Jump to content

Rustpauze van een jaar


Yvonne1

Recommended Posts

Hello ladies,

 

 

 

Ik laat ook weer effe iets van me horen. Ten eerste nog de beste wensen en ik hoop dat al jullie dromen mogen uitkomen in 2009.

 

 

 

Ik heb al een tijdje niets meer gelezen hier op het forum want ik was best kapot na de 2e mislukte ivf poging. We zijn lekker op vakantie geweest naar Gran Canaria en dat heeft goed gedaan.

 

 

 

Ik merk dat als ik niet met die behandelingen bezig ben en met mijn kinderwens dat ik het ook steeds meer los kan laten en eigenlijk voel ik me dan best lekker. Ik heb dan ook besloten dat ik dit jaar geen behandeling meer ga doen. Ik ben wel overgestapt naar Unive verzekeringen waarbij ik ook nog een 4e poging vergoed zou krijgen, maar dat bewaar ik voor 2010. Ik zal wel wat bezoekjes naar de Osteopaat doen dit jaar zodat hij aan mijn verklevingen kan gaan werken waardoor ik er hopelijk ook minder last van krijg. Misschien word ik nog wel natuurlijk zwanger (kans is minimaal). Ik ben aanvullen verzekerd, dus Unive betaald tot 1000 euro en dan heb ik er toch nog iets aan.

 

 

 

Ik zal af en toe nog wel wat meelezen hier, maar verder zal ik niet meer echt reageren of schrijven.

 

 

 

Alle meiden hier op het forum, heel veel succes!

 

 

 

Liefs,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

waw Yvonne wat een moedige beslissing... dat vind ik echt

 

ik denk eerlijk gezegd dat zo'n pauze weg alles goed kan doen en je terug alles in perspectief kan plaatsen en misschien wel kunt leven met het idee dat er geen kindje komt...

 

en dan heb je idd die poging 4 achter de hand voor 2010

 

 

 

Ik wens je een fantastisch jaar, geniet van alles wat je hebt en wie weet komt er een klein mirakel op je weg

 

 

 

Veel plezier

 

 

 

Sofie

Link to comment
Share on other sites

Yvonne,

 

waar vakanties wel niet goed voor zijn. Het ziet je leven vanuit een ontspannen relatief en beseft hoe druk je het de afgelopen tijd hebt gehad met lichaam en geest. Het is zo te lezen goed voor jullie geweest en jullie hebben een goede beslissing genomen (denk ik). Het is fijn om nog wat in het verschiet te hebben, maar het is nog fijner om lichaam en geest op orde te hebben.

 

 

 

Een mooi en inspirerend 2009 toegewenst!

 

Liefs, Stéphanie

Link to comment
Share on other sites

hallo yvonne!

 

 

 

wat goed van je zeg dat je er eerst even een jaar tussen uit gaat!

 

 

 

echt ik zit alweer te trappelen om er mee bezig te gaan.. klinkt misschien wel raar maar liever vandaag nog zwanger dan morgen.

 

 

 

we willen zooooo graag.

 

 

 

jij heel veel suc6 dit jaar en hopend dat volgend jaar jullie jaar wordt.

 

 

 

we hyvennn!

 

 

 

liefs

 

Desiree

Link to comment
Share on other sites

Hoi Yvonne,

 

 

 

Wat fijn om weer iets van je te lezen.. Ik schrijf hier nauwelijks nog, maar voor jou log ik even in..

 

Het is absoluut een hele dappere beslissing om komend jaar tot rust te komen.. Het zal je zeker goed doen..

 

Wij hebben nu ook even een break om weer op adem te komen, en het helpt echt.

 

We weten nog niet precies wanneer wij weer gaan beginnen, ws zo april/mei. Dan hebben we ook een pauze gehad van ruim een half jaar.

 

Ik wens je heel veel succes komend jaar en veel succes bij de ostheopathie en hopelijk kan je straks weer zeggen dat je "zin" hebt om weer te gaan beginnen..

 

 

 

Liefs Kim

Link to comment
Share on other sites

hey Yvonne,

 

leuk om weer wat van je te lezen. Toevallig ben ik vorige week ook bij de osteopaat geweest. ik had er nog nooit van gehoord en ik dacht dat hij iets ging doen met botten en spieren, maar hij ging richting baarmoeder en eileiders/stokken! ik voelde afgelopen dagen duidelijk iets in mijn buik. echt wonderbaarlijk.

 

ik hoop dat je een wonder mag meemaken, laat het horen oke :)

 

x saskia

Link to comment
Share on other sites

Sterke beslissing... in topic 'pauze- meisjes' kun je wellicht zo af en toe wat laten horen? (als je er behoefte aan hebt/het op kunt brengen)

 

 

 

Je ziet: er wordt meegeleefd en het wordt gewaardeerd als je laat horen hoe het met je is/hoe je er in staat.

 

 

 

Nou, wat je ook doet: het is goed.

 

Succes en veel ontspanning en geluk toegewenst.

Link to comment
Share on other sites

Guest Butterfly

Wat een ontzettend moeilijke maar ook heel dappere en moedige beslissing. Wij hebben een pauze gehad van 10 jaar .. :shifty:.

 

In die tien jaar hebben we absoluut moeilijke momenten gehad maar ook enorm veel leuke dingen gedaan .. dingen die ons weer dichter bij elkaar hebben gebracht na de 3 jaar 'babywensverdriet'.

 

 

 

We gaan er nu weer vol vertrouwen aan beginnen met de gedachte; we willen al onze kansen hebben benut en geen spijt hebben in de toekomst dat we dat niet zouden hebben gedaan.

 

 

 

Heel knap dat je de deur naar de 3e en 4e poging wel open laat ! Je weet nooit of het toch nog gaat kriebelen binnenkort of over een tijdje.

 

 

 

Ik wens je alle goeds en veel sterkte !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use