Jump to content

Cryo tp, baarmoederslijmvlies nu nog maar 5


Nika

Recommended Posts

Hoi,

 

Bij mij was ie 5,4 mm in nat cyclus met menopur en toen is ie afgebroken... Vervolgens poging met progynova gedaan en nu was het boven de 1 cm.

 

Mijn gyn gaf aan dat het min 7 mm moest zijn. Progynova wordt gegeven juist om het bms dikker te maken.

 

Ik hoop dat het goed komt met je bms!

 

Laat je het even weten?

 

groetjes

noor

Link to comment
Share on other sites

Hè Nika wat ontzettend balen!!!

 

Zlef heb ik altijd snel een dik BMS, maar een kennis van me heeft hetzelfde als jij.

 

Ze had alles al geprobeerd, ook niet boven de 5 mm uitgekomen. Toen hebben ze Clomid (hele rare keuze zo op het eerste gezicht) geprobeerd en dat hielp om boven de 6 te komen, rond de 6,9-7 mm had ze toen. Daarbij heeft ze wel tarwekiemolie geslikt, dat bevorderd het ook volgens haar arts. Misschien iets om de volgende keer te bespreken.

 

PS; ze is wel zwanger geraakt die poging ;-)

 

Sterkte meid.

Link to comment
Share on other sites

Nika wat onzettend kl*te dat je voor niets gestart bent, maar ik vind het heel sterk van je dat je op je gevoel hebt vertrouwd!!! Blijkbaar is dat dus toch beter dan blindelings je arts vertrouwen, ik hoop voor jou (en eigenlijk helemaal voor die arts) dat hij zich even achter zijjn oor zal krabben en na gaat denken of hij er niet een beetje TE licht mee omgaat.....

 

Succes verder meid....

 

Liefs, Judith

Link to comment
Share on other sites

Dank je Nika, Na een flinke gedulds- en persoonlijkheids- test (zo voelt het) verloopt mijn zwangerschap zo volgens het boekje! Ik krijg na alle verdriet en verlangen gewoon een zwangerschap waar ik helemaal van kan genieten. Wat een geschenk... En dat wens ik hier iedereen toe! We zijn allemaal al genoeg op de proef gesteld en dan zit je natuurlijk ook niet op een arts te wachten die er heel licht over denkt...

Heb je geen mogelijkheid om naar een ander ziekenhuis of arts over te stappen?

 

Ik wens jou echt een mooie zwangerschap en een mooi kindje toe...

 

Lfs, Judith

Link to comment
Share on other sites

Hoi Nika,

 

Ja het is soms zo moeilijk allemaal. Soms steekt de wanhoop hier ook de kop op. Zal het ooit gaan lukken?

Wat je zegt over de arts, herken ik ook wel. Ook al proberen ze het persoonlijk te houden en te maken, het blijft voor hen werk terwijl het voor ons ons leven is.

Blijf assertief meid.

 

Oja, die kennis waar ik het over had, is zwanger geraakt door 2 cryo's en bevallen van een tweeling ;-)

Het kan dus echt!

Ik wens je alle geluk!

 

 

Liefs, freggel

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use