Jump to content

Afscheid van het IVF Forum!


Partygirl36
 Share

Recommended Posts

Hey Hey Alle lieve meiden en jongens van het ivf forum!

 

 

 

Vandaag naar het MCL Leeuwarden geweest om onze laatste afsluitende gesprek te hebben naar onze 3de en laatste ivf poging

 

Het is nu echt voorbij...een 4de poging zit er voor ons niet meer in....De kans is te klein dat die wel zou aanslaan!...omdat mijn lichaam het afstoot nadat het terug geplaatst is!

 

 

 

Het is en blijft ontzttend jammer maar we moeten ons er bij neerleggen dat dit echt het einde is van ons ivf avontuur (3 pogingen in 7 maand)

 

 

 

Naar omstandigheden gaat het redelijk...wel word ik er nu steeds mee geconfronteerd...onze buuf die net is bevallen..nathalie die ik via het forum heb leren kennen..wij deden onze 2de poging en zij dr eerste!..zij was gisteren uitgeteld...Ja dan is het ff extra slikken..dan nog onze andere buuf die 19 jan uitgeteld is..dan 3 juffen van mn zoontje zn school!...Dus kan er ook niet echt omheen nog...Maar dat moet slijten denk ik!!

 

 

 

Dat komt ook wel weer goed......22 jan mag ik weer na het mcl om te zien wanneer ze me kunnen opereren!...Als ik 37 was moesten mn eierstokken eruit.(brca2 gen).Word dat 18 jan! Ook dan halen ze mn baarmoeder er meteen uit..(vleesboom ter groote van een sinaasappel)

 

En dan ben ik in 1 x klaar!..

 

 

 

Ik wil dan ook bij deze afscheid nemen van het ivf forum!...En wil iedereen...maar dan ook echt iedereen ONTZTTEND VEEL SUC6 WENSEN MET DE ZWANGERSCHAP!!...MAAR OOK IEDEREEN SUC6 WENSEN EN DAT JULLIE ALLEMAAL POSI TESTEN MOGEN KRIJGEN MET JULLIE POGINGEN!!!!!

 

 

 

VEEL LIEFS EN XXX LINDE

Link to comment
Share on other sites

Hoi Linde,

 

 

 

Wat ontzettend erg dat jullie kinderwens niet uitkomt, en zo moet eindigen.

 

Je klinkt wel heel nuchter en positief!! Sterkte, om dit toch een plekje te geven.

 

 

 

Succes met de komende operatie. Dat is ook niet niks.

 

 

 

Het ga je goed!!

Link to comment
Share on other sites

ik wil jou en je man heel veel sterkte wensen

 

en dat jullie het verdriet een plaats kunnen geven.

 

ik wens jullie heel veel geluk in jullie leven en dat er maar heel veel mooie andere dingen op jullie pad zullen komen!!

 

 

 

groetjes en het allerbeste

Link to comment
Share on other sites

Linde,

 

wat spijtig dat je afscheid gaat/moet nemen van dit forum. Wat een zware teleurstelling die je hebt te verwerken, nu en/of later. Ik hoop dat je verhaal kwijt kan bij alle dierbaren om je heen.

 

 

 

Ik heb er zelf eens aan gedacht om afscheidskaartjes ipv geboortekaartjes rond te sturen aan dierbaren die met ons meeleven. Hoe denk jij daar over?

 

 

 

Ik wens je heel veel sterkte met de operatie en geluk bij de wensen voor in de toekomst. Dat er maar mooie en leuke dingen op je pad mogen komen.

 

 

 

Liefs, Stéphanie

Link to comment
Share on other sites

Guest Butterfly

Goh, Linde, wat een teleurstelling !

 

Ik denk dat je zult gaan ervaren dat afscheid nemen van je kinderwens een proces is met ups en downs, net als rouwen om iemand die overleden is. Het zal altijd een pijnlijk plekje blijven.

 

 

 

Maar je klinkt optimistisch !!

 

 

 

Ik wens je heel veel sterkte en ik hoop dat je samen met je man en zoon (ik lees; drie juffen van mijn zoontje zn school dus ik ga er even vanuit dat je dus een zoon hebt) nog heel veel kan gaan genieten van de dingen die er wel zijn. En wie wat voor moois er nog op je pad komt waarvan je nooit had gedacht dat het zou gebeuren en je ook extra gelukkig maken.

 

 

 

Heel veel succes met alles wat je nog wilt gaan doen in je leven !

Link to comment
Share on other sites

heej linde,

 

 

 

Ik hoop dat je het allemaal een beetje een plekje kunt geven!

 

 

 

jammer dat je niet meer mee leest met onze verhalen maar ik begrijp het ook wel!

 

 

 

heel heel veel sterkte met alles meis.

 

 

 

enne we hyven..

 

 

 

liefs

 

Desiree

Link to comment
Share on other sites

hoi linde,

 

 

 

wat erg om te lezen dat het doek voor jullie valt!!

 

vind het verschrikkelijk voor jullie!

 

meid, ik wens jullie het allerbeste en ik hoop dat je dit verdriet een plekje kunt geven.

 

ik vind je zo moedig!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use