Jump to content

droom is voorbij, alles mislukt......fleur


fleur

Recommended Posts

Dag lieve meiden

 

 

 

hierbij neem ik afscheid van jullie

 

afgelopen vrijdag is de punctie heel goed gegaan

 

6 follikels en 4 eicellen alleen.........mijn mannetje had geen levende zaadcellen

 

nou dag droom:lac:

 

geen kids voor ons

 

 

 

tja, gewon k..

 

 

 

maar denk maar dat zoveel % helemaal niet lukt met ivf/icsi en wij hebben die pech dus voor jullie statistisch gezien een betere poging

 

 

 

heel veel succes allemaal

 

wij gaan dit eens verwerken........:tearyeyed::tearyeyed::tearyeyed::tearyeyed:

 

 

 

liefs

 

fleur

Link to comment
Share on other sites

Guest Simone1972

Fleur, ik weet niet wat ik kan zeggen. Ik vind het zo ongelofelijk rot voor jullie. Ik hoop dat jullie dit een plek kunnen geven in de toekomst. Heel veel sterkte hiermee!

Link to comment
Share on other sites

o fleur..

 

 

 

wat een verschrikkelijk nieuws zeg. Ik kan het niet geloven hoor.

 

heel veel sterkte, liefde en rust met het verwerken gewenst!

 

 

 

ik heb er geen woorden voor...

 

 

 

liefs en een dikke knuffel

 

Desiree

Link to comment
Share on other sites

Fleur....

 

 

 

Hier idemdito....heb er geen woorden voor!

 

Zo ontzettend rot voor julie.

 

zo erg.

 

 

 

Ik hoop dat jullie het op den duur een plekje kunnen geven

 

En verder kunnen in het leven.....!

 

 

 

Sterkte..

 

 

 

Dikke knuffels

 

 

 

Liefs Claudia

Link to comment
Share on other sites

Hoi Fleur,

 

 

 

Kan het niet geloven.....

 

Hoe ga je hiermee om?

 

We weten inderdaad dat wij allemaal een van de stastistieken zijn maar welke kant op geen idee. Jullie helaas de verkeerde kant.

 

 

 

Wij leven met jullie mee.

 

 

 

Heel veel liefs,

 

Vanessa

Link to comment
Share on other sites

Lieve Fleur,

 

 

 

Woorden schieten tekort, je wilt zó graag en dan mag het niet zo zijn! Waarom?! Zoek steun bij elkaar, jullie zullen elkaar hard nodig hebben. Probeer het op termijn een plekje te geven!

 

 

 

Heel veel sterkte gewenst!

Link to comment
Share on other sites

Fleur,

 

Wat vreselijk, ik begrijp dat niks of niks je nu kan troosten.

 

Heel veel sterkte, heel veel praten en knuffelen. Hopelijk kunnen jullie hier samen sterk uitkomen en de kinderwens een plaats geven.

 

het spijt me heel erg

 

 

 

Sofie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use