Jump to content

merel is geboren


ursela

Recommended Posts

1juni 0016 is merel geboren. 3100 gr. schrijf vanuit ziekenhuis op n lastig schrm. merel ligt nu opmijn buik te slapen en dat s ongelooflijk. zo lief. bevalling was zwaar. werd spoedkeizersnede na uren van weeen.maar nu gaat alles goed. als we naar huis mogen schrijf ik meer.we zijb helemaal verliefd.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 52
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dat is ook toevallig, was net naar je op zoek of dat je bevallen was.

 

 

 

Van harte gefeliciteerd met jullie dochter Merel.

 

Super zeg, geniet ervan!

 

Een heftige bevalling achter de rug, maar nu is het genieten met zo'n lief klein meisje op je borst!

Link to comment
Share on other sites

Wauw ursula!!! Wat een fantastisch bericht!!!! Ik was al de hele tijd aan het checkecken voor nieuws.

 

 

 

Gefeliciteerd met jullie dochter: hele mooie naam. Hoe spreken ze dat uit op z'n Noors? Ook natuurlijk van harte gefeliciteerd aan je man.

 

 

 

Ga genieten met zijn drietjes: je bent nu mama!

 

 

 

Alle geluk voor jullie samen,

 

ivfsh

Link to comment
Share on other sites

Guest Sannie66

Eindelijk is ze er dan!

 

Meis, jij en je partner van harte met de geboorte van jullie kleine meid. Geniet, geniet, geniet en het hele verhaal lezen we wel zodra je weer achter je eigen

 

pc´tje zit...

 

 

 

Liefs,

 

San

Link to comment
Share on other sites

Guest Dani

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Merel! En wat heerlijk om te lezen dat je zo van haar geniet.

 

 

 

Groetjes Dani

Link to comment
Share on other sites

Guest Nienke79

Hoi Merel en partner, van harte gefeliciteerd met de geboorte van Merel! Wat een leuke naam. Ze liet wel even op zich wachten maar wat fijn dat ze er nu dan toch is.

 

 

 

Lfs,

 

Nienke

Link to comment
Share on other sites

Guest Goofy

Super! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van dit wondertje; Merel!

 

Geniet maar flink!

 

Leuke naam ook; MEREL!

 

 

XX,

 

Goofy

Link to comment
Share on other sites

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter, en wat een leuke naam. Hopelijk mogen jullie snel met z'n drietjes naar huis. Geniet van je dochter en laat je maar lekker verwennen door de zuster/kraamhulp!

Link to comment
Share on other sites

Gefeliciteerd met jullie dochter, heerlijk van genieten en hopelijk mag je morgen lekker naar huis als he nieuwe gezinnetje.

 

Geniet lekker en even rustig aan doen na de heftige bevalling ks. Ben benieuwd naar je verhaal.

 

 

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hey Ursela,

 

 

 

Van harte gefefeliciteerd met de geboorte van jullie wonder MEREL!

 

Hele mooi naam!!!

 

 

 

Ik heb elke dag gekeken en steeds aan je gedacht! Vervelend dat het zn zware bevalling is geweest. Ik hoop dat je snel hersteld en kan gaan genieten! Laat je heerlijk verwennen in het ziekenhuis en rustig aan he!

 

 

 

Heel veel liefs Peggy

 

 

 

6x iui mislukt

 

aug 09 ivf mislukt

 

okt 09 icsi mislukt

 

Nu een wonder--> 2 september uitgerekend:bcbbboy2:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Ursela,

 

 

 

Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd met jullie dochter Merel.

 

Inderdaad een mooie naam! (heb toevallig een nestje jonge merels in de

 

tuin:icon_biggrin:)

 

 

 

Kom maar lekker bij van de heftige bevalling en geniet van dit prachtige wondertje!

 

 

 

Liefs,

 

Nine

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use