Jump to content

Welke pil??ervaringen


Peggy

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Graag hoor ik jullie ervaringen over welke pil je gebruikt.

Ik heb voor alle behandelingen yasmin gebruikt alleen na de geboorte van mn zoon ben ik weer begonnen(4jaar later) met yasmin en dit ging meteen helemaal niet lekker.Veel stemmingswisselingen, neerslachtigheid,raar gevoel in mn benen en vooral HOOFDPIJN. Dus ben ik ermee gestopt. Nu voel me toch niet helemaal prettig.

Beetje zweverig en of ik er niet helemaal bij ben. Morgen heb ik een afspraak bij de huisarts en ik wil graag een beetje voorbereid zijn.. over welke pil ik mogelijk weer zal kiezen. Mijn plan was eerst geen pil meer. Mn hoofdpijn is ook weg, maar ik voel me nog wel zweverig en raar.. daarom denk ik dat de huisarts weer een pil zal voorschrijven.

 

Ik hoor graag jullie reacties.. dan kan ik dat meenemen in mn gesprek.

 

Groetjes Peggy

6x iui mislukt

aug 2009 ivf mislukt

okt 2009 icsi mislukt

 

25 augustus 2010 bevallen van ons wonder s-t-a-n

Link to comment
Share on other sites

toen ik nog niet bezig was met zwanger willen worden had ik Marvelon, met 17 mee begonnen en nooit problemen mee gehad maar ik moet zeggen toen ik eenmaal gestopt was met de pil toen merkte ik pas hoe "vlak" ik was qua emoties zeg maar...pilvrij merkte ik duidelijk dat mijn emotionele gesteldheid beinvloed werd door mijn lichaamseigen hormonale cyclus.

haha ook niet altijd even prettig maar wel een aparte gewaarwording zeg maar, maar of dat nu specifiek aan de Marvelon lag, ik denk het niet.

Link to comment
Share on other sites

Guest Guusje

Heeeeeel lange geleden gebruikte ik Microgynon 30.

 

Maar ik denk dat het gewoon proberen is, je kan nooit vooraf weten bij welke je geen hoofdpijn krijgt.

 

Ik denk dat de ha je het beste kan adviseren.

 

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb vandaag weer de pil gekregen.. Kijken hoe het gaat. Het is de lovette. Femodeen was niet geschikt voor mij vanwege de hoofdpijn die bij die pil soms versterkt kan worden.. Nu maar uitproberen of her beter gaat.

 

Bedankt voor jullie tips!

 

Meiske succes met de laatste loodjes.

 

Groetjes Peggy

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use