Jump to content

Wachtdag 11 en een positieve test? Help!


Lisette

Recommended Posts

Vriendinnen,

 

 

 

Ik kon het echt niet meer houden, dat wachten. Ik werd er zo chagrijnig van dat ik zojuist van m'n werk naar huis ben gegaan en heb getest. Op wachtdag 11 om half 5.......en....hij geeft een plus, dus positief....

 

 

 

Nu durven mijn man en ik bijna niet te juichen, want het is zo vroeg!

 

Wachtdag 11! Van de andere kant, wat kan het anders zijn? Ik heb op zaterdag de 20e voor het laatst 5000E pregnyl gespoten, twee dagen voor de punctie. En daarna alleen maar utrogestan gebruikt......

 

 

 

Wat denken jullie hiervan??

 

 

 

Groet

 

Lisette

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 53
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lisette en hubbie gefeliciteerd!!!!

 

 

 

Er moet ergens een lijstje zijn (ik zal als ik jullie was sowieso even onder het topic vroegtesten kijken) waarin vermeld staat hoe het zit met je Pregnyl injecties. Dit even om jullie met gerust ZWANGER gevoel naar bed te laten gaan vannacht.

 

 

 

Liefs,

 

VAnessa

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor jullie felicitaties....we durven het bijna nog niet te geloven. Morgen en overmorgen en vrijdag test ik voor de zekerheid nog een keer:blink:

 

 

 

Ik heb alleen m'n moeder gebeld, de rest vertel ik het als ik het zelf ook geloof. Maar....dit helpt natuurlijk wel goed tegen het wachten zo. De moed zit er goed in. De tijd ga nu vanzelf wel weer voorbij, ha ha ha.

Link to comment
Share on other sites

hey Lisette,

 

 

 

Van harte gefeliciteerd hoor. Die pregnyl is allang uit je lichaam verdwenen. Ik heb op WD 10 getest en dat was ook positief dus ik zou zeggen geniet er lekker van!

 

 

 

Liefs,

 

Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Guest Sannie66

Je bent gewoon lekker zwanger Lisette! Als je het gelooft, kom je dan meeschrijven in uitgerekend in december 2010?

 

 

 

Liefs en geniet!

 

San

Link to comment
Share on other sites

Ik woon in Hengelo maar ga straks wel weer naar de gyn in Enschede moet nog even kijken naar wie ik nu eigenlijk wil is alweer een tijdje geleden:-)

 

 

 

Loop jij nog steeds in E'de? zoja wie heb jij dan als arts ik had Hazelbach en ik denk dat ik ook wel weer naar haar terug wil.

 

 

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Wat een goed nieuws allemaal!

 

 

 

Ik zit ook bij Haselbach Chantal, hoewel ik inmiddels heel wat mensen in Enschede heb gezien. Oosterhuis heeft bij mij de punctie gedaan. Haselbach doet alle controles.

 

 

 

Ik ben heel tevreden over het hele fertiliteitsteam overigens.

 

 

 

Groet

 

Lisette

Link to comment
Share on other sites

Lisette, ook van mij: van harte gefeliciteerd!! Het is misschien moeilijk te geloven, als je zo vroeg al positief test, maar de pregnyl is idd al lang weer verdwenen. Ik testte op dag 10 na tp al positief.

 

 

 

Geniet ervan!

 

 

 

Groetjes,

 

Nine

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lisette,

 

 

 

Op wachtdag 8 teste ik al positief, en nog steeds hartstikke zwanger, dus bij deze: gefeliciteerd! Ik weet nog dat ik jouw verhaal met ontroering heb gelezen toen ik ging starten met IVF, fijn te lezen dat na een keiharde teleurstelling (niet het juiste woord) alles er positief uitziet!! Nu vasthouden en duimen, en blij zijn hoor...dat mag :-)

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lisette,

 

 

 

Op wachtdag 11 teste ik positief en kon het toen ook niet geloven. De dag erna nog eens getets en die was ook vet positief. Nu heb ik al een echo achter de rug, dus geloff het maar. Van Harte Gefeliciteerd!! Geniet er van!!

 

 

 

Groetjes Linda

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use