Ga naar inhoud

wie met verhoogd FSH heeft goeie ervaringen?


bloem777

Aanbevolen Berichten

He meiden!

 

Daantje, wat een heftig weekend, zowel positief en negatief. Fijn dat het nu beter met hem gaat.

Wat een goed nieuws wat betreft de embryoos! Heb je ze nu al bij je? Let maar goed op ze, twee van die toppers! Wat een zegen! Ik heb ook acupunctuur gehad voor de terugplaatsing, voor mij zeer ontspannend!

Ik ben heel blij voor jullie en ga ook heel hard duimen voor jullie!

 

Hier gaat het goed, alweer 31,3 weken zwanger. Ik voel me eigenlijk heel goed en ben lekker dik.

Rustig aan meis!

 

Kissie Mia

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 1,6k
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

Top Posters in dit Topic

Hoi,

 

Mia wat fijn dat t zo goed gaat! Ga zo door hè!

Ennuh lekker dik is helemaal niks mis mee (-:

 

Ik heb mijn 2 schatjes veilig bij (-:

Het waren mooie zei ze....we hebben dus echt een kans!

De andere 4 waren van dusdanige kwaliteit dat ze niet ingevroren worden....maar dat hebben we natuurlijk ook helemaal niet nodig (-;

Dit voelt zo heerlijk....oké we gaan 2 spannende wk tegemoet maar dit is wel even een geniet momentje hoor!

 

liefs Daan

Link naar reactie
Delen op andere sites

He Daantje! Hoe voelen de wachtweken??? Spannend he! Ik denk zeker aan je hoor!

 

Henkie, hoe is het met je knappe boys?

 

Hoe is het verder met de andere dames?

 

Met mij gaat het goed, alweer over de 32 weken heen, heerlijk!

Ik voel me goed en gelukkig, ik besef me zeker wat een geluk we hebben. Dat geluk gun ik iedereen hier!

 

Fijn weekend lieve meiden!

 

Kissie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey meiden,

 

Zo fijn dat jullie aan me denken en duimen (-:

 

Mia...wat heerlijk om te horen dat je je zo gelukkig voelt! Zo fijn....en zo fijn dat je alweer de 32 wk voorbij bent! You go girl op naar de 40 wk....

 

hebben jullie in de wachtweken die bolletjes gebruikt of pregnyl gespoten?

Ik spuit pregnyl en mijn darmen zijn een ongelofelijke opstand begonnen! Niet te zuinig zeg, veel krampen en ontzettend opgezet!

Ik lijk wel 5 mnd zwanger pfffffff loop al 3 dagen in de joggingbroek...

Net de laatste spuit gezet...

Ik ben nog redelijk ontspannen (-: Gaat niet lang meer duren hoor haha...

 

Fijn weekend en zonnig weekend allemaal,

 

liefs Daan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou meiden ik zit thuis met overstimulatie!!?

Eerst geven ze me heel weinig kans dat ik reageer op de hormonen en nu heb ik overstimulatie! Daar snap je toch niks van?

Had al een week last van mijn buik..dacht dus dat dat mijn darmen waren die reageren op de pregnyl...maar het werd steeds erger.

Ik leek dus wel 5 mnd zwanger en dikke pijn. Gisterochtend het ziekenhuis gebeld...bloed geprikt en een echo! Heel veel vocht te zien, opgezette eierstokken...bleeeh.

Maar gelukkig was mijn bloed oke dus ik hoefde niet opgenomen te worden! Wat een gedoe weer....

Mag nu helemaal niets meer doen! )-:

Maar goed ik hou wel rust want ik voelde me echt slecht!

 

Mia...ik ga niet eerder testen denk ik! Ik heb afgelopen vrijdag de laatste pregnyl gezet, denk dat die vrijdag wel uit mijn lichaam moet zijn. Dag of 6?!

Ik denk dat ik niet eens durf te testen!!! Vind nu wel eng hoor!

 

liefs Daan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Daan,

 

Dat is ook wat... Ik herken het wel een beetje, want ik had ook een lichte overstimulatie en dat bij de laagste dosering gonal. Ik had ook wat vrij vocht maar gelukkig geen grote hoeveelheid en enorme graafse follikels (dat zijn de blaasjes die overblijven na de ovulatie en lijken op grote cysten). Had ook veel last van een opgezette buik.

