Jump to content

na hoeveel dagen zijn jullie van het wachtbankje


mijnbaby

Recommended Posts

Guest marianne

Hoi,

 

Ik viel niet spontaan van het bankje. Tgv de progresteron caps werd ik niet ongi. Mocht testen 18 dagen na de punctie, en die was negatief. Helaas kan dat middeltje je ook goed voor de gek houden. Werd ongi 2 dagen na het stoppen van de progresteron.

Link to comment
Share on other sites

Ik 16 dagen na de punctie / 13 dagen na de TP. Mocht 15 dagen na punctie testen en die was negatief, volgende dag dus ook ongesteld. Progestan heb ik gebruikt tot en met 12 dagen na de punctie.

 

 

 

Vind het wel opvallend dat dit in alle ziekenhuizen zo verschilt. Hoe lang je progesteron gebruikt en wanneer je mag testen.

 

 

 

Henne

Link to comment
Share on other sites

Dag 10 na TP ( met gebruik van progesteron) .

 

de 3e keer was met gebruik van Pregnyl, wat de menstru nu juist NIET zou tegenhouden dus had dat nog ietsje eerder kunnen zijn.

 

 

 

Toch had ik tot dagen na de zwangerschapstest echt heel stellig het gevoel elk moment te kunnen gaan menstrueren, mega last van darmen erbij ( heb ik dan ook vaak). Zware dagen waren het!

 

 

 

succes,

 

liefs Lentezon

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 5 months later...

De eerste verse poging 5 dagen na positieve bloedtest, 1e cryo na 6 dagen na tp en 2e cryo 7 dagen na tp. Alleen bij verse pogin progesteron gebruikt.

 

En bij deze verse poging als het donderdag niet goed is 12 dagen na tp.

 

 

 

Sandra

Link to comment
Share on other sites

hoi hoi,

 

 

 

Ik werd bij poging 1 na 10 dagen ongesteld

 

bij poging 2 na 11 dagen.

 

bij poging 3 ben ik op dag 8 bruin bloed verloren. nu dus wel zwanger.

 

 

 

bij alle keren heb ik progesteron bolletjes gebruikt.

 

 

 

liefs

 

Desiree

Link to comment
Share on other sites

Guest Vonnie

Hoi hoi,

 

 

 

Bij poging 1, 2 en 3 voor een brusje voor onze oudste werd ik elke keer precies een week na de terugplaatsing ongesteld. Bij poging 4 ook precies 1 week na de terugplaatsing wat bloedverlies, maar dat bleek achteraf oud bloed of innestelingsbloed. Poging 4 resulteerde in een mooie tweeling....

 

 

 

Bij alle pogingen heb ik Progestan bolletjes gebruikt waarbij ik opmerk dat ik bij de drie mislukte pogingen direct ben gestopt met de bolletjes toen ik het bloed opmerkte. Bij de vierde poging ben ik stug doorgegaan met de bolletjes.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Even dit topic weer naar boven.

 

Misschien een gekke vraag, maar hoe tel je dan? Telt de dag van terugplaatsing mee? Ik heb sinds gisteren wat bloedverlies, niet zoveel als een gewone menstruatie. Als ik de dag van terugplaatsing mee tel kom ik uit op dag 9, is dat niet wat vroeg?

 

Ik blijf stug de progestranbolletjes gebruiken, wil het ergens nog niet opgeven.

 

Kan iemand me nog hoop geven of met beide voeten op de grond zetten?

 

 

 

Madelief

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use