslag van het uitgebreide semenonderzoek.....

 

Jij ook succes met de behandelingen en hopelijk kunnen jullie gauw starten...ik ga met je meelezen:booty:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use