Jump to content

Test wordt niet donkerder, onzeker...


Babii

Recommended Posts

Lieve meiden,

 

Jullie zullen me wel een zeur vinden, maar wordt helemaal gek van mezelf.

 

3 februari een Tp gehad van een 8 cellig embryo. Vrijdag 10 februari testte ik heel licht positief. Zaterdag 11 februari een beetje donkerder, maar bijna net zo licht. Zondag 12 februari al een stukje donkerder....

 

Maandag 13 februari testte ik al donkerder en dinsdag 14 februari een heel klein beetje donkerder (amper zichtbaar). Vandaag weer getest en die testen lijken maar niet donkerder te worden.

 

Gisteren had ik vreselijke pijn in mijn onderrug, kon wel janken. Ook fikse krampen, alleen platliggen hielp (ben wel heel gevoelig hoor). Vandaag heb ik wat krampjes, meer niet. Mijn tepels deden gisteren ook enorm zeer, nu weer minder (wel gevoelig).

 

Kortom, ben ik terecht ongerust (ben pas 4 weken en 1 dagen) en heb dit NOG NOOIT gehaald! Bloedde altijd al na een positieve test met 3 weken en 5 dagen dus dit is geweldig.

 

Sorry voor mijn ego, maar ben echt even benieuwd. Is eht vreemd dat die test nog niet knalt, of?

 

Dit zijn ze:

 

Test van gisteren (direct foto gemaakt na 15 minuten):

 

http://i41.tinypic.com/nd5v9l.jpg

 

Test van vandaag foto is wel een opgedroogde test, maar verschilt amper, eigenlijk niet....

 

http://i39.tinypic.com/2qltitk.jpg

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Lieve Babii,

 

Ik zou me geen zorgen maken hoor... Die testen zien er, 11 en 12 dagen na TP, keurig uit. Het is logisch dat een test niet elke dag donkerder wordt, HCG stijgt elke 48-72 uur.

 

Al die ongesteldheidsverschijnselen horen erbij, helaas. Behalve vermoeidheid heb ik totaal geen last van kwaaltjes gehad de eerste 12 weken. Nu alweer bijna 37 weken zwanger!

 

Heb vertrouwen in de natuur en in je eigen lichaam, je kan er zelf geen invloed op uitoefenen!

 

Liefs,

Melis

Link to comment
Share on other sites

Babii heel herkenbaar hoor.. Ik kon het ook niet geloven.. En heb wel 5 keer getest. De laatste 2 keer met een digitale, omdat ik het niet kon geloven. Bij mij werden de gewone testjes ook niet donkerder. En ben nu 22 weekjes zwanger. Gefeliciteerd meid!

Link to comment
Share on other sites

Dus ik ben niet een raar geval ofzo? Voel me echt een enorme zeurpiet, maar de arts zei al;

 

Mevrouw, test zaterdag met een digitale. Gebruik dan niet de digitale met indicator, maar gewoon met ZWANGER of NIET ZWANGER. Zo heeft u gelijk zekerheid. Staar u niet blind op streepjes...

 

Maar als je dan bij vrouwen knal strepen ziet, dan denk ik; hmmm, gaat het dan mis? Heb nog nooit de 4 weken en 1 dag gehaald zonder bloed. Gisteren echt veel pijn, vandaag weg (wel wat gevoelig, maar ach).

 

Ik zal proberen te geloven in deze kanjer! Hij/zij is zo welkom!

 

Dank jullie lieverds!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Babii,

Zelf heb ik de test met indicator gekocht die aan geeft hoeveel weken je zwanger bent.

2 keer deze test uitgevoerd.

De eerste keer gaf die 1-2 aan en een week later 2-3.

Omdat de echo nog op zich moest laten wachten was ik hierdoor wel wat gerust gesteld omdat die test aangaf dat mijn hcg omhoog ging.

 

Probeer positief te blijven wat makkelijk gezegd is.

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Ja, de arts raadde die af. Ze gaf aan dat ze laatst een paniekerige vrouw aan de telefoon had, de test zei 1-2 zwanger..... Ze was al over de 6 weken zwanger, hoe kan dit?

 

Ging ze liggen, was er wel degelijk een baby met hartactiviteit, dus dat ding klopte niet. De arts raadt het mij dus af daarmee te testen en geqwoon die met zwanger of niet zwanger te nemen.

 

Ze is anders bang dat ik mezelf weer gek maak, hahaa. Snap alleen niet hoe ik gisteren zulke vreselijke rugpijn had en mijn tepels deden zeer, en dat het nu ineens "weg" is, althans gevoelig....

Link to comment
Share on other sites

Nou dat zijn keurige testjes hoor! ik snap je ongerustheid, was ik de eerste keer ook zo erg.

