Jump to content

Wie zijn wij


Cynenpiet

Recommended Posts

Hallo allemaal :hello:

 

Mijn naam is Cynthia Haanskorf, ik ben 31 jaar en getrouwd met mijn man Pieter (32). Samen hebben wij een hele mooie zoon van bijna 3,5 genaamd Erroll.

 

Wij willen heel graag nog een kindje en nu we alweer bijna 3 jaar in het ziekenhuis rondlopen om zwanger te raken, hebben we ook zeker ingezien wat een wonder het is geweest dat we de eerste keer al zwanger zijn geraakt. Nadat wij na 2 jaar van ziekenhuis zijn veranderd is er opeens een heleboel duidelijk geworden.

Zo heb ik in het begin van het jaar een operatie ondergaan om naar mijn baarmoeder te kijken, dit hadden ze in het andere ziekenhuis ook gedaan maar vonden niets.

In dit ziekenhuis vonden ze ook niets maar uit bloedonderzoek kwam naar voren dat ik pcos heb. Iets wat ze in het andere ziekenhuid zeker ook hadden moeten vinden.

Ik heb daarop clomid gekregen, maar hier blijk ik een resistentie tegen op te bouwen waardoor het niet aanslaat. Ook iets waar ze me in het andere ziekenhuis niets over hebben gezegd en daar heb ik 2 jaar lang elke maand clomid voorgeschreven gekregen.

Onze zoon is ook met een kuur clomid geboren en het geluk was dat ik gelijk na de eerste cyclus al zwanger was.

 

Nu heb een ongeveer 6 maanden menopur gespoten en ook dat heeft weinig resultaat opgeleverd.

Zo werden wij dus vorge week doorgestuurd naar het St Elisabeth ziekenhuis in Tilburg voor een intakgesprek voor ivf. Wij hebben een afspraak staan op 22 december. Super spannend allemaal.

 

Nou dit is in een notendop ons verhaal.

 

Groetjes Pieter en Cynthia

 

Link to comment
Share on other sites

Hey Mywish,

 

Ten eerste van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap van een tweeling:yikes:.

 

Dank je wel voor je berichtje. Wij wonen zelf niet in Tilburg, maar in zevenbergen.

Ben wel blij om te horen dat je het positief hebt ervaren in Tilburg. Ben echt superbenieuwd hoe het allemaal gaat lopen.

Hopen natuurlijk ook direct de eerste keer.

 

Hebben ze bij jullie 2 cryo's teruggeplaatst?

 

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hee pieter en Cyntia

 

Ja bij ons was het de eerste keer raak, we hadden 1 verse terugplaatsing die is gaan delen en nu krijgen we dus een eeneige-tweeling,

wij mochten maar 1 terug laten plaatsen omdat ik nog jong ben volgens mij is de grens 35 jaar of ouder voor 2 terugplaatsingen dus denk dat jij er ook 1 krijgt

 

Wij staan nog steeds onder controle bij het elisabeth om dat het een tweeling is,

maar ze helpen je echt door de behandeling heen en zijn heel lief vooral ook veel vrouwen

 

ben benieuwd hoe het met jullie afloopt

 

xx

Link to comment
Share on other sites

Heej Pieter en Cyntia,

 

Welkom hier! Wij hebben ons ICSI procedure in Den Bosch gehad met transfer naar Tilburg en hebben daar ook de terugplaatsing gehad. Ik ben erg tevreden over beide ziekenhuizen. Zeker om dat ik nu zwanger ben van onze 2de spruit!

 

Jullie hebben al een hele geschiedenis... Slecht van het eerste ziekenhuis dat ze zoveel niet eerder hebben ontdekt hoor.

 

Heel veel succes!!

 

Liefs Elke

Link to comment
Share on other sites

Hallo Elke,

 

Dank je voor het warm welkom.

 

Ja raad het ziekenhuis ook echt aan niemand aan. Ik snap dat je overal een ander protocol hanteert maar dit was echt absurd.

Ik ben echt superbenieuwd hoe het allemaal zal gaan, gelukkig hoeven we niet zo heel lang te wachten.