Jij hebt het nog wel een stukje erger als ik het zo lees, dus doe rustig aan meis. Het voordeel is dat het vaker voorkomt bij een zwangerschap :happydance:, dus misschien is er wel wel aan het groeien daarbinnen! Pas goed op jezelf, want het is niet ongevaarlijk. Gelukkig is je bloed goed dus moet het met een beetje rust vanzelf overgaan en dan over een paar daagjes de positieve test!! Dit gaat em gewoon worden hoor:clap2:

 

Mia, bijna wordt je voor de tweede keer mama Mia! Fijn dat het nu allemaal zo goed gaat. Heb je last van het warme weer? Nog geen vocht in de beentjes?

 

Toverstafje, alweer een heel eind op weg. Weet je al wat het wordt?

 

Hier gaat het ook allemaal goed. De jongens eten en drinken goed. Job heeft duidelijk ingehaald en laat goed van zich horen als mama te langzaam de hapjes verdeeld :-)

Hij is nog wel een stukje minder sterk dan Stijn, maar die is dan ook weer echt sterk, ook in vergelijking met andere baby's. Moet met Job wel oefenen dat hij links ook meer gebruikt, want hij is rechts duidelijk sterker. Dus veel stimuleren vanuit links nu. Stijn heeft gelukkig geen last van zijn helmpje, hopelijk geeft het ook snel het gewenste resultaat! Ze lachen continu, zo gezellig. Het blijft wel erg druk maar dat heb ik er graag voor over.

 

Sen en Bloem, denk aan jullie! Hopelijk mag 2011 ook eindelijk jullie jaar worden...

 

Kus! Henkie

Link naar reactie
Delen op andere sites

He meiden!

 

Jeetje Daan, wat vervelend! Doe rustig aan en drink lekker veel! Ik hoop dat je snel weer opknapt en dat je binnenkort een dikke plus gaat plassen!

 

Henkie, wat heerlijk 2 van die lachebekjes! Ze doen het

goed dus. Fijn dat Stijn geen last van z'n helmpje heeft.

Hoe lang moet hij deze nog dragen?

Hoe oud zijn ze inmiddels? Ik kan me waarschijnlijk niet eens voorstellen hoe druk jullie zijn, petje af!

 

Voor de andere meiden een hele dikke kus!

 

Mia

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ha Mia,

 

Heb vanmorgen even het voorstukje gekeken van babyboom. Tranen met tuiten toen ik jullie zag vertellen over Phileine. Heel knap dat jullie dat kunnen! Fijn ook dat jullie er samen zo sterk uitgekomen zijn en dus ook samen weer helemaal klaar voor het kleine zusje wat op komst is. Hebben jullie ook de dikke buik al aan phileine laten zien? Vond dat een mooi gebaar, zoals je hubbie dat zei.

 

Stijn moet in principe zijn helm tot zijn eerste verjaardag op, maar ze zeggen ook dat het na 8 maanden geen zin meer heeft om het te doen, dus dan denk ik meteen, waarom moet hij hem daarna dan nog op? Ik ga even afwachten wat het resultaat gaat zijn de komende maanden en als het helemaal goed is met 9 maanden dan gaat hij lekker af. Hij heeft geen voorkeurshouding meer, en rolt van links naar rechts dus terugkomen zal het dan niet. Ze zijn nu 7 maanden alweer!

 

Pas nog goed een paar weekjes op je kostbare vrachtje!! En daarna natuurlijk ook maar dan hoef je het niet meer alleen te doen :-)

 

Liefs, henkie

Link naar reactie
Delen op andere sites

He Henkie,

 

We zijn inderdaad langs geweest bij Phileine. Met deze mooie avonden vind ik het ook fijn om er heen te fietsen met de hond, alleen ben ik zelf een beetje lui, ha ha!

 

Ik had het wel zwaar toen ik het zag maar ben heel tevreden, het is heel mooi geworden.

 

Tja, geen voorkeurshouding is in ieder geval een goed teken! Liggen de kleine mannen bij elkaar op de kamer? Gezellig lijkt het me om tweeling te zijn! Het blijft toch bijzonder!

