Jump to content

Donatie aan deze site


zomer71

Recommended Posts

Lieve allemaal

 

 

 

Ik ben al maanden bij deze site actief en laatst zag ik pas (heel bescheiden en klein staan) dat er steeds meer mensen komen bij "onze site". Dat is natuurlijk geweldig, maar de mensen die hier achter staan, krijgen wel maandelijks meer kosten.

 

Ikzelf heb veeeel aan deze site, het geeft mij informatie, ik kan anderen volgen die in hetzelfde proces zitten, ik kan lachen en huilen en vind hier altijd een luisterend oor. Dat is mij wel wat waard en ik heb net dus geld overgemaakt.

 

Ik dacht:"ik breng het nog even extra onder de aandacht"......

 

 

 

Lieve groet voor jullie allemaal en BEDANKT aan degene die ooit zijn gestart met deze site en BEDANKT aan iedereen die het nu zo speciaal maakt!

 

 

 

:greatgirls:

 

 

 

Zomer

Link to comment
Share on other sites

Hoi Zomer,

 

dank je voor de aardige woorden over het forum. we zijn dit forum in 2008 gestart omdat er elders op internet niet erg veel te vinden was waar mensen die hiermee bezig zijn elkaar vrijuit en zonder 'gedoe' kunnen spreken.

 

het aantal leden is vooral het afgelopen jaar enorm toegenomen, dat merken we goed op de server waar het forum draait. desalniettemin is het een geslaagd idee geworden waar veel meiden wat aan hebben.

 

nogmaals bedankt!

 

 

:confettistars:

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...

Even dit topic weer naar voren gehaald. Er is er volgens mij nog 1 maar dat heeft dezelfde strekking.

 

 

 

Ik heb net weer een bijdrage gegeven aan dit fantastische forum en de mensen erachter. De tijd die er wordt ingestoken om ons meiden een uitlaatklep te geven vindt ik super.

 

 

 

BEDANKT!!!

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Mensen die ons al gesteund hebben: nog bedankt voor jullie steun!

 

De (inmiddels bekende) mogelijkheid om dit te doen staat tegenwoordig rechts naast de forumberichten in een kolom.

Zie je rechts geen kolom dan kan je die openen door op de knop met de blauwe pijltjes te klikken. Die knop staat op deze pagina rechts naast het forum.

 

:blowkisses:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use