Jump to content

Testen!!!


Cindy86

Recommended Posts

Hallo allemaal, ik zie dat er andere meiden met een cryo terugplaatsing al veel eerder dan ik mogen testen. Ik moet maar liefst in totaal 3 weken en 1 dag wachten pfff, wat een lange tijd. Hoe lang na de TP hebben anderen mogen testen? en was die test dan positief of was hij dan een paar dagen later pas pos. of niet natuurlijk.

 

 

 

In het AZM zeiden ze dat het bij een cryo tp langer duurt eer het lichaam hormonen aanmaakt???

 

 

 

Beetje gek lijkt me.

 

 

 

Groetjes Cindy

Link to comment
Share on other sites

Hoi Cindy,

 

 

 

Ik heb 4 cryopogingen gehad. Maar werd bij de 1e drie steeds al ongi voor de testdatum.

 

Bij de laatste cryopoging in juli was het anders. Ik kreeg toen wat bloedverlies, maar was heel weinig en toen had ik toch maar een test gedaan en die was positief. Maar dat was dus een hele vroege miskraam geworden.

 

Dat was toen 16 dagen na de tp.

 

Jij mag pas na 22 dagen testen, dat is wel heel lang. Je kan echt wel eerder testen hoor, kijk maar bij mij..

 

Je kan bv een hele gevoelige test nemen en dan kan je al 4 dagen voor je NOD testen.

 

Veel succes!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Cindy,

 

 

 

Ik heb op 10 nov een terugpl. van een cryo gehad. En daarbij een brief van het ziekenhuis dat ik 17 dgn na terug plaatsing moet testen.

 

En dat vind ik zelf al lang. Maar jij moet nog langer geduld hebben..

 

Per ziekenhuis dus weer verschillend blijkbaar.

 

We lopen bijna gelijk op. Succes met wachten!

 

groetjes,Adriana

Link to comment
Share on other sites

vreemd das wel errug lang hoor

 

bij mij was de testdatum na TP zelfde voor vers als voor cryo

 

dus ??????

 

ik zou zelf dan gewoon zo rond NOD inderdaad zelf een test doen.

 

zo een gevoelige van kruidvat, en dan bijvoorbeeld paar dagen erna nogmaals.

 

 

 

heel vreemd zo het verschil in ziekenhuisprotocollen!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lisl, ik zag net inderdaad in een ander topic dat je ook aan het wachten bent. Alleen heb jij later de tp en mag je eerder testen. Ik denk dat ik gewoon volgende week test. het duurt me nu al te lang, heb sinds gisteren lage rugklachten en ben best wel moe. Weet niet of het nu van de menstruatie is of van zwangerschao. bah bah. Het is niet eerlijk. We zullen zien.

 

 

 

Groetjes Cindy

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lisl, ik zag net inderdaad in een ander topic dat je ook aan het wachten bent. Alleen heb jij later de tp en mag je eerder testen. Ik denk dat ik gewoon volgende week test. het duurt me nu al te lang, heb sinds gisteren lage rugklachten en ben best wel moe. Weet niet of het nu van de menstruatie is of van zwangerschao. bah bah. Het is niet eerlijk. We zullen zien.

 

 

 

Groetjes Cindy

 

 

 

Ik duim voor je dat het door een zwangerschap komt!

 

Volgens mij moet je inderdaad een week eerder kunnen testen. Ik vind 2 weken al zo lang, laat staan 3 weken. Dat is gewoon onmenselijk!:icon_biggrin:

 

Sterkte nog even.

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi, vandaag een mega dip, voel me zo moe en ik kan niets hebben maar ja het kan vanalles zijn. Ook nog steeds rugpijn en ik ben nog niet ongi waar ik blij om ben en ik al zeer positief vind, ook niet veel witvloed ondanks de bolletjes. Ik ga zondag een test doen, ik hou het niet meer en als die negatief is wat ik niet denk dan kan ik alsnog volgende week een test nog eens doen. De test die ik nu ga doen is al gevoelig voor 25mcg HCG in 1 ml urine of zoiets, dus best wel gevoelig en trouwens ik heb hem van het werk meegenomen en dat zijn dus testen van bij de huisarts. Hoop het heeeeel erg dat ik dan eindelijk van die onzekerheid af ben want dit is bijna niet te doen.

 

 

 

Groetjes Cindy

Link to comment
Share on other sites

Cindy toch... die wachtweken dat is vreselijk hé... probeer rustig te blijven en je niet bij elk kwaaltje een vraag te stellen. We vragen veel van ons lichaam, de medicatie doet er ook van alles mee dus het is normaal dat we moe zijn, pijn hebben, lastig zijn... trek het je niet aan en verwen jezelf een keertje. Zaag eens goed!

 

Ik ken niks van die testen maar als je denkt dat je zondag al iets kunt merken dan hoop ik voor jou dat het positief is, succes ...

Link to comment
Share on other sites

Hey Cindy,

 

 

 

Jij bent toch in behandeling bij het AZM hé? Moet je 3 weken wachten na een cryo? (ik wel toen)

 

Ik heb bij mijn cryo getest op dag 17 en die was harstikke positief!!

 

 

 

SUCCES!!!

Link to comment
Share on other sites

hoi cindy,

 

ik zou ook eerder testen ja, drie weken, jemig, wat lang.

 

en als andere meiden na 17 dagen een posi test hadden zegt dat ook wel iets.

 

heel veel succes ik hoop dat je moeheid een goed teken is!

 

Lis

Link to comment
Share on other sites

Hey Cindy,

 

Jammer dat hij negatief was maar je was ook wel erg vroeg met testen.

 

Op de 12e dag als ik zo vlug even tel.

 

Je kunt het beste op de 16e dag testen.

 

Ik vind het trouwens ook een raar verhaal dat cryo´s langer duurt dan een embryo.

 

Gewoon donderdag of vrijdag nog eens testen als er nog niets gebeurd.

 

Je hebt nu nog te weinig hcg waarde in je bloed.

 

Ik zal aan je denken deze week.

 

Maar de voortekenen zijn goed, die had ik ook

 

 

 

succes

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi allemaal, bedankt voor jullie lieve berichtjes. Ik heb ook een goed gevoel erbij.

 

 

 

@ Nicolas fijn om te horen, had jij dan ook al zo vroeg lage rugpijn? Ik had vanmorgen maar voor de zekerheid eens mijn urine nagekeken op het werk omdat ik ook een blaasontsteking zou kunnen hebben met rugpijn. Maar dat heb ik niet, YES, dus dan zal het wel van een eventuele zwangerschap zijn, de Huisarts zei ook dat dat kan doordat de baarmoeder veranderd en als die dan een beetje naar achter ligt en als je er gevoelig voor bent dan rugpijn krijgt. We gaan van het beste uit. En ik hoop ook dat mijn lichaam me nietvoor de gek houdt omdat ik niet ongi wordt terwijl ik ook niet zwanger ben :( .

 

 

 

We wachten rustig af deze week, anders doe ik zondag nog een test denk ik.

 

 

 

Groetjes Cindy

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use