Jump to content

Mijn dagboekje....


mijnbaby

Recommended Posts

Hoi Hoi..

 

Wij gaan voor een broertje of zusje voor ons prinsje.. erg spannend natuurlijk!

Gelukkig hebben we nog 6 eskimootjes... elke kans is een kans....

we hopen dat we gauw weer een positieve test in ons handen mogen hebben...

 

Zodra ik ongesteld word moet ik me aanmelden bij het UMCU, hopen dat ik aankomende maand meteen mag beginnen.... Zo niet worden we op de lijst van de maand er op gezet en mogen we zeker die maand er op beginnen....

 

We doen de TP zonder hormonen alleen Pregnyl... dat is echt super fijn....

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 115
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Het blijft spannend... de vorige keer waren we naar de eerste TP meteen zwanger van ons prinsje...

superrrrrrrrrrrrr geluk dus..... ik ben wel realistisch de kans met een eskimootje is wel kleiner dan met een verse..

maar goed we hebben er 6 hopen dat er 1 blijft plakken.....

Link to comment
Share on other sites

@ Wish dit is me eerste TP( eskimootje) We moeten op dag 10 langs komen voor een echo ( ze zeiden kan dat je nog 1 a 2 keer langs moet komen)

en dan krijg je horen wanneer je pregnyl moet spuiten... verder niks ook niet na de TP.... HEERLIJK! tijdens mijn ivf poging was ik heel emo door al die hormonen...

Ben blij dat het nu zonder mag..

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Hey Mijnbaby, spannend hoor! Nu echt in de race voor een brusje. Waar blijft de tijd... weet nog dat we bezig waren voor de 1e en nu ga jij al weer voor een 2e. Succes en hoop dat er snel een eskimootje blijft plakken bij je!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Vandaag ben ik voor de 2e echo langs geweest... de dok zei dat me BMS heel mooi was en ze zag 3 mooie lagen....

het eitje is gegroeid van 12 naar bijna 15... ik moet morgen voor 11.00 bloed prikken, en dan word ik 12.00 gebeld

wanneer ik pregnyl moet spuiten....

Link to comment
Share on other sites

Mijn bloedwaarde was goed, ik mag zo (21 uur) prikken...

 

Ik was het helemaal vergeten en nu net 20.oo dacht ik er opeens aan van oei niet vergeten!

dus ik pakte de spullen erbij en vind het echt priegelwerkje dus rukte te hard aan het vloeibare flesje er zat nog wat vloestof boven

gelukkig niet heel veel..... pfff anders had ik echt een problemo............

 

ik heb 3 april als het goed is de TP spannend!

Link to comment
Share on other sites

Mijn eskimootje is uit de vriezer... nu hopen dat die goed uit de ontdooien komt... we zijn benieuwd....

morgen hebben we als het goed is een TP we worden tussen 10-12 gebeld en moeten dan later in de middag langs

komen voor een TP.....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use