Jump to content

Hoe nu verder.....


witje

Recommended Posts

Nou ik denk dat bijna iedereen nu wel weet dat onze 5e tp ook mislukt is. Ik voelde me zo goed, had er alle vertrouwen in.... Ik was donderdag lekker een dagje aan het shoppen met Jelly79 en we hadden al de nodige babywinkeltjes en spulletjes bekeken. Ze verwachten er tenslotte 2 dus dat is leuk en ik ging er van uit dat dit voor ons ook wel zou komen in de weken. Aan het eind van de shopdag nog ff naar toilet en toen zag ik wat niemand hier wil zien. Helderrood op het wc papiertje. Ik weet niet hoe lang ik naar heb zitten staren maar ze zei het duurde al zo lang op de wc dus ik was al bang geworden.

 

Er gaat op zo'n moment zo veel door je heen, maar vooral verdriet en kwaadheid op mijnlichaam. Waarom nou???

 

Gelukkig is zij mijn steun en toeverlaat in "slechte" tijden en zijn naar huis gegaan. We hebben met zijn 4-tjes de bbq aangestoken en hebben lekker gegeten. Hun weten ook wat het is om zo vaak teleurgesteld te worden. Voor we heb wisten was het al weer laat en hebben we afscheid genomen. Gisteren een rotdag gehad en mijn moeder gebeld om te vertellen dat ze toch nog maar wat langer op haar kleinkind moest wachten, dat was zo rot om te vertellen, het maakt het zo echt. En gelukkig lief opgevangen door mijn collega's op het werk.

 

 

 

Nu hebben we (eigenlijk ik) besloten dat we de cryo poging die we nu nog in de vriezer hebben deze maand nog gaan gebruiken. Mocht deze wederom niet lukken dan vind ik dat mijn hoofd en mijn lichaam wel een poosje rust hebben verdiend. Dan wil ik gewoon ff WIJ samen en kijken naar wat we wel hebben en genieten van hoe goed we het nu hebben.

 

In September hebben we een gesprek met Proff de Sutter en dan wil ik vragen of ze bij mij eens onderzoek willen doen, dat is nog niet gebeurt, omdat ons probleem bij mijn mannetje ligt. Wie weet maak ik wel een stofje aan waardoor het niet blijft plakken en dat het daarom telkens fout gaat.

 

 

 

Maar eerst naar tp 6 over een dag of 15 en hopen dat dit allemaal niet nodig is.

 

 

 

Sandra

Link to comment
Share on other sites

Lieve Sandra,

 

 

 

Met tranen in mijn ogen lees ik je verhaal. Wat is het toch verschrikkelijk oneerlijk allemaal en wat wordt er veel van je(/jullie/ons) gevraagd om onze kinderwens te mogen vervullen. Wel fijn dat je met Jelly was en zij je ook op dat moment en die avond kon steunen. Wat zal je je verschrikkelijk gevoeld hebben en voelen!

 

 

 

Logisch dat je eventueel ook jezelf wilt laten onderzoeken. Maar eerst deze cryo-poging, waar ik je heel erg veel succes mee wil wensen! Een dikke knuffel voor nu en probeer deze dagen lekker tijd voor je zelf te nemen zodat je lichaam en geest zo veel mogelijk "klaar" zijn voor de tp!

 

 

 

Liefs,

 

Kammie

 

X

Link to comment
Share on other sites

Pfff krijg inderdaad ook tranen in mijn ogen als ik het lees.

 

Ik hoop zo voor je dat de volgende cryo wel gaat lukken.

 

Ik heb voor mezelf ook nu als deze cryo niet lukt ga ik pas in september weer ergens aan beginnen. Eerst even lekker op vakantie.

 

Heel erg veel succes en sterkte!!!!!!!

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

He bah ! Gelukkig heb ik maar 1x die teleurstelling hoeven mee te maken, maar die keer heeft al heel veel inpact op me gehad. Ik kan je verdriet zo goed voelen. En nu kan iedereen wel moed inspreken dat het allemaal wel goed komt, maar woede en moeheid hebben nu de overhand.

