Jump to content

Uhhh foutje!!!!!


Marietje

Recommended Posts

Oke na mijn topic over het misgaan van de zwangerschap, het volgende bericht.

 

 

 

De arts die vrijdag de echo heeft gemaakt studeert voorlopig nog niet af, het ziekenuis gaat uitzoeken wat er is gebeurt, want de echo vandaag wees uit

 

 

 

DAT IK ZWANGER BEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Nog een beetje moeilijk te geloven, maar heb het zelf gezien. Beeb zit heel hog in baarmoeder en waarschijnlijk heeft er een verkeerde scherninstelling op de echomachine gestaan. Das de enoge verklaring. Ze hebben duizend maal excuses aangeboden, ales genoteerd en gaan het uitzoken. ze wisten namelijk niet eens dat ik vrijdag geweest was!!!

 

 

 

Op dit moment heeft het gelukzalige gevoel de overhand, moet het allemaal nog even verwerken!!!!

 

 

 

Ik ben nu 8 weken en 3 dagen!

Link to comment
Share on other sites

Marietje!

 

 

 

Ik weet niet wat ik moet zeggen..

 

Zit met open mond te lezen!!!!

 

 

 

Uhm.... allereerst supergefeliciteerd meis, ben zo blij voor je!!

 

 

 

Maar wat een ongelofelijk verhaal zeg...mijn god.

 

 

 

Hoop dat je het langzaam weer een beetje kan gaan bevatten.. Er komt toch gewoon een beeb voor jou! En als deze het nu niet redt weet ik het ook niet meer hoor.. dat het een vechtertje is is nu al wel bewezen lijkt me!!

 

 

 

liefs,

 

Knorrie

Link to comment
Share on other sites

Wat een goed nieuws!!!! :toppie:

 

 

 

Je zou zo'n arts toch ook :fist:, maar dat mag je natuurlijk alleen maar denken!!

 

 

 

Ik hoop dat je nu een klein beetje kan gaan genieten van je zwangerschap na al deze stress!!

 

 

 

Sandy

Link to comment
Share on other sites

Nou ja zeg, ik zit hier gewoon met open mond jouw berichtje te lezen, het eerste wat in mij op komt zijn allerlei ''mooie'' benamingen voor de arts van afgelopen vrijdag maar wat ben ik onwijs blij voor jou zeg! AAAAAAAAAAAAAA SUPERRRRRRR ER IS EEN BEEBJE ONDERWEG VOOR JULLIE!!!

 

 

 

Meissie ik hoop ontzettend hard dat het nu alleen nog maar genieten wordt voor jullie.

Link to comment
Share on other sites

Dat geloooooof je toch niet!!!!! Oh Marietje wat een geweldig nieuws, ik zit hier met tranen in mijn ogen. Ben helemaal opgelucht voor je.

 

 

 

En die arts zullen we het maar even niet over hebben... mijn god....

 

 

 

Lieverd, geniet van je beeb. Hoera!!!

 

Henne

Link to comment
Share on other sites

YESSSSSS wat goed nieuws !!!

 

 

 

 

 

Dit is echt bizar gelukkig met uiteindelijk goed nieuws!

 

 

 

maar wat zullen jullie nu in een rollercoaster zitten de allergrootste van de wereld!

 

 

 

Wowwww ongeloofelijk dit!!!

 

 

 

GEFELICITEERD met dit goeie nieuws!

 

 

 

En nu weer gaan genieten!

 

 

 

Liefs Claudia

Link to comment
Share on other sites

YESS, Marietje!!!!!! Echt helemaal top voor jullie. Dit geeft maar weer aan hoe onzeker dit allemaal kan zijn. Dit geeft ons weer positieve kracht. En dat is precies wat we nodig hebben. Jeetje, wat zullen jullie nu gelukkig zijn. Geniet er maar lekker van meid. Ook nog eens een aantal prachtige dagen voor de boeg. Voor jullie kan het niet meer stuk.

 

 

 

Liefs Linda

Link to comment
Share on other sites

Hoi Marietje,

 

 

 

Wat een fantastisch nieuws is dit zeg, wonderen bestaan dus toch..... Dat dit kindje een blijvertje is, is nu wel duidelijk. Kan me voorstellen dat je die arts van afgelopen vrijdag nog eens onder handen wilt nemen, maar bedenk maar dat al die negatieve energie je geen goed zal doen.

