Jump to content

Wie is er bezig van over de 40?


Otjes

Recommended Posts

Ha, dank. Jij ook voor een tweede bezig las ik?! Hoeveel keer was het bij jullie raak voor de eerste? Ik hoop idd dat we er niet weer zo lang overdoen, gelukkig hoef ik tussendoor geen IUI meer ;-))

Link to comment
Share on other sites

Voor ons kleine meissie was het in 1 keer raak. Ik heb nu de eerste poging achter de rug en ben met poging 2 begonnen. Ik ben de vorige keer wel zwanger geweest, maar het is voor de testdatum al mis gegaan. Ik heb pas getest op de datum dat ik mocht testen, ondanks het vloeien, omdat ik zo anders vloeide dan normaal. Nou, hopelijk is het deze keer wel raak... En voor jullie in 1 keer?

 

Groetjessssssssssss

Link to comment
Share on other sites

He natasja, de 40plussers kletsen vrijwel allemaal in het topic 45 en voor de eerste keer ivf. ze zijn echt niet allemaal 45 hoor haha. Er zwerft daar ook ergens een lijstje met alle 40+ meiden en waar ze mee bezig zijn (pogingen, zwanger, baby etc). Goed voor het vertrouwen want het is een heleboel dames (inc myself :-D) toch nog gegund zwanger te worden!

Succes, Yola

Link to comment
Share on other sites

Hai dames, ik ben 43 jaar en ga hopelijk eind volgende week starten met onze 1e IVF-poging. Vind het superspannend en heb af en toe het geval dat het niet over mij gaat haha. Alle medicijnen binnen (ga ik dat echt bij mezelf doen ?! Ja geloof het wel ...) Hoop dat het gaat lukken want mijn AMH gehalte was vrij laag, maar wie weet, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Hoe ervaren jullie het geven van de injecties bij jezelf?, dat is het enige waar ik een beetje tegenop zie.

Link to comment
Share on other sites

@Denise214. Kan me voorstellen dat je het reuze spannend vind. Het blijft een beetje een raar idee om jezelf te moeten prikken maar lukt wel hoor. Moet jij in je buik of been spuiten? Ik in mijn buik, ik pak een vetrolletje beet waar ik stevig in knijp zodat ik de prik niet zo goed voel, wellicht een goede tip voor je. En als mijn vriend er is geeft hij de injectie en kijk ik de andere kant op ... hihi. Ik ben niet zo'n held hoor, maar ja alles voor het goede doel. Er is een speciaal topic voor ons oudjes haha dus als je daar behoefte aan hebt moet je daar maar eens een kijkje nemen. Welkom op het forum en succes met je behandeling.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use