Jump to content

ervaringen joolz kinderwagen


yolande2009

Recommended Posts

Hoi Dames,

 

Ook al ben ik pas 5 weken zwanger, toch ben ik al een beetje aan het nadenken over kinderwagens.

Uiteraard wacht ik eerst rustig af tot minimaal 12 weken voordat ik er een aanschaf.

Ik hoorde van Vriendinnen zeer goede verhalen over de Joolz kinderwagen. Ze gaven aan dat hij de kwaliteit van de bugaboo heeft maar dan iets hoger is waardoor je ook meer contact met het kind hebt. Ik ben wel benieuwd of er hier al moeders zijn die ervaring met de Joolz hebben?

Link to comment
Share on other sites

Hoi.

Wij hebben een Joolz Day in gebruik en zijn er mega tevreden mee. We hebben hem nu 6 maanden in gebruik. Mijn man is 1.87 groot en ik 1.62. We lopen er beiden prima mee en het klopt, je hebt je kindje lekker hoog liggen/zitten. Als je de buggy kan gaan gebruiken past je kleintje mee aan een tafel, precies de goede hoogte. Wij vinden hem ook nog zeer wendbaar. Een vriendin van me

heeft dezelfde gekocht en we probeerden laatst nadelen te bedenken. We konden alleen weinig keus in kleuren bedenken en nog iets maar daar kan ik al niet meer op komen, het was meer iets om toch wat te zeuren te hebben. Ik was destijds wel teleurgesteld in de saaie kleuren waar je uit kon kiezen maar omdat we een jongetje verwachtten ben ik toch voor de Joolz gegaan (anders iets met bontere kleurtjes). Ben er nu heel gelukkig mee. Tot zover mijn ervaring met de Joolz.

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Ja, ik vind van wel, ben er echt heel blij mee. Het vorige model van Joolz had schijnbaar nogal wat mankementen maar dit model is prima in orde. Tot nu toe 1 x de banden opgepomt, verder nog niets aan hoeven doen terwijl hij veel gebruikt wordt (ook in de sneeuw mee gereden).

Link to comment
Share on other sites

Hi Yolande,

 

Ik heb geen ervaring met de Joolz maar wel met de ICandy. Deze is nagenoeg gelijk aan de Joolz. Alle voordelen die hierboven beschreven zijn door Else heeft de Icandy ook. Nog bijkomende voordelen vind ik dat je de banden van deze wagen nooit hoeft op te pompen (het zijn namelijk geen luchtbanden) en dat de boodschappenmand groter is.

Ik heb eerst ook voor de Joolz gekeken en ben ge-eindigd met de Icandy Peach, vandaar dat ik je dit ook even wilde laten weten.

 

Groetjes Dorine

Link to comment
Share on other sites

hoi yolanda,

ik had ook n nieuwe joolz day gekocht, maar heb m weggedaan. Ik had nl ook n easywalker (waarom is een lang verhaal) en in de praktijk gebruikte ik de easywalker veel vaker omdat die veel makkelijker is als je vaak wilt switchen tussen gebruik voor maxicosi en reiswieg. ik ben vaak onderweg en met de joolz stond ik soms met het zweet op mijn rug te tobben om de maxicosi of reiswieg van het onderstel te krijgen. bleef hij aan 1 kant hangen en moet je eerst de andere kant ook weer terug doen en opnieuw proberen. daarnaast vind ik t inklappen van het onderstel bij. easywalker 10x makkelijker en veel lichter. Heel handig als je veel met de auto weg gaat. !Nadeel vd easywalker is dat wanneer je kindje klaar is voor de buggy, het kind dan met zijn gezicht van je af zit, waardoor je geen contact hebt met je kind. Wel iets om mee te nemen in je beslissing. ik weet niet meer uit mijn hoofd of de joolz dit wel kon. Oh ja en hij was wit, absoluut heel mooi maar ik zou het nooit meer doen. blijft 1dag zonder vlekken, jouw kindje wordt in dec geboren, regen, sneeuw...begin er niet aan als je net als ik niet van vlekken houdt. ik had de eerste rit al spijt, gelijk een mondje over de wagen, een grote gele vlek die ik er niet afkreeg en het boodschappenmandje was na een week supergroezelig door de modderplassen en de boodschappen die je er inlegt. Maar dat heeft natuurlijk niets met het merk te maken. Het voordeel was dat je kindje wat hoger ligt dan bugaboo en dat het onderstel redelijk klein is in te klappen. Het is heel persoonlijk, je moet er echt even een middag voor uittrekken en alles goed proberen in de winkel.

groetjes

noor

Link to comment
Share on other sites

wij hebben de stokke, wat een super ding!!! alleen je hebt wel een beetje een grote kofferbak nodig maar ik en julian vinden hem geweldig!!

 

het is moeilijk hoor om de goede kinderwagen te kiezen..

 

suc6!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use