Jump to content

Laparoscopie gaat niet door!!!!


Sil
 Share

Recommended Posts

Hoi Meiden,

 

 

 

Ik zou uiterlijk deze ochtend ongesteld moeten zijn om 20-01 de kijkoperatie te kunnen ondergaan. Dit gaat niet door omdat ik dus niet ongesteld ben geworden.

 

 

 

Dat zou een goed teken kunnen zijn aangezien ik het afgelopen maandag 12-01 het ongeveer had verwacht en anders dinsdag 13-01. Natuurlijk heb ik een test gedaan op dinsdag maar die was negatief. Hopen dat ik uiteindelijk toch positief zou testen op een later moment. En als ik niet zwanger zou zijn, hopen dat het zo snel mogelijk zou gebeuren met die ongesteldheid.

 

 

 

Geen ongesteldheid alsnog en ik wil pas zaterdag testen. Zal je net zien, is zojuist de operatie geannuleerd wordt ik vanmiddag ongesteld. Dan baal je dubbel natuurlijk.

 

 

 

Ik hou jullie op de hoogte.

 

 

 

Groetjes en een knuffel van Sil

Link to comment
Share on other sites

Oh ik hoop voor je dat het uitblijven van jouw menstruatie inderdaad een positieve test op gaat leveren, ga heel hard duimen

Link to comment
Share on other sites

Nou ik ben het nog steeds niet. Vanochtend maar weer een test gedaan...negatief!

 

Ik denk niet dat deze test positief gaat worden. of test ik nog iedere keer te vroeg.

 

 

 

Mijn beste vriendin had namelijk ook een aantal testen, thuis, gedaan. Allemaal negatief en toch had ze het gevoel zwanger te zijn. Ze zei ook echt tegen de huisarts ik ben zwanger maar de testen zijn negatief, maar ik voel het gewoon! De arts zei dat als de testen het aangaven toch niet zo is. Op aandringen van haar heeft ze bij de huisarts een test gedaan en daar bleek ze wel zwanger. Maar goed toen was ze langer overtijd dan ik nu ben....

 

 

 

Ik wacht het nu tot woensdag af dan ben ik langer dan een week overtijd (bijna anderhalve week) en zal dan weer testen als ik het nog niet ben geworden.

 

 

 

groetjes Sil

Link to comment
Share on other sites

He bah zo wordt het dan wel heel spannend voor je, maar heb je het gevoel dan dat je wel zwanger bent?

 

 

 

Ik blijf iig door duimen.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Dani,

 

 

 

Ik weet niet hoe het voelt. Je leest het wel op internet maar ja dat hoeft niet voor iedereen van toepassing te zijn.

 

Wel heb ik nu vaker last van een honger gevoel en kan ik na het eten wel slapen. Had ik nooit. Ben altijd op tijd wakker en nu blijf ik een half uur langer liggen. Maar ja of dat nou verschijnselen van een zwangerschap zijn?

 

 

 

Een collega van mij kwam er pas achter dat ze zwanger was na 14 weken. Al die tijd heeft ze niets gevoeld.

 

Ze was nooit misselijk en bleef gewoon ongesteld.

 

 

 

Ik doe de test niet te vroeg toch? Het kan al vanaf de dag dat je ongesteld moest worden. Wel heb ik 2 dagen later dan wanneer de eisprong zou plaats vinden een beetje bloed afgeveegd.

 

Maar dat was echt helemaal niet in vergelijking hoe ik altijd ongesteld ben. Hevig!

 

Was het innestelbloed? Ik weet ongeveer wanneer een eisprong zou moeten plaatsvinden maar of dat dan daadwerkelijk gebeurd omstreeks die data weet ik niet.

 

Want ik voel die sprong niet.

 

 

 

Ik zit nu scenario's te bedenken wat mogelijk de oorzaak zou kunnen zijn, maar dan zal je zien heb ik misschien geen eisprong gehad.

 

Onbewuste stress kan uiteraard ook een oorzaak zijn voor het langer wegblijven.