 

Waarom laat je je hcg waarde niet bepalen, desnoods via de huisarts? Dan weet je gelijk hoe je er precies voorstaat.

 

Maar nogmaals, het lijken me prima testen zo. En ik vind de tweede wel dikker maar misschien zie ik het verkeerd.

 

Liefs

noor

Link to comment
Share on other sites

Kan me voorstellen dat je zo onzeker bent, het hele voortraject is ook al zo slopend en onzeker soms. probeer inderdaad te vertrouwen op je lichaam (makkelijk gezegd met 29 weken zwangerschap).

Ik vind het zelf ook mooie streepjes hoor!! dus sja, eigenlijk ook: gefeliciteerd..

 

succes!!

Link to comment
Share on other sites

In principe zijn het mooie testen, maar ik ben zelf behoorlijk paniekerig, omdat ik al 3x in het IVF traject een vmk heb gehad. Wel voordat ik de 4 weken haalde, meestal met 3 weken en 5 of 6 dagen....

 

En het vervelendste is dat ik gisteren volop pijnlijke tepels had, en nu dus amper tot niet.... En ook de buikpijn is bijna weg, kijk toen was ik ook onzeker, maar doordat ik nu nergens last van heb nog erger.

 

We wachten af, test morgenochtend nog even, hopelijk dan een duidelijkere streep. Komt het soms ook voor dat een test gewoon niet duidelijker wordt ongeacht veel HCG of niet?

Link to comment
Share on other sites

Nou dit zijn hele mooie testen, goed duidelijk en ook voor 4 weken.

Heel vaak worden testen op een gegeven moment ook niet donkerder, ze worden eigelijk nooit zo donker als de controlle streep.

 

Ik heb tot een week of 8 a 9 helemaal niets gevoeld en heb nog steeds geen zere borsten, niet gehad ook. ben toch bijna 34 weken zwanger.

 

Vind het er heeel mooi uitzien, maar ik begrijp je onzekerheid, die kan niemand je weg nemen tot de 1e echo en dan de volgende.... en dan de 12 weken grens en ga zo maar door.

Link to comment
Share on other sites

hoi

het ziet er goed uit hoor.

ik herken je onzekerheid. mijn testen waren ook erg licht en zelfs na een echo met hartactiviteit bleef ik onzeker omdat de test van mvm heel licht was..... verder zeggen die kwaaltjes idd niet veel. de eerste 7 weken had ik nergens last van (dus enorm gespannen of alles wel goed was). daarna tot 15 weken zo goed als niks binnen kunnen houden...

gefeliciteerd met je positieve testen en ik wens je een hele mooie echo toe over drie weken!

groetjes

nieta

Link to comment
Share on other sites

Hey Babii, gefeliciteerd met je zwangerschap!!!

 

Probeer je niet te druk te maken over de testen hoor, toen ik zwanger was van mijn 1e zoon had ik knaltesten en bij de 2e allemaal heel licht, die van mvm was zelfs super licht, toen maakte ik mezelf ook helemaal gek en elke test die ik deed werd lichter en lichter, maar dat bleek normaal! Op naar een super echo!!!

Link to comment
Share on other sites

Ik begin nu ook weer wat rustiger te worden. Vandaag opgestaan met het gevoel dat ik ongesteld ben, echter is er niks (godzijdank).

 

Wel getest en de test is ook niet lichter, dus dat zal wel oké zijn.

 

Ben dus wel doodongerust, maar wie niet? Die krampen waren er gisteren weer niet, nu is het weer aanwezig. Echt z'n gevoel van een opkomende menstruatie. We moeten helaas toch afwachten, maar goed, ben nu al over de 4 weken heen, dus erg gelukkig.

 

Mag je trouwens paracetamol innemen? Dat zal namelijk wellicht de krampjes verzachten incl. mijn onzekerheid....

 

Thanks meiden!

Link to comment
Share on other sites

Nee joh, ik zie dat echt niet, schandalig he? Ben zooooo gek aan het worden!

 

Gisteren had ik opeens geen tepelpijn meer, vanochtend weer wel, nu is het weer weg. En dat met die rot krampen is bij mij meestal 1 + 1.... Ach, ik word gek van mezelf, jullie ook vast van mij hahahah.

Link to comment
Share on other sites

Ja, dat kan ik wel doen, swoieso niet via de huisarts, want die wil zich er niet mee bemoeien rondom het IVF traject.

 

Denk dat ik me vanaf nu lekker rustig ga houden....

 

Heb nog 3 digitale, zal er morgen 1 doen, zondag en dinsdag en als het dan goed zit, dan ehm..... Zal uk vast goed zitten :). Alleen die lage rugpijn is zo niet fijn!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use