 

 

 

Kop op meid ! Je moet er wel in blijven geloven, dat is de kracht.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sandra,

 

Wat een verdrietig verhaal! En ook zo herkenbaar... op de een of andere manier ben ik ook altijd ongesteld als ik met een zwangere vriendin heb afgesproken, of als we op kraambezoek gaan, of wanneer ik 'het goede nieuws' hoor... het maakt het allemaal te realistisch op dat moment.

 

 

 

Hoop dat er voor jou ook ooit een positieve test komt!

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor jullie lieve reacties, de pijn en het verdriet worden langzaam wat draagzamer en ik kijk hoe gek het ook klinkt toch weer uit naar de volgende tp zo rond half juli. Ik wil me er niet bij neerleggen dat het gewoon niet lukt. Ik zeg vaak: Wacht maar onze tijd komt nog wel!! Let maar op. De stijdlustige dame komt er weer aan.

 

 

 

Sandra

Link to comment
Share on other sites

Sandra dat is goed om te horen. Dat de strijdlust weer boven komt. Vraag me zelf ook vaak af, wat doen we als het mislukt, hoe ver gaan we nog, hoeveel kunnen we nog hebben. Maar zolang dat gevoel van 'we gaan er nog een keer voor' telkens weer terugkomt geven we niet op!

 

 

 

You go girl, en ik hoop van harte dat de volgende cryo wel blijft zitten.

 

Liefs,

 

Henne

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sandra,

 

 

 

wat een verdrietig nieuws toch weer. Hopelijk waait het geluk snel jullie kant op. Heel veel sterkte de komende tijd en probeer lekker uit te rusten voor de volgende poging.

 

 

 

Liefs, Linda

Link to comment
Share on other sites

hoor nu net van iemand dat in juli het lab in Gent dicht is, als dat waar is dan wordt ons hele schema in de war gestuurd :protest:, ik dacht dat ze in de zorg alleen op halve kracht werkten tijdens vakantie.

 

 

 

Sandra

Link to comment
Share on other sites

He Sandra,

 

 

 

Inderdaad stond er bij het Zuider in Rotterdam, die samenwerken met Gent, een bordje op de balie dat 12 juli de laatste dag is voor IVF/ICSI behandelingen. Ik vroeg er nog naar maar dat was alleen in Gent inderdaad, niet in Rotterdam. Helaas heb ik niet gekeken wanneer ze weer starten.

 

Maar zo lang zal de zomerstop niet duren toch? Even naar ze bellen morgen.

 

 

 

Caroline

Link to comment
Share on other sites

Zoals te verwachten was is de bloedtest negatief uitgevallen. Helaas pindakaas.

 

Wat wel mooi is dat we over ongeveer 14 dagen al weer een tp hebben. We hebben nog 2 emmys in de vriezer en die willen we terug haha.

 

Dat kon nog mooi voor de zomerstop die ze hebben in het lab. Mooi he??

 

 

 

Mocht deze poging niet lukken dan stop ik met pogingen zowiezo tot januari volgend jaar . Wel een gesprek met de proff dan in september om te vragen of ze bij mij nader onderzoek willen doen.

 

 

 

Sandra

Link to comment
Share on other sites

Hai Sandra

 

 

 

Jeetje zeg, ik lees net het slechte bericht!!! wat vind ik het onwijs jammer dat het niet gelukt is, zeer herkenbaar dat je direct door wil (en gaat) met de andere cryo's/

 

Ik hoop echt heel hard voor jullie dat het gaat lukken!!!!

 

heel veels sterkte en kracht in ieder geval

 

 

 

liefs

 

Meiske74

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sandra,

 

 

 

Zit nu je hele topic te lezen. Wat onzettend balen!!!

 

Gelukkig kan je nog net voor de zomerstop je bahandeling doen. Ga zo hard voor je duimen dat het nu deze keer wel gaat lukken.

 

Veel sterkte toegewenst.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use