 

 

 

Ach...dromen mag!

 

 

 

Groetjes Sil

Link to comment
Share on other sites

Hi Sil, ik was vorige week 6 dagen overtijd. Ik heb niet getest maar op een dag was het daar weer gewoon...

 

Ik weet het niet, ik zou denken dat je als je zwanger bent het nu zou moeten zien op een test dat is toch wat men zegt.

 

Toch hoop ik dat we ongelijk hebben en dat je een klein wondertje met je meedraagt

 

Ik duim alvast :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hallootjes,

 

 

 

Ben het toch geworden en, net zoals Sofie ook 6 dagen later. Helaas!

 

Nu nog meer helaas want ik moest vandaag bellen naar het ziekenhuis om een nieuwe afspraak in te plannen. Het gaat deze cyclus niet lukken maar dat dacht ik wel. Nu moet ik wachten op de volgende cyclus en dan hopen ze dat er dan wel een plekje voor mij vrij is.

 

 

 

Het is jammer vooral om dat het een "voor de zekerheid" operatie is. De oorzaak is inmiddels al gevonden.

 

Ik kan niet meer wachten net zoals alle andere.....

 

 

 

Groetjes Sil

Link to comment
Share on other sites

Hi Sil, wat jammer voor je ... ik had het je gegund.

 

Als de oorzaak gekend is waarom doen ze dan toch een laprascopie?

 

Ik heb er ook 1 gehad, was ook maar voor zekerheid en idd niks gevonden maar ja... op zich is het niet zwaar of was het dat toch niet bij mij maar is wel weer vertraging natuurlijk.

 

 

 

Hopelijk weet je snel meer.

Link to comment
Share on other sites

He bah, ik had het je ook gegund hoor. En nu weer afwachten, kan me voorstellen dat je daar goed van baalt, zeker omdat je gewoon verder wil.

 

 

 

liefs

Link to comment
Share on other sites

Hi Sil, wat jammer voor je ... ik had het je gegund.

 

Als de oorzaak gekend is waarom doen ze dan toch een laprascopie?

 

Ik heb er ook 1 gehad, was ook maar voor zekerheid en idd niks gevonden maar ja... op zich is het niet zwaar of was het dat toch niet bij mij maar is wel weer vertraging natuurlijk.

 

 

 

Hopelijk weet je snel meer.

 

Hoi Sofie,

 

 

 

De oorzaak ligt bij mijn vriend ( te weinig aktieve zaadcellen ).

 

Via een echo zag bij mij alles er goed uit. Toch willen ze voor de zekerheid kijken of mijn eileiders niet verstopt zijn. Dit is niet te zien op een echo.

 

 

 

Je wilt inderdaad ook verder en dat is het meest teleurstellende. Ik denk dat ik vandaag een telefonische afspraak met de gyneacoloog ga maken. Ik ga aan haar vragen hoe het zit als de operatie in mijn volgende cyclus ook niet kan. Want dan zou het namelijk de 3de keer zijn dat de operatie wordt uitgesteld.

 

Ik heb zoiets van doe dan maar een rontgenfoto en contractvloeistof (dat doen ze ook maar soms is dan alsnog een kijkoperatie nodig). Of zonder operatie 1x een IUI...

 

 

 

Of moet ik nog meer geduld hebben? Ik weet dat het een tijdrovende behandeling is maar voor dat de eerste inseminatie is ben ik in totaal al een maand of 7 bezig....

 

 

 

Tot het volgend bericht maar weer.

 

 

 

Groetjes SIL

Link to comment
Share on other sites

Ik begrijp dat het teleurstellend is als je al niet aan de laparoscopie toe lijkt te komen... ik heb 'm toen ook voor de zekerheid gehad, om uit te sluiten dat... kon toen gelukkig meteen in de 1e cyclus.

 

Snap dat jij baalt en ik zou ook zeker gaan overleggen met je gynaecoloog!

 

Je wilt toch verder in het hele proces.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use