Jump to content

Alweer een spannende tijd!


Vanessa

Recommended Posts

Tja meiden, of je voor je eerste of tweede kindje gaat het blijft toch echt spannend allemaal.

 

Natuurlijk hebben wij nu het grote geluk dat we in ieder geval 1 kindje mochten krijgen (ook wel hard voor geknokt).

 

 

 

Het is nu wachten op mijn menstruatie. Eigenlijk had ik drie dagen terug al ongesteld moeten worden maar mijn cyclus is toch ietwat in de war geschopt door de zwangerschap denk ik.

 

We hebben drie cryo's dus spannend wordt het wel!

 

 

 

Ik zal jullie steun weer hard nodig hebben vandaar even dit aparte topic.

 

 

 

Wie van de dames die een kindje hebben kan zich herinneren hoe haar tweede menstruatie na de bevalling was? Was deze op tijd of eerder of later?

Link to comment
Share on other sites

Hey Vanessa,

 

 

 

Er breken inderdaad weer spannende tijden voor jullie aan. Fingers crossed!!!

 

 

 

Qua menstruatie is eea ook heel sterk afhankelijk van of je borstvoeding hebt gegeven. Na Jasmijn werd ik pas in nov eer ongesteld (bevallen 2 april). Maar heb 6 mnd volledig bv gegeven en daarna nog een maand of 2 alleen de ochtend en avond voedingen...

 

 

 

anyway, heel veel succes!

 

 

 

Michelle

Link to comment
Share on other sites

Ik wacht nog steeds op mijn menstruatie. Dit is de tweede menstruatie na mijn bevalling. Ik heb geprobeerd borstvoeding te geven maar omdat dit niet lukte gestopt binnen een week. Ik heb voor de stuwingen wel tabletjes gekregen. Wij kunnen via de gewone weg eigenlijk geen kinderen krijgen (endometriose en slecht zaad) maar ik heb mezelf voorgenomen om er zondag een testje tegen aan te gooien als ik dan nog niet ongesteld ben. Dat zou dan zijn op cyclusdag 39.

 

 

 

Afwachten maar weer.......

 

 

 

Liefs,

 

Vanessa

Link to comment
Share on other sites

Hey Vanessa,

 

 

 

Ik wil je bij deze heeeeel veel succes wensen. Dat die ongi gauw mag doorkomen zodat je kunt gaan starten en er hopelijk snel een broertje of zusje is voor Bo. Ik hoop dat wij ook snel met onze cryo kunnen starten wellicht lopen we dan gelijk op. Ook wij hebben besloten dat als de kleine er ooit mag komen dat we gelijk doorgaan voor een 2e heel spannend allemaal. Dus ik ga je zeker volgen :gekruiste vingers 2

 

 

 

Liefs,

 

Nathalie

Link to comment
Share on other sites

hoiii!

 

 

 

ik ben de 2de x precies op de dag dat ik moest gaan menstrueren, gaan menstueren..

 

Ze zeggen wel dat als je een x zwanger bent geweest de 2de sneller gaat.. hmm ben benieuwd!

 

 

 

heel veel suc6 iig!

 

 

 

Liefs

 

Desiree

Link to comment
Share on other sites

Guest mama tms

wouw vanessa

 

 

 

jullie laten er geen gras over groeien...........( niet vervelend bedoeld hoor)

 

wat spannend dat jullie weer gaan beginnen voor een brusje voor Bo

 

wij zijn toen weer begonnen toen onze tim 1 jaar was en die poging was

 

meteen dubbel raak!!!

 

 

 

heel veel succes

 

steph

Link to comment
Share on other sites

Hi Vanessa!

 

 

 

Top dat je meteen doorgaat, en ik denk heel verstandig! Alhoewel mijn endometriose voor mijn zwangerschap niet heel zwaar te noemen was is het nu het laatste half jaar in een razend tempo erger geworden en heb ik nu erg veel last.

 

 

 

Nu je lichaam nog aan het nagenieten is van je vorige zwangerschap en je endo waarschijnlijk relatief rustig is heb je vast een heel goede kans!

 

 

 

Ik ga in ieder geval duimen voor een tweede wondertje voor je! Fantaseer je al stiekum over een duowagen etc?

 

 

 

Toitoitoi!

 

 

 

Liefs Pien

Link to comment
Share on other sites

Vrijdagmiddag is het voorzichtig begonnen.

 

Nu ongesteld zoals vanouds. Wat een pijn! Te vergelijken met rugweeen. Alleen maar weer een extra bevestiging dat we er goed aan doen om zo snel mogelijk door te gaan.

 

 

 

Morgenochtend eerst bellen met Nijmegen. Dan krijg ik van hun te horen wanneer ik een afspraak voor een echo in Apeldoorn moet maken.

Link to comment
Share on other sites

Vanessa,

 

ben ik nog niet eens bij je op kraamvisite geweest, begin jij aan nieuwe kansen voor een broertje of zusje (of allebei?) voor Bo. Ik kan het me goed voorstellen dat je die cryo's niet zomaar kan laten liggen. Daarom ben ik stiekem wel blij dat ik geen cryo's meer heb.

 

Ik wens je heel veel geluk bij de komende behandeling. Het zou toch wel mooi zijn, 2 kleintjes die qua leeftijd niet veel van elkaar schelen (helaas geen garanties).

 

 

 

Hoe gaat het met Bo?

 

 

 

liefs, Stéphanie

Link to comment
Share on other sites

Ik vind het inderdaad moeilijk om cryo's te laten waar ze zijn. Het zijn inderdaad toch al inimini kindjes van ons. Ik weet dat er meerdere mensen zijn die maar 1 eitje willen per behandeling zodat er geen eitjes verloren gaan. Ik kan dat best begrijpen, dit gevoel heb ik met de cryo's. Wel spannend allemaal.

 

 

 

Ik hoop volgende week zaterdag 2 cryo's teruggeplaatst te hebben gekregen.

Link to comment
Share on other sites

Guest mama tms

spannend vanessa!!!!

 

zal voor je duimen

 

tja en die cryo,s ja die hebben wij

 

ook nog 2 in de vriezer..............

 

maar wel al 3 zoontjes

 

wat een dilemma

 

 

 

kortom veel succes

 

 

 

steph

Link to comment
Share on other sites

Hoi Vanessa,

 

 

 

ik wil je heel veel succes wensen en dat er maar gauw een broertje of zusje mag zijn voor Bo.

 

Geef je groot gelijk dat je meteen aan een 2e begint nu je weet hoe het ook kan gaan, zou zeker hetzelfde doen.

 

 

 

:goodluck:

 

 

 

Groetjes,

 

Bianca

Link to comment
Share on other sites

Bij mij kwam na de 1e de menstruatie pas na 8 maanden op gang. Daarna wel direct regelmatig hoor. Was ook wel weer lekker. Heb wel lang gevoed. Ons zoontje was bijna 2 jaar en ik was ook al weer 4 maanden zwanger van de 2e.Groet Joy1

Link to comment
Share on other sites

ik heb veel respect voor jouw en hoop dat ik jouw als mijn grote voorbeeld kan gaan zien:) We moeten namelijk maar afwachten of we zover komen natuurlijk.Maar mocht het allemaal lukken willen wij 3 maanden na de bevaling ook meteen voor een brusje gaan..Voorlopig is dat nog ver van mijn bed.. maar ik vond het zo toevalig toen ik je topic las!!

 

 

 

ik wens je super veel succes!

 

 

 

essie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use