 

Ik let goed op mijn vrachtje hoor! Jij ook op je mannen he!

 

Kissie Mia

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee ladies, hoe gaat het? Daan brrrrrrrrrrrrrrrr spannend weekend! Knap dat je nog niet getest hebt! Ik check elke dag ff ben zo benieuwd. Ik duim nog steeds voor je, al bijna 2 weken nu, dus moet goed komen deze keer :-) !

 

Ik ben inmiddels bijna 18 weken (sjees Daan zolang is het alweer geleden dat we vorige x hier samen zaten, wat een rottijd was dat, moet nu beter gaan).

 

Henkiepenkie, wij willen niet weten wat het is, ik hou veel van verrassingen en qua kleur kamertje enzo maakt het mij niet uit, dat wordt toch wel leuk.

 

Mia, de laatste loodjes voor jou. Fijn hoor, het duurt niet lang meer of jullie hebben je prulleke dan echt bij je. Deden jullie nu mee aan babyboom? Kan ik ergens zien wie je bent of hou je dat liever stil? Als ik het mag weten heel graag, want zou graag je verhaal zien en natuurlijk meekijken als het kleintje er is. Je mag me ook een pb daarvoor sturen zodat het niet wereldwijd bekend wordt.

 

Nou Daan, dit wordt jouw weekend!

 

Liefs

Toverstafje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey allemaal,

 

Mia... mixed emotions voor jullie hè...phileine en nu jullie 2de wondertje! Fijn dat jullie er zo goed mee omgaan! Sterkte met de moeilijke momenten..

 

Henkie...ik ken heel mensen waarvan hun baby een helmpje op heeft gehad! Zo vroeg mogelijk mee beginnen en na 8 mnd kan het echt nog beter worden hoor! Je moet er alleen niet dan pas mee beginnen...en heel goed zelf in de gaten houden, als jij denkt dat het helmpje ergens knelt moet je aan de bel trekken want er wordt nog wel eens lax mee omgegaan. Ik heb echt hele mooi resultaten gezien!

 

En ik??....ik heb het even zwaar...ben zo bang dit keer...morgen testdag! Vanmorgen heb ik zo'n vroege test gedaan....10 min lang zag ik een min teken...en toen heel in de verte een heeeel vaag plusje! Kan niet goed zijn...zie zo op tegen de komende dagen!

Daarbij logeren we ook nog bij mijn ouders omdat ons nieuwe huis nog niet klaar is...wil gewoon op mijn eigen plekje zijn!! )-:

 

liefs Daan

Link naar reactie
Delen op andere sites

He meiden!

 

Daantje, wat spannend! Een vaag plusje, hmmmm.

Ga je morgen weer testen? Ik had de dag na de test dag een plusje maar geen hele dikke. Ik ga duimen voor je meid! Killing he, deze dagen!

 

Toverstafje, al 18 weken, wauw! De tijd gaat echt snel! Gaat het goed? Ik stuur je wel even een pbtje.

 

Hier gaat hel lekker, zondag is het kamertje af. Lekker hoor!

 

Fijne dag meiden!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Daan, een plus is een plus hoor! Nu gewoon nog even wachten tot het een echt vette plus wordt en blijft!!

Zolang blijven de duimen hier gewoon doordraaien voor je.

 

Toverstafje, alweer 18 weken zeg, gaat hard. Goed dat je je nieuwsgierigheid kunt bedwingen om je te laten verrassen. Dat zou ik echt niet kunnen :-)

 

Mia, de laatste loodjes voor jullie. Fijn dat het kamertje bijna af is!

 

Ben blij dat het weekend is, weer een drukke week geweest. De kids liggen in bed en we hebben net gegeten dus even relaxen nu.

 

Fijn weekend!

 

Liefs, Henkie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is mis...."niet zwanger" stond er op de test!!

Zo confronterend....

Ben zo verdrietig en zo teleurgesteld.....Tegen alle verwachtingen in heel veel eitjes en zomaar 6 bevruchtingen...

Weet t echt even niet meer....

Nu logeren we ook nog bij mijn ouders...ik kan niet laten zien hoeveel verdriet ik heb..het doet hun zo'n pijn...

