Jump to content

1001 vragen


kathy

Recommended Posts

hallo allemaal

ik ben zoals je ziet nieuw hier.

ik heb op 12/03/12 mijn 2de punctie had van 17eicellen. op 15/03/12 mijn tp.

sinds de tp heb ik enorm last van pijnlijke borsten af en toe ongi krampen maar dat valt goed mee en soms misselijkheid.

zijn er onder jullie die hier ook ervaring met hebben en hoe draait dit dan uit. heb wel na de punctie overstimulatie had.

neem niks van hormonen (bv pregnyl ofzo) enkel utrogestan bolletjes.

kan er mij iemand wijzer maker aub

 

lieve groetjes de ongeduldige:icon_smile::icon_smile:

Link to comment
Share on other sites

Hey meid.

 

Wat heb je vooraf gespoten?

 

Ik spoot bij de eerste 150 gonal f. Toen had de gyn afgeraden de punctie te doen ivm 3 follikels

 

Bij de 2de gonal 225. Resultaat 15 follikels waarvan 6 bevruchtingen.

 

Ik had ook alleen maar utrogestan. Die moest ik 3x daags 2 nemen voor 2 weken.

 

Ik had dat mijn borsten gingen groeien, krampen in lies. Daaruit wist ik eigenlijk dat ik zwanger was. Na 3 jaar had ik dat nog nooit gehad.

Ik had daarom ook op wachtdag 8 een positieve test in handen.

Misselujkheid heb ik 3 jaar lang elje maand gehad. Dat wilt helaas niet zoveel zeggen.

De borsten kunnen wel van de bollen zijn.

 

Geduld meid geduld....

 

Xx

Link to comment
Share on other sites

hey sandra 81

 

bedankt voor de info. heb ondertussen ook al gebeld naar ivf centrum en daar zeggen ze als ze klachten aanhouden dat het waarschijlijk wel positief kan zijn. bij ons beweren ze nogthans dat het niet van de bolletjes kan zijn de pijnlijke boobies. toch bedankt voor de info. woensdag weet ik uitslag en toch heb ik het gevoel op positief nieuws maar dat heeft iedereen wel denk ik.

 

veel liefs

Link to comment
Share on other sites

sandra81

 

ja ik heb ook gonal 150 gespoten de 1ste 2dagen dan 225. 17eicellen waarvan 13 goede en 5 embryo'kes.

gyné wou maar 1tje terug plaatsen omdat het top emmy is en door overstimulatie zou ik teveel complicaties hebben.

heb deze morgen test van kv gedaan en zeer licht positief maar nu doe ik het nie meer en wacht af tot woensdag want ik maak mijn eigen gek. :-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use