Jump to content

Wie wacht met me mee tot september?


Mutsy_4

Recommended Posts

Gisteren hebben we de intake gehad en rond 6-7 september zullen wij van start gaan voor onze 1e IVF.

 

 

 

Nu eerst nog 3 maanden de Decapeptyl-depot om de endometriose rustig te houden.

 

 

 

Ik vind het heel spannend allemaal en gelukkig een hele lieve man, hij begrijpt allemaal niet zo goed hoe en wat (ook na de intake niet) maar er wel altijd voor me is en zal zijn.

 

 

 

Nog meer meiden die in septemeber (weer) met IVF/cryo starten?

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 53
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • 5 weeks later...
 • 4 weeks later...

Hoi Noes,

 

Wij gaan ons eind Augustus weer aanmelden en dan als het niet te druk is in September beginnen met de deca. Kan ook zomaar gebeuren dat er ineens een wachtlijst is en we 1 of 2 maanden moeten wachten maar daar gaan we maar niet vanuit. Spannend he...?!

 

 

 

Groetjes Debbie.

Link to comment
Share on other sites

Is zeker spannend allemaal, ik ga volgende week dinsdag de laatste 4 wekelijkse decapeptyl-depot halen en dan mag het echt aftellen gaan beginnen. Dan is eindelijk na ruim vier jaar niks, operatie en 4 maanden overgang een wondertje voor ons dichterbij.

 

 

 

@Deb, hopelijk geen wachtlijst meis want dan duurt het wachten zo lang. Maar meis, jeetje zeg jij hebt ook al veel voor je kiezen gehad....Respect.

 

 

 

@Sandra, ook voor jou spannend meis, die maand mag voor mij ook omvliegen.

Link to comment
Share on other sites

2 cryo's, spannend joh. Ga duimen voor je!!

 

 

 

Ik wordt echt helemaal gek van de overgang joh, pfoeh. Opvliegers zijn geen pretje en zodra ik in beweging kom loopt het zweet van mijn voorhoofd af en zweet en plak over heel mijn lijf, bleh.

 

Nog even en dan ben ik er hopelijk even vanaf.

 

 

 

Ik vind het wel spannend worden nu hoor, iets wat al zo lang onberijkbaar voelde komt nu steeds dichterbij.

Link to comment
Share on other sites

Hoi dames,

 

 

 

Ik begin in september met de eerste icsi (na drie mislukte iui's).

 

We hebben al een zoontje van 3,5 maar het zaad van mijn vriend is heel slecht.

 

 

 

13 september heb ik prikinstructie in Rijnstate en dan begin ik meteen met Lucrin. Vanaf de 23 Gonal F en 1 oktober de eerste echo.

 

 

 

Wordt nu wel erg spannend hoor.

 

Ik heb nu al last van hoofdpijn van de pil, dus hoop dat het straks meevalt.

 

Verder zie ik ook erg op tegen de teleurstelling als het niet lukt, terwijl dat natuurlijk wel de grootste kans is.

 

 

 

groetjes,

 

Marloes

Link to comment
Share on other sites

Het gevoel van teleurstelling....Oooh meis praat me er niet van.

 

De hoop is zo groot maar in je achterhoofd moet je toch dat idee vasthouden dat het ook niet goed kan gaan.

 

 

 

Hier begint de spanning zich ook op te bouwen, nog 1,5 week.

 

Hoe dichterbij het komt hoe spannender het wordt.

 

Ik ben eigenlijk het meeste bang voor infectie's en de endometriose. Als de endo zich maar rustig houd....

Link to comment
Share on other sites

:bye:Hallo allemaal, ik wilde ook even meekletsen... ik mag vandaag met 300 Puregon beginnen te spuiten en ben al 12 dagen decapeptyl aan het spuiten... Het lange schema dus. Dit is eigenlijk de 1e echte ivf.

 

Ik kan niet wachten totdat ik weer een echo mag laten maken. De vorige keer met het korte schema had ik 200 Puregon en maar 4 eitjes. helaas had ik al een eisprong voordag de punctie kon plaatsvinden. Gelukkig wilden ze nog wel een inseminatie doen, maar dat is helaas dus ook misgegaan.

Link to comment
Share on other sites

Hallo allemaal

 

Ik ben nieuw hier op het forum (en de site) maar dit wordt onze 1e poging IVF voor deel 2.

 

Deel 1 was zo goed gelukt dat het ons erg leuk leek een broertje of zusje voor ons prinsje te proberen te krijgen. Vorige keer was het na 6 jaar zelf proberen en 6 IUI pogingen na de 1e poging IVF gelijk raak dus ik hoop maar dat we weer zo'n mooi resultaat mogen hebben..

 

Onlangs was ik wel spontaan zwanger geraakt maar dat einigde na 12 weken in een miskraam waarbij ik zoveel bloed verloor dat ik met een ambulance naar het ziekenhuis ben geracet voor een spoedcurettage.

 

Ik ben op 2 september met Puregon begonnen en begin morgen met de orgalutran erbij.

 

Gelukkig hoefde ik niet aan de pil of andere middelen vooraf, dat lees ik bij veel van jullie wel. Ligt dat aan het ziekenhuis of meer aan de reden van de verminderde vruchtbaarheid? Bij ons is namelijk geen aanwijsbare reden gevonden.

 

Ik ben erg benieuwd naar iedereen hier.

Link to comment
Share on other sites

Hallo Meiden,

 

 

 

Ik sluit me graag bij jullie aan, ik mag 14 september weer beginnen voor onze 3e ivf poging. Wij hebben de status onbegrepen fertiliteit. Onze 1e en 2e poging zijn helaas mislukt. We zijn twee keer aan een derde poging begonnen maar de stimulatie liep niet goed genoeg, ik had iedere keer maar 1 a 2 follikels. Er is nu besloten gezien mijn leeftijd (40) om ook met weinig follikels toch tot een punctie te laten komen. We duimen nu dus voor meer follikels. 29 september heb ik mijn eerste echo, als dit goed is mag ik de puregon erbij gaan spuiten. Als alles naar verwachting zal gaan staat de punctie gepland in week 41.

 

Ik wens iedereen in dit forum heel veel geluk en succes.

 

 

 

Liefs Schattie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use