Jump to content

Nieuw hier


Nalah

Recommended Posts

Na veel wikken en wegen, dan toch maar besloten om een eigen profiel aan te maken en hier te posten. Nu schrijf ik ook al elders mee op een forum, maar ik zag dat er hier veel meiden schrijven die in Zwolle lopen en actief mee schrijven. Dit lijkt mij ook wel wat. Ondanks dat ik probeer "er niet te veel mee bezig te zijn", maar dit zullen velen van jullie herkennen.

 

 

 

De wens voor een kind is groot, heel groot. Ik vind het lastig om dit hier neer te zetten, omdat ik al moeder ben. Moeder van 3 wondertjes! En ik lees zoveel verhalen hier die me erg raken. Verhalen van mensen die (nog) geen kinderen hebben. En dan realiseer ik me temeer dat ik zeer gezegend ben. Mijn oudste is een wonder, spontaan zwanger na 9 mnd pilloos. De tweede liet wel erg lang op zich wachten. Uiteindelijk door verwezen het medische traject in. Daar werd mij verteld dat de oudste een wonder was omdat ik geen eisprong zou hebben van mijzelf. Na een ronde clomid voorafgaand van primoluut zwanger van een tweeling. Zo blij was ik, zo blij! Ondertussen zijn we tien jaar verder. En al weer een aantal jaren bezig voor nog wonder. Met een nieuwe partner. Maar tot op heden niets. We zijn nu bezig met onze tweede ivf. En ik zit nu in mijn wachtweken. Maar de eerste tekenen kondigen zich al weer aan dat er binnenkort een menstruatie volgt. Na al die jaren herken je ieder detail aan je lichaam zo goed! Jullie zullen dit vast en zeker herkennen.

 

 

 

Ik hoop hier veel schrijf plezier te hebben en veel herkenning te lezen. Afleiding te vinden en eigenlijk gewoon wat dingen te kunnen delen. Ervaringen en onzekerheden die om je heen niet echt begrepen worden..

 

 

 

Liefs Nalah

Link to comment
Share on other sites

Hey nalah!

 

Welkom hier. De wens voor een volgend kindje kan volgens mij net zo groot zijn als een eerste hoor!! Heel veel succes!

 

Ik loop overigens ook in Zwolle, we hebben een eigen topic onder de naam Isala Klinieken! Je bent welkom daar!!

 

Liefs Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Hoi Nalah,

 

 

 

Goed hoor van je dat je toch besloten hebt om je verhaal met ons te delen!

 

Iedereen is hier ontzettend welkom.

 

Als je kinderen hebt kun je ook nog een hele grote wens hebben om nog een kindje erbij te willen.

 

Het is natuurlijk wel iets anders als je nog helemaal geen kinderen hebt en je hebt een kinderwens. (net als bij mij)

 

 

 

Ik wil je heel veel succes toewensen vooral nog tijdens deze ellendige wachtweken!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Nalah,

 

 

 

ook namens mij een warm welkom hier op het forum.

 

Denk dat je er veel aan zult hebben op goede en mindere momenten.

 

 

 

Het is helemaal niet raar hoor dat ook jij nog een grote kinderwens hebt, natuurlijk voel je je gezegend dat je in ieder geval al kindjes hebt, dat heb ik ook en voor de meiden zonder kids ligt het misschien nog even iets anders, maar ons gevoel en de spanningen die we nu maandelijks meemaken zijn echt niet minder dan die van een ander.

 

 

 

Ik wens je echt heel veel succes en hoop voor je dat het gauw zo ver is.

 

 

 

Groetjes,

 

Bianca

Link to comment
Share on other sites

Hoi Nalah

 

 

 

Hoe gezegend je bent met je 3 kindjes, is het begrijpelijk dat voor jou die kinderwens enorm leeft. Tis heus anders dan voor de meiden die nog geen kind hebben, zij zijn nog helemaal geen moeder, maar ook bij degene die al een kind of kinderen hebben kan het verlangen naar nog een kind heel diep zitten. En dat mag ook, want we leven uiteindelijk toch allemaal ons eigen leventje met onze eigen verlangens, frustraties, etc..

 

 

 

Ik herken je verhaal wel een beetje. Ik heb zelf een zoon van 11½ en al 10 jaar een kinderwens voor een tweede kindje. Na mijn zoon heb ik miskraam, IUI, miskraam en een scheiding gehad.

 

Nu inmiddels 6 jaar bezig voor een kindje met mijn huidige man. Hij heeft geen kinderen van zichzelf. Wij zijn deze week begonnen aan de 1e ICSI poging.

 

 

 

Sterkte met wachten

 

Monique

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use