Jump to content

Even voorstellen


Clementine

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

ik ben een vrouw van 30 jaar, ook met de wens om moeder te mogen worden!

4,5 jaar geleden besloten dat we wilden proberen zwanger te worden. Door de jaren heen wel miskramen gehad en steeds meer klachten krijgende. Uiteindelijk na veel ziekenhuisonderzoeken terecht gekomen bij de gynaecoloog en eind 2010 te horen gekregen dat ik een ernstige vorm van endometriose heb. Zo'n beetje m'n hele onderlichaam is van binnen verkleefd, omgeknakte en verkleefde eierstok, verklevingen en vergroeiingen in darm/blaas, urineleider wordt langzaam dichtgedrukt wat effect heeft op nier. Ook hogerop richting middenrif endometriose te vinden. Gezien de ernst zou operatie eerst nodig zijn, daar mijn lichaam erg ziek is nu en ik al die tijd al in ziektewet zit. Toch heb ik groen licht gekregen voor één IVF ronde, omdat het niet duidelijk is hoe vruchtbaar of met welke complicaties ik uit een operatie kom.

 

Na goed 7 maand in de overgang te zijn gezet met Lucrin mocht ik in november een IVF in. Helaas is dit voor de testdatum al uitgelopen in menstruatie. Wel had ik 3 cryo's. Ik heb toestemming gekregen om deze in eigen cyclus te mogen laten terugplaatsen. Eén cryo is kapot gegaan tijdens ontdooiing, de andere 2 zijn bijna twee weken geleden terug geplaatst. Morgen DE testdag!

Zal onze wens in vervulling gaan? Dan gaat de operatie de vriezer in en komt dit na de bevalling.

Of gaat het toch mis? Dan zal onze wens voor lange tijd de vriezer in gaan en moet ik tot de operatie weer terug aan Lucrin (ergens tussen juni -dec 2012 operatie).

 

Omdat ik een beetje huiverig ben voor forums en dit nieuw voor mij is, kies ik er voor om eerst anoniem te schrijven. Misschien onnodig, maar ik ben altijd wel een beetje voorzichtig. Ook gezien de 'strijd' waarmee ik vanwege ziektewet op mijn werk te maken heb, is het prettig om vrijuit te kunnen schrijven zonder het idee te hebben herkent te kunnen worden.

 

groetjes,

Clementine :icon_flower:

Link to comment
Share on other sites

Heej Clementine,

 

Welkom hier. Je anonimiteit is heel begrijpelijk, want jullie hebben ook al zoveel meegemaakt. En je klinkt nog zo positief, wat goed!

Spannend zeg dat je morgen je test datum hebt. Heel veel succes. Laat je wel even de uitslag weten :-D

 

Liefs Elke

Link to comment
Share on other sites

Hey Clementine,

 

Aller eerst welkom op dit fijne forum, anonimiteit is hier geen probleem.

 

En Jeetje, wat heb je al veel moeten doorstaan! Ik hoop voor jullie dat je mogen een positieve test zal hebben, en dat de toekomst er anders uit gaat zien!

 

Heel veel succes!

Link to comment
Share on other sites

goeiemorgen clementine!

 

welkom op het forum!!!

je hebt ook al flink wat meegemaakt, jeetje zeg!!! vandaag testdatum, hoop dat het gelukt is!!!

Hier op het forum kun je idd vrij uit kletsen!! we leven allemaal met elkaar mee!!

succes vandaag!! laat je nog wat weten???

 

x

Tool

Link to comment
Share on other sites

Welkom hier & heel mooi dat je een positieve zwangerschapstest hebt gehad ♥

Nu is het inderdaad even wachten op de eerste echo, maar probeer positief te blijven denken.

Ik weet dat het heel moeilijk kan zijn, maar dit zal jou & het vruchtje alleen maar goed doen :-)

Link to comment
Share on other sites

Hallo Clementine,

 

Welkom op het forum, groot gelijk dat je het anoniem wilt doen.

Je verhaal klinkt heel erg bekend (ben uiteindelijk wel geopereerd na IVF1 aan grote endo cystes), maar ik wens je van harte toe dat het hetzelfde eindigt als bij mij, met een prachtig wondertje in je armen!

Succes met testen morgen, ik duim voor je!

 

Groetjes,

Lot

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use