Jump to content

eigen hormoonhuishouding helemaal van slag!


Dutchess73
 Share

Recommended Posts

Dag dames,

 

 

 

Aaaaargh!!! Kan ik eindelijk voor poging 3 gaan, moet ik me weer opnieuw instellen op uitstel! Ik wordt er echt niet goed van!

 

Na het mislukken van poging 2 en het wederom niet goed ontdooien van cryo's was besloten dat ik poging 3 voor het korte protocol zou mogen gaan. Dat was ook perfect qua timing omdat dat punctie en tp dan precies voor onze vakantie zouden vallen. Ik zou dan evt. in Italie de test moeten doen.

 

Maar wat gebeurt er? Normaal heb ik een stipte cyclus van 25 of 26 dagen, maar vervolgens wordt ik in mijn cryo-cyclus na het stoppen van de progynova al na 18 dagen ongesteld. Balen want ik mocht meteen door, maar ja, toch maar even wachten tot het weer regelmatig zou zijn. Dan zou ik het n og steeds halen voor de vakantie. Nu ben ik echter na 10 dagen alweer ongesteld!!! Gadverdegadver!!! Gaat m'n planning weer! Dat levert dus weer 2 cycli uitstel op en 3 als ik pech heb.

 

 

 

Ik wordt er zo ziek van om steeds zo met de kalender te leven en voortdurend mijn verwachtingspatroon bij te moeten stellen!

 

Ik merk dat mijn flexibiliteit echt hard aan het afnemen is, ik trek dat voortdurende uitstel niet goed meer (oktober: i.v.m. overstimulatie, januari: i.v.m.rustmaand qua miskraam, april: i.v.m. miscommunicatie ziekenhuis)

 

 

 

Het allermoeilijkste vind ik het om te proberen er een positieve draai aan te geven, al weet ik dat dat het beste is. Als ik direct na thuiskomst kan starten kan ik eerst lekker zonder zorgen weg en ben ik helemaal uitgerust bij de start, dus misschien is het wel juist gunstig.

 

Maar toch.... HET IS ALLEMAAL ZO FRUSTREREND!!!!!!

 

 

 

Groetje, Aafke

Link to comment
Share on other sites

Aafke,

 

 

 

Gooi het er allemaal maar uit meid!

 

Ik begrijp je frustratie.

 

Je hebt geen controle over je lichaam en de planning van het ziekenhuis en hierdoor raak je 'nog meer' gefrustreerd.

 

Van datum naar datum leven herken ik wel, ook ik vind dat lastiger worden naarmate het langer duurt om je wens te kunnen vervulen .(als dit hopelijk een keer zal lukken.....)

 

 

 

Heel veel sterkte!!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Aafke, wat een ellende... ik kan me goed voorstellen dat je baalt. Bij ons gaat het ook niet van een leien dakje qua planning, zie mijn handtekening... Ik had vorige maand mogen beginnen, heb het uitgesteld, omdat er een paar dingen spelen die stress kunnen opleveren, nu ga ik vanavond beginnen maar het is nog steeds niet opgelost! Maar als ik niet begin, moet ik wachten tot september! Inderdaad heel frustrerend dat je er geen controle over hebt. Probeer, net als ik, jezelf toe te spreken dat het uiteindelijk allemaal goed komt!

 

Sterkte met alles!!

 

 

 

Caroline

Link to comment
Share on other sites

Allemaal heel herkenbaar Aafke.

 

Ik ben ook sinds onze 2de ivf in oktober ontregeld. Bij jou komt de ongi te snel bij mij te laat met alle vervelende/pijnlijke kwaaltjes. Ik had daarom ook in december beloten om een pauze in te lassen zodat ik kon herstellen. Maar helaas het werkt nog steeds niet juist. 3 weken geleden een echo ter controle gehad, alles was goed, als ik klachten blijf houden willen ze het met medicijnen gaan regelen, maar ja....

 

 

 

Wel besloten, als we het ok krijgen van de arts, dat we onze cryo laten tp, de klok blijft natuurlijk wel doortikken.

 

 

 

Misschien eerst toch lekker op vakantie en daarna relaxed met een nieuwe poging beginnen.

 

 

 

Veel succes.

Link to comment
Share on other sites

Hey Aafke,

 

 

 

Heel frusterend.............en dan is het moeilijk om er een positieve draai aan te geven, :tearyeyed: Mijn agenda is versleten van weken tellen.Ik kan me voorstellen dat je baalt.

 

 

 

Dan probeer jeje in te stellen op bepaalde dingen zoals vakantie.Ik ken het. Ik meld me morgen aan. Net ongi geworden. 3 weken later ws door medicatie,maar als het loopt zoals de vorige keer, dan 2e week van vakantie tp ongeveer. pfffffff.Dus geen buitenland.....

 

 

 

Ben net ook erg ziek geweest. Voelde al 2 weken ongi aankomen. Kwam niet.overgeven-hoofdpijn. Ellende.

 

 

 

Liefs,Marlijn

Link to comment
Share on other sites

Hallo Aafke

 

 

 

wat ellendig dat je totaal niet op je lichaam kunt vertrouwen en nét wanneer je er juist op zit te kijken. Maar van een kant is het maar goed dat je dit nu merkt want als je al na 18 dagen of 10 dagen gaat menstrueren kun je nooit een goede innesteling hebben: dan wordt het bms al weer te vroeg afgebroken.

 

Hoe moeilijk het ook is zou ik liever een tp hebben als er weer een normale cyclusduur is. Veel sterkte en alvast een hele fijne vakantie gewenst!

 

 

 

groetjes

 

Babeth

 

 

 

Ik wens je heel veel sterkte

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use