Jump to content

ik wil me ook voorstellen


moki

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

 

 

Ik ben moki ik ben 33 jaar en ga in maart beginnen met de 3e ivf behandeling.

 

ik ben 8 jaar samen met mijn man, en we proberen al zo ongeveer 6 en een half jaar zwanger te worden, wat tot op heden nog steeds niet gelukt is.

 

 

 

de 1e ivf behandeling hebben wij ondergaan in 2006 en de 2e in 2007, de reden dat wij zolang hebben gewacht met de 3e heeft voor mij vooral te maken met het feit dat ik het eng vind omdat het de laatste behandeling is die vergoed word door het ziekenfonds, dat zet voor mij toch wel een extra druk achter de behandeling. ten tweede moest ik wat afvallen omdat ik toch wel wat aan was gekomen van de hormonen, die kilo's had ik eraf willen hebben.

 

 

 

 

 

ik hoop op deze site wat steun te krijgen en ervaringen de wisselen, ik merk nog steeds in mij omgeving dat veel mensen niet begrijpen wat een ivf behandeling emotioneel met je kan doen.

 

 

 

groetjes moki

Link to comment
Share on other sites

Guest Sannie66
..ik hoop op deze site wat steun te krijgen en ervaringen de wisselen, ik merk nog steeds in mij omgeving dat veel mensen niet begrijpen wat een ivf behandeling emotioneel met je kan doen...

 

We kunnen dat alleen maar beamen. Het is ook moeilijk voor anderen om het hele traject te begrijpen. Het is nl. niet alleen maar hormonen spuiten, he meiden?

 

Iid geval van harte welkom hier Moki en we hopen dat deze 3e poging wél succesvol is...

Link to comment
Share on other sites

hier ook een lotgenoot die in de wacht staat voor poging 3 mag donderdag beginnen met deca

 

heb ook van die gratis kilo's gekregen van het spuiten maar had het voordeel toen we begonnen maar 56 kilo te wegen nu dus 66

 

volgens het ziekenhuis niet te zwaar maar mijn oude gewicht had ik liever gehad

 

maar ja het is voor een goed doel

 

wil gerust nog 10 kilo erbij maar dan wel omdat er iets moois in mijn buik groeit

 

veel succes met je 3e poging

 

mag je in maart beginnen met de medicijnen of heb je dan al de punctie?

 

nog 6 daagjes en het is al weer maart gelukkig

 

liefs sandra

Link to comment
Share on other sites

dag meiden,

 

 

 

iedereen bedankt voor de reacties, het is ook heerlijk om te lezen dat je begrepen word.

 

we hadden eigenlijk vorige maand willen beginnen maar ik had nog een probleempje op het werk namenlijk een leidinggevende die het bloed onder je nagels vandaan haalt, dus ik dacht deze situatie moet opgelost worden.

 

 

 

 

 

ik moet wachten op mijn menstruatie die moet volgende week komen ik heb 3 maart een afspraak om een planning te maken. ik verwacht zelf zo rond 19 maart te beginnen met spuiten.

 

 

 

ik hoop dat iedereen hier snel een wondertje kan verwachten.

 

 

 

gr. Moki

Link to comment
Share on other sites

Hallo Wannebemom,

 

 

 

ja hoor mijn leidinggevende weet van onze situatie af, ik heb net toevallig een heel stuk geschreven onder de topic hoe reageerd je werkgever.

 

mijn leidinggevende vergelijkt het namelijk met een borstvergroting, daar kies je zelf voor. Alsof ik er zelf voor kies om onvruchtbaar te zijn.

 

dus ik denk dat ik van gegrip weinig kan verwachten.

 

 

 

gr. Moki

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use