Jump to content

Even kennismaken :-) (Kee)


Kee

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

 

 

Ik heb me al een paar maanden geleden bij het forum aangemeld, dus hoog tijd om wat meer over mezelf te vertellen.

 

Ik word dit jaar 40, getrouwd, 1 kindje ("op natuurlijke wijze"). We zijn al bijna 3 jaar bezig voor een broertje of zusje, maar tot nog toe zonder resultaat. Vanaf april gaan we in Amsterdam met IUI starten. Spannende tijden dus!

Link to comment
Share on other sites

Guest Nic1968

Succes Kee, wij zaten in een vergelijkbare situatie. 1 kindje op natuurlijke wijze en ruim 2 jaar voor een tweede geprobeerd zonder resultaat. Uiteindelijk bij tweede IVF poging (met ICSI) gelukt, ik ben nu ruim 5 maanden zwanger. Bij welk ziekenhuis in Amsterdam ga je in behandeling? Nic

Link to comment
Share on other sites

@Nic: Dank je! Gefeliciteerd met je zwangerschap! Geweldig om dat te lezen, het geeft een positief gevoel. We zitten trouwens bij het VUMC.

 

 

 

@Sandra; Dank voor je lieve woorden. Voor jou ook weer een spannende 2 weken na de terugplaatsing van 25/3. Ik duim voor je!

Link to comment
Share on other sites

Hi Kee!

 

 

 

Welkom hier!

 

 

 

Ook ik heb heel veel geduld moeten hebben na de geboorte van de eerste en toen we eenmaal gingen testen bleek wat een wondertje dat eigenlijk is geweest!

 

 

 

Veel succes met je behandeling!

 

 

 

Liefs,

 

 

 

Pien

Link to comment
Share on other sites

Hoi Kee

 

 

 

Welkom hier. Heb zelf ook al een spontaan gekregen kind zoals je hebt gelezen. Mijn huidige man heeft slecht zaad waardoor we op ICSI aangewezen zijn. We zijn met onze eerste poging bezig.

 

Mijn vorige gynaecoloog zei dat je een grotere kans op succes hebt als je al eens een kind hebt gehad. Bewijs is er dat je lichaam het kunt en alleen wat hulp nodig heeft. Dus dat hoop ik voor jullie.

 

 

 

Groetjes

 

Monique

Link to comment
Share on other sites

@Pien: Dankjewel! Je hoort het toch vaak, dat het bij een tweede langer duurt, ook zonder aanwijsbare oorzaak. Gelukkig is het bij jou helemaal goed gekomen! Hoe ervaar jij trouwens het leeftijdsverschil tussen jouw jongens?

 

 

 

@Sylvie: Dank je! Frustrerend voor mezelf zou ik het trouwens niet willen noemen. Ik zou alleen zo graag onze dochter een broertje of zusje willen "geven".

 

 

 

@Monique: Dat is nu eens een fijne uitspraak van een gynaecoloog :toothy10:. Goed om te horen!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use