Jump to content

Robin geboren op 5-3-2010


Mandy

Recommended Posts

Hoi meiden,

 

 

 

Hier ook een heerlijke roze wolk. Op vrijdagochtend 5 maart is onze prachtige dochter Robin Isa Naomi geboren. Ze weegt 3440 gram en is 52 cm lang.

 

 

 

Het is allemaal heel snel gegaan. Ik zou vrijdagochtend ingeleid worden ivm een te hoge bloeddruk. Donderdagavond wat last van krampen, s'nachts regelmatig wakker van wat pijnlijkere krampen en om kwart voor 4 Wim wakker gemaakt dat het toch wel gemene krampen werden. Toen gaan douchen en toen kreeg ik weeen om de 3 minuten. Om kwart voor 5 de vk gebeld, die was er iets over vijfen en toen had ik al 9 cm ontsluiting, nadat hij de vliezen door geprikt heeft mocht ik al vrij snel gaan persen en om 6 uur is ons prachtige meisje geboren.

 

Om 10 voor half 7 besloot de vk de ambulance te bellen, want de placenta wilde er niet uit en ik ging heftig vloeien. Rond 7 uur was ik in het ziekenhuis en daar ging het snel. Om kwart voor 8 lag ik op de operatie tafel.

 

In totaal 3 liter bloed verloren en bloedtransfusie gehad. Het was even kantje boord, maar gelukkig gaat alles weer goed. Ik moest een nachtje in het ziekenhuis blijven en gisteren mochten we lekker naar huis.

 

 

 

Nu zijn we heerlijk aan het genieten van ons mooie meisje. Ze doet het heel goed en ze is zo lief.

 

 

 

Jullie horen snel weer van ons.

 

 

 

Veel liefs van Mandy en Robin

Link to comment
Share on other sites

Hoi Mandy,

 

 

 

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Robin. Zo te lezen heb je heel wat meegemaakt maar gelukkig is alles is goed en zijn jullie weer lekker thuis. Geniet er lekker van.

 

 

 

Heel veel liefs,

 

Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Mandy, Snel gegaan hoor! Wel jammer dat je nog naar het ziekenhuis moest maar goed.....alles is goed gekomen he? Ik wens je een fijne kraamtijd toe en.....Natuurlijk Van harte gefeliciteerd met jullie dochter met haar prachtige namen!!!Joy1

 

ps en een goed herstel, je hebt zeker veel bloed verloren zeg!

Link to comment
Share on other sites

Hey Mandy en familie

 

Gefeliciteerd met jullie dochter.

 

Kan je eindelijk gaan genieten van jullie meisje.

 

Zo te lezen is het een snelle maar heftige bevalling.

 

Geniet van je kraamtijd enwe horen snel weer van je.

Link to comment
Share on other sites

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie meisje Robin, fijn dat de bevalling zo goed is gegaan zonde dat je dan voor de placenta alsnog naar het ziekenhuis moest. Hoe vinden jouw mannetjes hun zusje?

 

 

 

Lekker genieten samen hoor, de kraamtijd is zo weer voorbij.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use