Jump to content

Even voorstellen


Joyvana

Recommended Posts

Hoi ik ben Joyvana en op dit moment bezig met de laatse wacht week voor de uitslag van poging 3.

 

 

 

Ik heb een dochtertje van 8 uit een vorige relatie. In mijn vorige relatie was ik gestireliseerd en deze operatie heb ik nu 2 jaar geleden ongedaan laten maken, omdat mijn huidige man en ik besloten hebben dat we ook een kindje van ons samen wilde hebben. Een jaar na de herstel operatie nog geen resultaat, dus op weer naar het ziekenhuis. Daar kregen we te horen, nadat we een foto van de eierstokken hadden laten maken, dat we niet op de natuurlijke manier zwanger konden worden. Dus op naar de IVF.

 

We hebben nu 2 negatieve ivf pogingen gehad, waar ook niets van is ingevroren. Dus nu poging 3, tevens de laatste poging :(

 

 

 

Bij de eerste poging was er wel zwangerschaps hormoon aanwezig dus toch nog een beetje hoop ook al was ik al ongi geworden voor dat ik bloed kon prikken. (4 eitjes, waarvan 3 bevrucht en 1 teruggeplaatst)

 

Tweede poging ook veertien dagen na de punctie ongi, en nu bij het testen geen zwangerschaps hormoon dus dit was gelijk definitief een nee.

 

(13 eitjes, 9 bevrucht, 2 teruggeplaatst).

 

Nu de derde poging, zit op dit moment op 12 dagen na de punctie dus het is nog steeds afwachten, ben wel erg emo deze keer en hoop dat het goed gaat het is tenslotte de laatste poging, maar denk elke keer dat het niet goed is (5 eitjes, 1 bevrucht dus ook maar 1 teruggeplaatst)

 

Alle keren niets overgebleven om in te vriezen.

 

 

 

Zo ik hoop dat jullie zo een beetje genoeg van me weten en anders vraag maar raak.

 

 

 

Groetjes,

 

Joyvana

Link to comment
Share on other sites

Hei joyvana,

 

Welkom op dit forum. Spannende week voor jou. Wat jammer dat er van de vorige pogingen niets is ingevroren. Er is ook en 'wachtbankje oktober', daar zitten allemaal meiden die deze maand de uitslag afwachten. Succes

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use