 

Het is nu gewoon fingers crossed dat het allemaal goedkomt

 

Greetz cynthia

Link to comment
Share on other sites

heey cintiaa

 

Dat was ook mij dokter hele aardige vrouw rood harig met krulletjes bij haar heb ik ook me intake gehad..

jammer dat ik haar hele behandeling niet meer gezien heb maar zoals ik al zei echt iedereen is heel aardig voor je en ze helpen je er echt door heen

 

xx

Link to comment
Share on other sites

Cynthia en Piet,

 

Welkom op dit fantastische forum. Dat je er net als ik en vele met mij veel steun aan hebt maar ook zeker je ontspanning en plezier!!!!!

 

Heel veel succes. Dat je in dit zh maar naar wens geholpen wordt met natuurlijk het o zo gewenste resultaat!!!!

 

Even vraagje. Die pcos is dat niet iets wat ook later op had kunnen treden?? Dus dat het eerste zh het niet had kunnen ontdekken?? Wel slordig dat ze niet ontdekt hadden dat de clomid je tegenwerkte.

Link to comment
Share on other sites

Hallo witje,

 

Dank je wel voor het warm welkom. Ik ben nog niet echt actief hier geweest omdat het bij ons nog niet helemaal leeft.

We hebben net te horen gekregen dat we ivf krijgen, maar moeten nog naar ons intake gesprek. Ik denk dat het dan wel zal binnenkomen dat het allemaal echt zo is.

 

Het had inderdaad zo kunnen zijn dat de pcos later is gekomen, maar ik lees alles wat ze in mijn dossier zetten en vrij snel nadat ik weer terug kwam voor de volgende zwangerschap hadden ze het al in mijn dossier geschreven, wel met een vraagteken. Ik ga er dan een beetje vanuit dat ze dat dan gaan onderzoeken. Dat ze het me niet direct hebben gezegd dat ze daar aan dachten, daar kan ik inkomen, maar ze zijn er gewoon nooit meer op teruggekomen.

Bij mij was de pcos ook niet zichtbaar in mijn baarmoeder, maar wel in mijn bloed en kan me niet voorstellen dat ik de ene maand bij het ene ziekenhuis nog niets heb en de maand erna bij het andere ziekenhuis opeens wel. Het is gewoon allemaal een beetje een vaag gedoe in dat ziekenhuis dus ben blij dat we besloten hebben om over te gaan naar een ander ziekenhuis, als gaan we nu naar weer een ander ziekenhuis.

 

Ja met die clomid hebben ze altijd gezegd dat je daar eigenlijk niet echt een resistentie tegen op kon bouwen, maar blijkbaar dus wel. Daarom heb ik steeds meer moeten slikken om tot hetzelfde resultaat te komen.

 

xx

Link to comment
Share on other sites

Hoi Cyn

 

welkom hier,heerlijk dat jullie al een mooi zoontje hebben maar wens jullie heel veel succes met jullie tweede grote wens, zoals je ziet veel lotgenoten (helaas) maar daar kun je wel heerlijk je hart bij luchten en wat info inwinnen.

 

groetjes

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Hoi Babeth,

 

Dank je wel voor je berichtje.

Jullie hebben zo te lezen ook al heel wat doorgemaakt. Hoe komt het dat jullie behandelingen in het buitenland hebben gehad.

Wil me niet heel erg opdringen met dit soort vragen, maar het viel me gewoon op.

 

Daarnaast natuurlijk nog gefeliciteerd met je geboorte van jullie mooie dochter!!!

 

Ja helaas wel veel lotgenoten, maar vind het wel fijn om met mensen in contact te komen die weten wat ons nog te wachten staat.

 

Groetjes Cynthia

Link to comment
Share on other sites

Hallo tool,

 

Dank je wel voor je berichtje.

 

Jullie hebben ook al een hele weg achter de rug.

Ik ben duidelijk nog niet helemaal op de hoogte van alle afkortingen. Wat betekent dd

Hoop dat het bij jullie volgend jaar allemaal goed gaat komen.

 

Groetjes Cynthia

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use