Jump to content

1e ICSI behandeling


baby-wens

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

 

 

Ik heb een hele tijd niks van mij laten horen, maar hier ben ik weer.

 

Ik zit inmiddels midden in mijn 1e icsi behandeling.

 

Ik heb 31 januari mijn tp gehad. Alles is tot nu toe goed gegaan.

 

14 februari mag ik testen, wat erg spannend is.

 

Ik zit de afgelopen 2 dagen al thuis ivm buikpijn! Dat is wel balen, ik was erg bang dat het mis zou gaan, nu nog steeds, maar de buikpijn (wat erg leek op menstruatiepijn) is inmiddels minimaal. Was het maar alvast zaterdag. Wou dat ik kon slapen en de 14e wakker worden om te weten of het goed is of niet....

Link to comment
Share on other sites

Hoi Dames!

 

Bedankt voor het duimen!

 

Ik heb dus een mooi valentijns cadeautje gekregen! Een positieve test!

 

Ik ben helemaal blij. Heb de test vanmorgen nog een keer gedaan en nog steeds positief. Dit is helemaal nieuw voor mij.

 

 

 

Hoop voor jullie dat het ook snel lukt. Ik zal ook voor jullie duimen allemaal.

 

 

 

Het is natuurlijk nog een spannende tijd, hopen dat het goed blijft gaan.

Link to comment
Share on other sites

Is niks bijzonders verder aan Düsseldorf, maar ze zijn wel verder dan Nederland. In Nederland mogen ook een aantal dingen niet, al weet ik niet precies wat. Ik heb er in ieder geval een positieve gedachte bij natuurlijk. Vooral omdat het mijn eerste keer was.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Baby-wens,

 

 

 

Het hoeft nog helemaal niks te betekenen hoor. Het kan wat oud bloed zijn, innestelingsbloed of een bloedvaatje dat geknapt is. Zolang het niet doorzet en je geen krampen krijgt, probeer je dan niet teveel zorgen te maken.

 

 

 

Succes verder in deze superspannende tijd!!

Link to comment
Share on other sites

Hi babywens! Wat een fantastisch nieuws! Gefeliciteerd! Probeer je niet te druk te maken om die afscheiding, is vast niks, alhoewel ik me voor kan stellen dat je dit soort dingen natuurlijk liever niet hebt!

 

 

 

Succes met de eerste echo, die is gelukkig al snel!

 

 

 

Liefs Pien

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use