Jump to content

beginneling


liekske73

Recommended Posts

hallo allemaal... ik ben dus ook niuw hier en wil me graag voorstellen. ik ben angelique van 38 jaar oud, zeer gelukkig getrouwd, 1 dochter uit vorige relatie, nu 1 hele grote wens om samen met mijn grote liefde een wondertje samen te hebben. dat proberen we nu zo'n 2,5 jaar inmiddels en na 4 iui pogingen de boot van de ivf ingestapt. gezien ik er ook niet echt jonger op wordt heb ik sterk het gevoel dat het nu of nooit is zeg maar... zitten eigenlijk dus nog in onze 1ste poging van de ivf, vorige week maandag de punctie gehad, ze hadden 8 eitjes, door naar tilburg, bleken er 7 echt gevonden te zijn, manlief aan de slag, zag er ook prima uit dus met een soort van gerust gevoel naar huis... 2 februari mijn tp gehad, er waren er nu nog 6 daadwerkelijk bevrucht, maar 1tje teruggeplaats, en nu dus op dat vreselijke wachtbankje........... en daar zitten we nu tot de 16de... ik hoop zo op goed nieuws maar het duurt voor mijn gevoel nog een eeuwigheid eer het zover is. en ik probeer me op alle mogelijke manieren bezig te houden, maar hoe zet je iets van je af wat je zo graag wilt, dat gaat gewoon niet. ben benieuwd hoeveel goede raad ik hier kan ontvangen over de ivf... hoe een ander dit alles ervaart, en gewoon om het met mede ivfers te kunnen delen. die weten immers als geen ander hoe het allemaal voelt... hoop veel van jullie te horen en misschien ook wel te leren.

x angelique

Link to comment
Share on other sites

Hoi Liekske

 

Welkom hier op dit fijne forum en heel veel succes op het vreselijke wachtbankje.

Spannend zo´n eerste IVF en ik duim voor een positief resultaat de 16de februari.

Het is inderdaad heel moeilijk om die 2 weken door te komen, want je bent er iedere dag mee bezig.

Nogmaals heel veel succes.

 

Groetjes

Daniella

Link to comment
Share on other sites

Welkom Liekske,

 

Wat een spannende tijd voor je! Hoop dat het snel de 16de mag zijn voor je.

Ik heb ook in Tilburg gelopen. De punctie in Den Bosch en de bevruchting in Tilburg.

 

Heel veel succes met het lange wachten.

 

Liefs Elke

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use