Jump to content

Meldkamertje uitgerekende november 2009


Champietal

Recommended Posts

Michelle / 1e IVF / 2e kindje / 8 november 2009

 

dev311pb___.png

 

 

 

Jane / 3e ICSI / 2-eiige tweeling/ 9 november 2009

 

dev313pr___.png

 

 

 

Lucky-t (Trudy) / 2e ICSI / 1e kindje / 23 november 2009

 

dev326pr___.png

 

 

 

Tammy / 1e IUI / 1e kindje / 26 november 2009 / Thuis bevallen (liefste)

 

dev328pr___.png

 

 

 

Ik heb copy/paste gedaan van het zwangerenoverzicht, maar naar mijn idee mis ik er nog twee. Dat zijn Marjo en Popje.

 

Succes dames, als het net als bij mij gaat dan mogen jullie je heel lang gaan melden!!

Link to comment
Share on other sites

haha ja he trudy, jeeeeeemiiig dat gaat gewoon hard zeg!

 

 

 

mijn opa zei gister tegen me, die kleine klaaske komt er zo aan hoor! (hij heet zelf klaas;)) nou hoop niet dat het 40 weken duurt, van mij mogen het er ook 38 zijn hoor.

 

vandaag veel harde buiken, slapen gaat wel lekker deze week! kleine man beweegt goed:D en hard.

 

 

 

volgensmij ben ik de enige in december?

 

 

 

liefs en heel veel scu6!

Link to comment
Share on other sites

Spannend hoor! Ik ga jullie op de voet volgen! Ik ben uitgerekend op 7 januari, maar er staat een keizersnede gepland op 18 december, dus ik ben ook in december aan de beurt Dees. Ik hoef het alleen niet zelf te doen. Nog 8 weken!!!! Joehoe!! Ik ben stiekum ook wel blij dat er een paar weekjes 'afgesnoept' zijn.....:-)

 

 

 

Ik heb ook wel last van harde buiken. Als je ze eenmaal hebt gehad dan weet je precies wat het zijn. Ik vind het een onaangenaam gevoel. Ik ben vanmiddag dan ook lekker even gaan liggen, want ze zeggen dat het een teken is dat je teveel doet. We gaan dus lekker rustig aan doen.

 

 

 

Ik wens alle novembermama's heel veel succes, maar ik kom nog wel kijken hoor!

 

 

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Ik denk dat dat nog wel komt hoor Lucky-t. Als de datum begint te naderen dan wordt het toch wel spannend. Ik ga voor de meldkamer van december, maar ik geloof niet dat er veel mensen uitgerekend zijn in december, dus dat topic zullen we maar overslaan. Ik hoef me ook niet te melden hopelijk, want mijn keizersnede staat gepland voor 17 december. Ik mag me om 7uur melden.... SPANNEND, want dat is alweer over 6 weken!!! Ik lees hier wel gezellig mee.

 

 

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Renee, spannend!!

 

 

 

@ Danja, we melden ons wel, maar in het 'uitgerekend in november' topic - anders lopen de gesprekken/discussies zo door elkaar heen...

 

 

 

Maar bij mij is alles nog rustig hoor (ik verwacht geen babynieuws voor 8 nov)

 

 

 

Michelle

Link to comment
Share on other sites

Hey dames,

 

 

 

Zat hier ook even stiekem mee te lezen...

 

 

 

@Dees, volgens mij hebben we toch wel wat mensen in december hoor...Jij als eerste, dan ik, Vanessa wordt in december ingeleid, Renee keizersnee in december....dus zo snel ik het kan zien iig 4 dames. Dus miss tzt toch een meldkamertje december waard??? ;-)

 

 

 

Ik lees hier stiekem mee, want het zkh verwacht niet dat wij december uberhaupt gaan halen, maar er is ook nog niet gesproken van eerder inleiden of iets dergelijks, dus ben benieuwd hoe het gaat lopen of in november of op tijd of over tijd....

 

 

 

Liefs,

 

Britt

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use