Jump to content

Hallo allemaal! (Kiki)


KiKi

Recommended Posts

Ik ben KiKi, 29 jaar, getrouwd en heel erg gelukkig. Er is maar een ding dat ons tegenzit en dat is natuurlijk de kinderwens. Vorig jaar hebben we aantal keren IUI gehad en doordat het zaad van mijn man te slecht was van kwaliteit zijn we doorgestuurd voor IVF/ICSI. Ik ben afgelopen week begonnen met Decapeptyl spuiten en volgende week hebben we de uitgangsecho en erna start ik met Puregon. Tot nu toe valt het me erg mee allemaal, en mijn man ook. Ik heb (nog) geen last van bijwerkingen. En dat had ik vorig jaar met de IUI wel.

 

 

 

Ik ben op deze site gekomen via iemand die zwanger is geraakt met IVF, Zij had er veel steun aan gehad.

 

Ik ben ook wel benieuwd hoe de ervaringen van anderen zijn en dat ik mijn hart af en toe eens kan luchten naar mensen die precies begrijpen waar je mee bezig bent.

 

 

 

Groetjes KiKi

Link to comment
Share on other sites

hey Kiki welkom hier!!wij zijn ook zwanger geraakt via icsi we hebben een prachtig zoontje van ondertssn 2jaar dus het kan wel lukken er is nog een grote wens voor een broertje of zusje voor onze kleine maar nu gaat het allemaal niet zo makkelijk als ervoren maar we laten de moed nie zakken he

 

 

 

veel plezier hier grts xxxx sylvia

 

 

 

veel succes met alles!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Welkom Kiki. Ik ben met de eerste icsi poging bezig. Best spannend.

 

Ik heb ook niet veel last van bijwerkingen. Eerste dagen hoofdpijn, soms een opvlieger en moe, maar daar heb ik vaker last van.

 

Dus kom er maar gezellig bij hier.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nienke79

Hoi Kiki,

 

 

 

Heel veel succes bij jullie eerste IVF poging!

 

 

 

Wij hebben ook eerst 3 x IUI gedaan en zijn toen ook (vanwege fluctuerende zaadkwaliteit) overgestapt op IVF. Nu zijn we van de eerste IVF poging en na 4 terugplaatsingen (1 x vers, 3 x cryo) zwanger. Ik had ook veel meer "last" van de pillen bij IUI dan van de spuiten bij IVF. Maar we waren al met al toch dolblij dat ik de spuiten die alweer klaar lagen in de groentela (werd zwanger van laatste cryo) van de koelkast niet meer hoefde te gebruiken.

 

 

 

Ik hoop dat het jullie snel gaat lukken!

 

 

 

Groetjes,

 

Nienke

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use