 

 

 

Ik wens je vooralsnog een onwijs mooie en rimpelloze zwangerschap toe en lekker genieten ervan! Wij gaan genieten van jouw verhalen over jouw zwangerschap en ik persoonlijk hoop 4 juli te mogen aansluiten in het zwangerenrijtje.

 

 

 

Greetzzzz,

 

Elena

Link to comment
Share on other sites

Lieve Marietje,

 

 

 

Wat ben ik blij met dit nieuws!! Ik hoopte het stiekum al omdat ik continue van deze bloedingen heb. Ze komen en gaan hetzelfde uur. Ik ben vorige week ook eea verloren, maar mijn gyn zegt dat dit kan. Ik probeer er maar mee te leven. Ik heb vanavond een beebje gezien van 5,2cm met een goede hartactiviteit en alles erop en eraan. Wij zijn in de wolken! Ik kan me voorstellen jullie ook. Geniet er maar van!

 

 

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

He Marietje

 

Met verbijstering en open mond heb ik jou berichtje gelezen.....Wat geweldig zeg dat je nog zwanger bent!! Zo zie je maar weer, na regen komt zonnenschijn! Maar wat hebben ze gezegd over wat je verloren bent...ben wel benieuwd.

 

 

 

Geniet er maar lekker van!

 

Luna

Link to comment
Share on other sites

oooooo marietje

 

wat een geweldig bericht!!! wat een emoties moet je doorheen zeg!!

 

maar dit is het mooiste nieuws wat je je maar kunt wensen!!

 

van harte gefeliciteerd!

 

dit soort nieuws doet iedereen goed!

 

het is je gegunt!!!

 

liefs druif

Link to comment
Share on other sites

Hoi meiden,

 

 

 

Sorry even gevierd vanavond, dus even niet meegelezen vanavond.

 

 

 

Iedereen super bedankt voor de support. Om een aantal vraagjes te beantwoorden. Het hartje klopt super, arts gaf aan op dit moment geen onregelmatigheden te zien. Beeb zit heel hoog in barmoeder, goede lokatie volgens arts. Volgens echo 8 weken en 3 dagen, volgens datum punctie 8 weken en 2dagen, dus gaat supergoed. Heb meerdere afdrukken van de beeb gekregen, dat was het minste wat ie kon doen zei die. Verder nog dingen besproken als nekplooimeting en nog iets, moeders heeft alles opgeschreven, want emoties lagen heel hoog. Verder wordt er in het lab gekeken wat ik verloren ben,dat is vrijdag opgestuurd. De arts van vrijdag wordt opgespoord, de echoafdrukken van vrijdag worden opgevraagd, om te kunnen achterhalen wat er is gebeurt.

 

 

 

Ik heb aangegeven dat ik heel graag wil dat de arts van vrijdag bekend wordt en dat die arts opnieuw een cursus of opleiding voor het aflezen van de echo gaat volgen.Dit mag nooit meer iemand overkomen zo!!!

 

 

 

Goede nieuws is dat ik over mag naar verloskundige. Deze week wordt informatiedossier naar mij opgestuurd, want er moet wel wat info doorgegeven worden, ok ivm ziekenhuisopnames in verleden.

 

 

 

De enige verklaring die ze hebben voor het bloedverlies zou kunne zijn dat door de groei van de baarmoeder de verklevingen los gaan en door de obstipatie de druk op de baarmoedermond hoog is en er makkelijk een adertje kan springen.

 

 

 

Al met al een hele vermoeiende emoitionele periode. Nu eerst tot rust komen en hopen dat het verder allemaal wat soepeler verloopt. Denk inderdaad ok dat het een vechtertje is. Gaat helemaal goed komen hier!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Marietje god zij dank!

 

Ik hoopte hier al op omdat dit wel een hele rare miskraam zou zijn.

 

Toch wel erg dat wij alletwee deze ellende hebben moeten doorstaan terwijl dat helemaal niet nodig was geweest!

 

Dit soort "artsen" kunnen maar beter ander werk zoeken want geschikt voor dit vak zijn ze absoluut niet.

 

 

 

Meisje, van harte!

 

 

 

Dikke knuffel,

 

Vanessa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use