Jump to content

nieuw


Paula7

Recommended Posts

Hallo,

 

 

 

Vandaag voor het eerst op een forum. Ik ben 3 jaar in de molen bezig om zwanger te worden. Na 6 mislukte IUI net mijn eerste IVF gehad. Het begin liep goed. Mijn vriend prikte mijn en had weinig last van de hormonen. Tot vorige week mijn buik al aardig opgezet was van de 11 follikels die ik aangemaakt had. Vrijdag de punctie gehad. Was erg pijnlijk. Gisteren maandag, de terugplaatsing van 1 eicel. De 6 andere zijn helaas niet geschikt voor invriezen. Ik blijf last van mijn buik houden. Er zit vocht en mijn eileiders zijn nog behoorlijk gezwollen. Moet deze week rust houden. Hopelijk kan ik mijn ervaringen delen op dit forum.

Link to comment
Share on other sites

Dat kun je hier zeker weten :)

 

Welkom op dit geweldige forum! Hopelijk blijft het een plakkertje... veel sterkte met het wachten.

 

Dat je last van je buik hebt, is heel normaal hoor! Houd maar lekker rust en laat je lekker verwennen ;)

 

Succes meid!

Link to comment
Share on other sites

Hey Paula,

 

Wat vervelend dat je punctie zo pijnlijk was. gelukkig heb je er eentje aan boord. Heel veel succes met het wachten (er is een wachtbankje april voor als je je aan wilt sluiten bij mensen die ook wachten). En welkom in dit gezellige clubje!

Link to comment
Share on other sites

heey paula,

 

welkom op dit forum.

 

ik heb zondag een tp gehad van 1 embryo en de andere 6 waren ook niet goed genoeg voor de vriezer.en ik heb ook de punctie erg pijnlijk gevonden.ik had 12 eicellen.en nu in de wachtweken.maar rustig afwachten.en jij ook heel veel succes.

 

liefs miranda

Link to comment
Share on other sites

Hoe voel jij je eronder? Ik moet deze week nog thuis blijven en rustig aan doen. Wat ik best moeilijk vind. Vertel jij het ook op je werk? Ik probeerde het eerst voor mijn zelf te houden maar merk dat ik er toch graag over wil praten.

Link to comment
Share on other sites

ja ik moest ook rustig aan doen en dat vind ik ook best moeilijk hoor.en ga morgen weer aan het werk.maar iedereen in mijn omgeving weet het,wij zijn heel open geweest.en daar ben ik best wel blij mee.ik krijg ook heel veel steun.en ik was ook erg opgelucht oen we het famile vienden en collega's het hadden verteld.en nu kun je ook met hun erover praten.weten ze het bij jou in de familie en vriendenkring wel?

 

liefs miranda

Link to comment
Share on other sites

hoi paula

 

welkom op het forum

 

dus je zit nu in spanning op de wachtbank

 

vervelend dat je zo veel last hebt gehad van de punctie, dit komt veel vaker voor maar verschilt ook per keer

 

heb de 2e x ook een hele vervelende punctie gehad en veel na pijn

 

nu bij de 3e x nergens last van gehad

 

tijdens de punctie een paar lichte prikken gevoeld en dat was het niks geen napijn gehad

 

 

 

lees dat je 1 emmy terug hebt gekregen, veel succes met broeden toi toi toi

Link to comment
Share on other sites

Tegenover vrienden en familie zijn we heel open geweest. Maar met werk vind ik het lastig. Over mijn IUI behandelingen heb ik nooit wat laten weten. Nu met IVF he heb ik mijn directe collega en manager heb ik het wel moeten vertellen omdat je vaker naar het ziekenhuis moet. Ik hou van openheid dus ik denk dat ik het maar gewoon vertel. Ik moet deze week nog thuis blijven van de arts dus volgende week weer aan het werk.

 

Jij veel succes en spannend nu hè?

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sandra,

 

Ik vind het toch heel wat dat je al 3 keer icsi hebt gedaan. En vol houden heeft dus resultaat. Mijn vriend vind dit proces erg moeilijk en ik vind het ook best pittig allemaal. Maar ik lees nu zoveel dat er vaak toch 2 of 3 pogingen nodig zijn. Nu eerst deze maar even afwachte. Bij jou gaat het allemaal goed, Gefeliciteerd!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use