Jump to content

Even voorstellen


Sjipperdepip

Recommended Posts

Ook ik ben nieuw hier en wil me even aan jullie voorstellen.

 

 

 

Mijn naam is Nancy en ik ben 31 jaar.

 

Zit nu in de wachtweken van de 1e IVF behandeling, erg spannend dus.

 

Ik heb ernstige vorm van endometriose, vandaar de IVF weg.

 

 

 

Ik ga gauw even verder lezen, fijn om hier zoveel info en ervaringen te kunnen lezen!!

 

 

 

Groetjes Nancy

Link to comment
Share on other sites

Hoi Nancy,

 

 

 

gezellig dat je er bij komt. Gezellig ervaringen uitwisselen met alle meiden en elkaar supporten vooral. Succes met wachten en hopelijk kun je je aansluiten bij de uitgerekende meiden van maart. Zou leuk zijn.

 

 

 

Liefs, Linda

Link to comment
Share on other sites

Hoi Nancy, welkom op deze site ! Ook ik zit nu in de wachtweek van de 1e IVF - hopelijk kunnen we straks samen aansluiten bij de meiden van maart ! Wanneer mag/ga je testen ??

 

 

 

Evie

Link to comment
Share on other sites

Dank jullie wel!

 

 

 

10 juli mag ik voor 10 uur bloed laten testen in het ziekenhuis en dan kan ik 's middags bellen voor de uitslag.

 

 

 

Pff 10 juli lijkt echt nog ver weg!

 

 

 

Evie, wanneer mag jij testen? Jij zit dus ook in de wachtweken van de 1e IVF. Hoe is deze 1e IVF behandeling bij jou gegaan? Heb je veel last gehad, viel de punctie mee? Veel eicellen bij de punctie?

Link to comment
Share on other sites

Hoi, ik heb inderdaad op 09-07 de urinetest in het ziekenhuis, en weet eigenlijk niet precies vanaf wanneer ik eerder thuis zou mogen testen.

 

De punctie is me dankzij een behoorlijke dosering pijnstilling heel erg meegevallen, maar ik heb wel een uurtje m'n roes uit moeten slapen, haha !

 

Er waren 9 follikels, waaruit 5 embryo's ! Geen slechte score lijkt me aangezien ik dit jaar 40 wordt ...... :)

 

De beste hebben ze afgelopen donderdag terug geplaatst, en nu is het dus afwachten ....

 

 

 

Evie

Link to comment
Share on other sites

Hoi Nancy,

 

 

 

Welkom hier op het forum. Zelf ben ik ook nieuw sinds gisteren.

 

Om zelf te testen houdt het ziekenhuis hier aan 17 dagen naar de punctie.

 

 

 

Groetjes Nienke.:icon_cheese:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use