Jump to content

jan/feb/mrt mama's 2012


benbri

Recommended Posts

de vervolg forum voor de jan/feb/mrt mama's 2012. uiteraard is iedereen welkom, maar aangezien de mama's niet meer in het zwanger gedeelte horen :) kunnen we hier gezellig door beppen :)

 

anyway, omdat ik de eerste ben van de eenling mama's verklaar ik dit topic voor geopend *smijt er een goedkope fles wijn tegen aan* *breek*

 

(toch? alleen ivwsh is van jan toch? en die heb ik ook ingehaald :))

 

anyway, tot snel mamas en aanstaande mamas

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 6.5k
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Gezellit hoor! Ik kom hier zeker ook even meekletsen.

Inmiddels ben ik dus op 1 februari bevallen van onze dochter Yente. Nu een beetje wachten tot er meer dames bevallen zijn, dan kunnen we gezellig hier verder kletsen over onze ervaringen.

Link to comment
Share on other sites

Leuk, daar is tie dus, het topic ;-)...

Maar blijven jullie nog maar wel ff gezellig ook gewoon in t februari topic schrijven hoor meiden, want anders zit ik daar dadelijk nog alleen zwanger te wezen en is iedereen al hierheen verhuisd hahaha...

Link to comment
Share on other sites

Me 2.. Al hoop ik de 40 weken niet te halen, haha :-D

 

Ink, heb je nog aardbeienveters over? Heeeeerlijk..

Zit nu te denken, heb het niet zo op snoep gehad, totda jij over aardbeienveters begon.

Perzikjes, banaantjes, aardbeienveters, zure matjes, apenkoppen..

 

Nah, ik schil nog ff een Granny Smith en duik dan m'n nest in!

 

Fren, die molton hoeslakens van de Action zijn fijn hé?!?

Link to comment
Share on other sites

Haha Melis, nee, die zak moest echt in 1x helemaal leeg!!! Kon er niet vanaf blijven - echt heel erg!

Heb echt een voorkeur voor zoetigheid gehad deze zwangerschap... Maar netjes hoor - een appeltje schillen - daar zou ik ook beter een gewoonte van moeten maken...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use