Jump to content

Nieuwtje


pegster

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

 

 

Mijn naam is peggy en ik ben 28 jaar,wij zijn al 5 jaar bezig met kinderen krijgen, alleen mag het helaas niet lukken m`n vriend is kern gezond en ik ook dus ze weten niet waar het aan licht:sad1:. We hebben tot nu toe 4 iui behandelingen gehad zonder resultaat.Nu hebben we 19-11-09 ons eerste gesprek voor ivf spannend maar ook heel angstig want dat is toch de laatste mogelijkheid voor een kindje.Ik hoop dat ik toch veel steun heb aan dit foum al kan ik alleen al m`n verhaal kwijt.

 

 

 

Liefs peggy

Link to comment
Share on other sites

Het peggy

 

 

 

Welkom hier op dit forum,je zult hier zeker veel steun hebben en je zult merken dat het forum erg verslavend is.

 

Je kunt met al je vragen hiet terecht.

 

Wij hebben ook 4 x iui gehad en hebben 9 november eerste gesprek over ivf/icsi.Heel spannend allemaal.

 

 

 

Heel veel succes alvast!!

Link to comment
Share on other sites

Guest Diane180

Hallo Peggy,

 

 

 

Welkom op dit forum, er staat veel informatie hier over van alles en nog wat.

 

Wij hebben 2 keer IUI gedaan zonder resultaat. Nu bezig met VIF met ICSI. Morgen de follikelmeting, ben al driftig aan het hormonen spuiten.

 

 

 

Heel veel succes met de komende behandelingen.

 

Bij welk ziekenhuis ben je onder behandeling ?

 

 

 

groetjes Diane

Link to comment
Share on other sites

Hallo allemaal,

 

 

 

Ook al volg ik het forum al een tijdje, ik heb nog niet de "guts" gehad om een berichtje achter te laten.

 

Zoals jullie bij m'n handtekening kunnen zien zit ik al een tijdje in het circuit, wat helaas nog niet tot een positief resultaat heeft mogen leiden.

 

 

 

Stand van zaken op dit moment:

 

Op 21 oktober zijn er bij mij 2 cryo's teruggeplaatst en a.s. maandag 2 november mag ik testen.

 

Het is de eerste keer dat ik cryo's had, wat het allemaal weer extra spannend maakt.

 

 

 

Groetjes,

 

Martha

 

:icon_cherry:

Link to comment
Share on other sites

Hallo Martha en Peggy

 

 

 

welkom op dit forum, ik hoop dat jullie hier ook veel steun kunnen vinden.

 

Peggy, heel veel succes met jullie eerste gesprek en ik hoop dat je snel met de eerste poging kan starten

 

Martha, jeetje jij hebt ook al heel wat meegemaakt zeg!! ik duim voor je op een positieve test! een goed teken dat het tot nu toe allemaal goed gaat, houd moed he!

 

 

 

groetjes

 

Meiske74

Link to comment
Share on other sites

Peggy, welkom hier op het forum en heel veel succes voor jullie 1ste gesprek over IVF, hopelijk kunnen jullie daar snel mee beginnen!

 

 

En Martha, ook welkom hier op het forum, nog 1 nachtje slapen en dan weet je of het gelukt is...nooit stiekem eerder willen testen??? Spannend....

 

 

x

Link to comment
Share on other sites

Gistermorgen om 5 uur heb ik m'n vriend wakker gemaakt, kon het niet langer uithouden....en ja hoor ZWANGER!

 

Vanaf dat moment hebben we samen naar het plafond gestaard met z'n tweetjes en ons afgevraagd of het echt waar is.

 

Toen we eindelijk een beetje van de schrik waren bekomen, was de eerste vraag van m'n vriend "bestaat er eigenlijk ook Ajax-behang?" Hahaha, hoe kom je erop.

 

Verder heb ik de hele dag wat als een kip zonder kop op m'n werk gezeten, me afvragend of ik nu blij moet zijn of bang.

 

Eerlijk gezegd durf ik het nog niet echt te geloven.

 

Wat is dit spannend zeg!

 

 

 

Ik wil iedereen die in hetzelfde schuitje zitten heel veel succes, sterkte en moed toewensen, want het is niet normaal en zo verschrikkelijk oneerlijk wat we allemaal moeten doorstaan voor het "krijgen" van dit stukje geluk.

 

 

 

Liefs,

 

Martha.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use