Jump to content

IVF Februari -Maart 2012


Matroosje

Recommended Posts

Hallo,

 

Ik begin de komende week met mijn 4e (en laatste) IVF poging. Net als de vorige 3 keer erg spannend.

 

Ik ben op zoek naar andere dames om de komende 2 maanden het wel en wee mee te delen. Wie krijgt er in februari - maart ook een IVF behandeling?

Edited by Matroosje
Typo
Link to comment
Share on other sites

Hoi,

Wij zijn in september begonnen met de eerste IVF poging helaas geeindigd in mk na 9 weken.

Vrijdag heb ik een uitgangsecho en hoop volgende week een cryo terug geplaatst te krijgen.

 

Groetjes Jojo

Hallo,

 

Ik begin de komende week met mijn 4e (en laatste) IVF poging. Net als de vorige 3 keer erg spannend.

 

Ik ben op zoek naar andere dames om de komende 2 maanden het wel en wee mee te delen. Wie krijgt er in februari - maart ook een IVF behandeling?

Link to comment
Share on other sites

Hallo Merie en Mijnbaby.

 

Leuk dat jullie er ook bij zijn gekomen. Veel succes met alles de komende tijd.

 

Ik heb vorige week een hysteroscopie gehad. De ingreep zelf viel me alles mee. Heb wel wat langer last van de narcose gehad dan ik had verwacht, maar ook dat was goed te doen. Nu heb ik af en toe nog wat last van krampjes in mijn baarmoeder, maarik ga er van uit dat dat er bij hoort.

 

Volgende week maandag (de 27e) ga ik beginnen met de Decapeptyl. Afgezien van de lichte hoofdpijn en slapeloosheid die ik er altijd van krijg, kijk ik er naar uit. Het stilleggen van de cyclus maakt mij emotioneel altijd zo lekker stabiel. Ik wordt er heel erg rustig van. Maar natuurlijk is dat stilte voor de storm. Zodra ik met de menopur begin is het gedaan met de rust :happydance:

 

Maar goed, voordat ik zo ver ben ga ik eerst nog een weekje skiën. We gaan dit jaar met het vliegtuig. Heeft iemand ervaring met het meenemen van de medicijnen in het vliegtuig? Ik wil graag al mijn medicijnen die ik in die week nodig heb mee nemen in mijn handbagage. Ik heb een brief van de arts dat ik tijdens de vlucht een injectie nodig heb. Is dat voldoende om 11 spuitjes decapeptyl mee te mogen nemen?

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi,

Ik doe cyclusselectie dus afwachten wanneer ik mag starten. En dan idd kort schema start de 3 de dag na ongi. Andere medicatie ook. Baal dat ik geen kant en klare pennen kan krijgen! Maar goed niets aan te doen. Wat spuit jij? Ik ga ook mn cyclus niet stilleggen ze kijken hoeveel eicellen er zitten en die gaan ze stimuleren. Bij mij hebben ze n soort virus,infectie in mn baarmoeder gevonden waar ze niets aan kunnen doen, maar wat wel nadelig is v de innsteling pffff balen hoor!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use