Jump to content

wanneer uitgerekend met IVF?


Kiet

Recommended Posts

Hoi Kiet

 

Gefeliciteerd!!!!Wanneer ben je erachter gekomen dat je zwanger bent?

 

Je moet de punctie datum nemen en daar twee weken terug. Dus gewoon vanaf de punctie datum nog 38 weken. Omdat de dag van je punctie nu dus je eisprong is.

 

Succes.

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hoi Kiet

 

Gefeliciteerd!!!!Wanneer ben je erachter gekomen dat je zwanger bent?

 

Je moet de punctie datum nemen en daar twee weken terug. Dus gewoon vanaf de punctie datum nog 38 weken. Omdat de dag van je punctie nu dus je eisprong is.

 

Succes.

 

Liefs

 

 

 

Dankjewel!!

 

gisteren getest! de punctie datum was 1 oktober dus ben dan nu 4 weken?

Link to comment
Share on other sites

IVF.ca Due Date and Fetal Development Calculator

 

 

 

Ik vond deze link een keer. Is wel in het engels. Je vult de datum van de punctie in (egg retrieval) en dan krijg je allerlei data te zien, ook uitgerekende data voor een tweeling bijvoorbeeld. Erg leuk!

 

 

 

 

 

ja er staat 24/06/2010 dus ben nu precies 4 weken

Link to comment
Share on other sites

Hoi Henne ja gelukkig was alles goed!

 

Hey Kiet je bent dan precies 3 weken na mij uitgerekend!

 

Liefs

 

 

 

 

 

jij ook super gefeliciteerd! ik moet 5 nov voor de eerste echo dan ben ik dus 7 weken zie dat jij ook net je echo heb gehad? zal je al wat?? en zie je echt het hartje al!!!

Link to comment
Share on other sites

Hey Kiet

 

Je ziet een vlekje haha en het hartje zie je ook.

 

Je ziet iets knipperen echt fantastisch om te zien.

 

Spannend allemaal he.

 

Liefs

 

 

 

 

 

ja echt zooo spannend .. nu helemaal dat ik 3 weken moet wachten ik hoop dat ik snel kwaaltjes krijg dan weet ik dat het goed zit.. wanneer kreeg jij kwaaltjes?

Link to comment
Share on other sites

Ik ben al de hele tijd heel erg moe en ook misselijk maar dat had ik al voordat ik moest testen. Maar je hoeft niet perse kwaaltjes te hebben hoor!

 

Mijn eerste zwangerschap heb ik echt helemaal niks aan kwaaltjes gehad de hele zwangerschap niet. Dus maak je niet druk als je geen kwaaltjes hebt!

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use