Jump to content

echo 6.4 week


Medusa

Recommended Posts

Hallo dames,

 

Ik vraag me af wanneer je vroeg genoeg wat kan zien op een echo, in het zh houden ze minimaal 7 weken aan maar komt dat echt zo precies.

Heeft er iemand hier ook wel eens echo gehad met 6.4 week en dat het hartje al zichtbaar klopte???

 

Ik ben nu 6.2 week zwanger en nu bruine ( tot bijna zwart ) afscheding niet super veel maar duidelijk bij afvegen.

Ik heb pas volgende week vrijdag een echo maar als dit blijft wil ik graag maandag al een echo, maar wil graag weten of er dan al wel mogelijk een hartje zichtbaar is.

Ik voel me nu zooo beroerd en wordt niet goed bij de gedachte tot vrijdag te moeten wachten.

 

Liefs medusa

Link to comment
Share on other sites

JEetje meid...

 

Ik zou gewoon bellen en je angst uitleggen..

Misschien mag je langskomen.

 

Ik ben op een gegeven moment ook even heeeeel angstig geweest dat het mis was, en toen mocht ik meteen langskomen voor een echo.

Link to comment
Share on other sites

hoi Medusa

 

het verschilt van zwangerschap tot zwangerschap helaas.....

 

bij mijn jongens was de eerste echo met 6w en 4 dagen, toen was er nog geen hartactiviteit zichtbaar en was ook nog niet te zien dat het om 2 kindjes ging, met 7w en 2 dagen wel.

Deze zwangerschap was de eerste echo met 6w0d en toen was er wel hartactiviteit zichtbaar!

Moeilijk hoor, zeker omdat je je zo onzeker voelt, anders bellen of je mag komen maar in je achterhoofd houden dat mocht je nog geen hartje zien kloppen dat dat nog niets zegt......

Gelukkig is het donker bloed, dus oud maar ja, dit wil je gewoon niet meemaken!!

 

sterkte en succes

 

liefs

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Medusa,

 

Heb deze zwangerschap de eerste echo gehad met 6.3 weken en toen begon het hartje net te kloppen (nog langzaam) en de week erna klopte het volop.

 

Ze waarschuwen wel altijd dat het kan zijn dat er nog geen hartactiviteit zichtbaar kan zijn.

Link to comment
Share on other sites

ff hier een up date, maar volgens mij weet iedereen het al :-)

 

Maandag dus een kloppend hartje gezien, er zit/zat een bloedstolsel in mn baarmoeder die eruit komt, ze zien het liever niet maar ze vonden het een mooie echo met 6.4 week en ze kans was groot dat het gewoon goed gaat.

Link to comment
Share on other sites

dinsdag is de volgende echo, ze wilden het wel ff in de gaten houden.

Ik ben pas echt geruster na dinsdag nu vind ik het nog eng.

 

Ja heeeel mooi kloppend hartje, en ik ging er echt vanuit dat het een mk werd dus totaal niet verwacht toch een kloppend hartje te zien. moets er wel bij huilen :-)

Link to comment
Share on other sites

Oh wat fijn voor je dat de echo goed was.

En dat je moest huilen bij het zien van het kloppend hartje..heeeeel begrijpelijk, alle spanning van afgelopen dagen komt er dan ook uit en je bent natuurlijk super blij om toch ondanks dat je het zelf niet gedacht had toch goed nieuws te krijgen.

 

Ik had bij mijn zwangerschap ook een flinke bloeding, mocht ook eerder komen en alles bleek goed te zijn. Heb ook een potje zitten janken.

 

Ik wens je een hele fijne zwangerschap toe.

 

Lfs Colle

Link to comment
Share on other sites

Medusa, zag je topic nu pas. Nogmaals gefeliciteerd met je zwangerschap en super dat je een mooi kloppend hartje hebt gezien.

Zag dat je morgen weer een echo hebt..spannend! Komt vast goed.

Wens je een fijne zwangerschap toe!

 

liefs

Link to comment
Share on other sites

We hebben vandaag zelfs het hartje gehoord, was echt heel mooi.

Bloedstolsel zit er nog maar kon nu echt geen kwaad meer, beeb groeit goed en alles zag er goed uit. met 10 weken weer een echo.

maar als ik me weer erg ongerust maak dan kon ik bellen voor nog een echo

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use