Bah k** ivf

Wat is het toch een onmenselijk proces...

Na 3 miskramen en 2 keer ivf ben ik zo leeg...

Ik ben zo ontzettend super gelukkig met mijn zoontje maar ook zo verdrietig nu!

Ik weet t even niet meer...

 

liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ooo Lieve Daantje wat akelig... Bah bah bah. Ik begrijp je dankbaarheid voor je zoon maar dat maakt het verlangen niet minder. Sta je weer met lege handen.

 

Extra moeilijk dat je nu niet rustig alleen thuis je verdriet kunt verwerken.

 

Sterkte, en ik hoop ondanks dit af en toe over jou te lezen, hopend op goed nieuws ergens de komende tijd.

 

Liefs

Toverstafje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lieve lieve Daantje,

 

ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen, pfff. Wat is het toch oneerlijk allemaal. Ondanks dat je dolblij bent met je zoon mag je hier zeker verdriet om hebben. Het verlangen naar een kindje is zo iets sterks en kan zo ontzettend veel pijn doen als je elke keer weer een teleurstelling te verwerken krijgt. Lieverd, laat je maar een beetje verwennen hoor, voor je ouders is het ook moeilijk om te zien maar ze zorgen vast graag een beetje extra goed voor jullie!

 

Heel veel liefs,

 

Mia

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lieve Daan,

 

Na alle drukte dacht ik nog even vlug voor dat ik mijn bedje in ga op zoek naar positief nieuws van jou hier op het forum... Kneep hem al een beetje toen ik geen berichtje zag bij het wachtbamkje van mei en zie hier dus dat je negatief getest hebt. Wat ontzettend K*T! Ik kan het me voorstellen dat de teleurstelling enorm is en dat je er even helemaal doorheen zit, dan wil je gewoon even op jezelf zijn en dat is nu lastig. Maar wat Mia zegt is natuurlijk ook waar, ook al is dit ook voor je ouders heel moeilijk is het misschien juist ook wel fijn om het nu samen te kunnen delen. Ze hebben zoveel verdriet omdat ze van je houden en jou geen verdriet gunnen maar al het geluk van de wereld. Ik had het zo ontzettend voor je gehoopt, lieverd. Veel sterkte en geniet van die kleine mooie man die je al hebt..

 

Dikke troostknuffel van Henkie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey meiden,

 

Het is heeeeeeel lang geleden dat ik hiero ben geweest!! Maar was toch heel erg nieuwsgierig hoe het met jullie meiden allemaal gaat!?

Na het verdrietige verhaal van Mia kon ik hier niet meer schrijven,.... ik was er zo verdrietig van en werd er tegelijkertijd zo bang van! Ik was zo bang dat het bij ons ook nog allemaal mis zou gaan, en dan zulke verhalen lezen bevorderde mijn gezondheid en dus ook niet van mijn toen nog ongeboren kindje. Ik kreeg het advies van de gyn om te stoppen hier..... Noem het stom, laf, schijterig of wat anders..... ik heb heeeeeel vaak aan jullie gedacht!!!!!!!! Ik heb net het verhaal van Mia nog eens gelezen en ik keek naar mijn eigen wondertje, en was al weer aan het huilen. Ik kan soms nog steeds niet geloven dat dit wondertje bij ons hoort! En gelukkig zag ik ook dat Mia weer een wondertje met zich mee mag dragen! Super hoor!!!!

 

Maar wat ben ik blij! We hebben een prachtige dochter gekregen, ze is na een vreselijke bevalling, op de valreep geboren op 30 december 2010! Ik was meteen verliefd!! Ze heet Sjuulke, en het gaat gelukkig nu super goed! We hebben wat "opstart-probleempjes" gehad. Maar na veel onderzoeken is gebleken dat ze koemelk-allergie heeft en nu krijgt ze aangepaste voeding en gaat het eindelijk goed!!!

 

Maar hoe is het hier met de lieve meiden?? Ik ben heel benieuwd hoe het jullie allemaal vergaan is het afgelopen jaar (ehm..... wat gaat de tijd toch snel!!!!!) En aangzien ik het echt allemaal niet terug kan lezen....

 

Hele dikke kus van Han

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden