Jump to content

Wie heeft dit ook meegemaakt?


Roos1982

Recommended Posts

Lieve dame's,

 

Ik voel me zo rot! Ik zal even kort uitleggen waarom

8 dagen geleden heb ik een tp gehad. 4dagen daarna(woensdag) begon ik pijn te krijgen in me zij net boven het schaambot op internet werd er gesproken over bandenpijn ik was opgelucht dat ik waarschijnlijk toch in verwachting ben. Vandaag voel ik helemaal niks meer geen pijn geen steken geen kramp gewoon niks. De (bandenpijn) heeft totaal 3dagen aangehouden.

Ik was best in de war en heb een zwangerschaptest gedaan Negatief! Logische achteraf volgens mij is het veelste vroeg om een week na de tp te testen.

Wie heeft dit ook meegemaakt.

Link to comment
Share on other sites

Lieve dame's,

 

Ik voel me zo rot! Ik zal even kort uitleggen waarom

8 dagen geleden heb ik een tp gehad. 4dagen daarna(woensdag) begon ik pijn te krijgen in me zij net boven het schaambot op internet werd er gesproken over bandenpijn ik was opgelucht dat ik waarschijnlijk toch in verwachting ben. Vandaag voel ik helemaal niks meer geen pijn geen steken geen kramp gewoon niks. De (bandenpijn) heeft totaal 3dagen aangehouden.

Ik was best in de war en heb een zwangerschaptest gedaan Negatief! Logische achteraf volgens mij is het veelste vroeg om een week na de tp te testen.

Wie heeft dit ook meegemaakt.

 

 

 

hoiroos,

 

ik ben afgelopen donderdag ongesteld geworden..helaas na een cryo (2) tp in eigencyclus zonder hormonen..

ik had ookcontinue na de innesteling dus 3 dagen na tp last hiervan...ik durfde te zwere dat ik dan zwanger was..en had dus echt goede hoop...maar helaas is dat niet tgeval geweest..ik hoop dat jij welzwanger bent... ik zal voor je duimen elke lichaamis anders...ik vond dit trouwens ook heel vreemd dat ik zulk steken had daar vanaf de innesteling of 1 dag daarna..denk dat me cyclus in dewar is..

 

probeer afleiding te zoeken ik zal voor je duimen...x

Link to comment
Share on other sites

Hallo Roos 1982,

 

Ik heb je schrijven gezien en gelezen. Wou toch even graag reageren. Ik heb nu zelf een tweede ivf-behandeling achter de rug. De eerste was in 2004 en daar had ik ook na de punctie een vrij lange tijd last van dat. Alhoewel de eerste ivf-behandeling geslaagd was en zwanger was was die pijn niet van de ontstane zwangerschap maar nog een overblijfsel van de punctie. Vergeet niet dat je toch een ingreep hebt ondergaan en dat men aan je eierstokken gewerkt hebben om de eicellen af te halen. Ik heb toen dit ook na laten kijken bij de dokter en die stelde me gerust dat dit normaal was. De ene heeft geen last, de andere wel en is gevoeliger. Uiteindelijk na een hele poos is dit automatisch weggegaan. Nu bij mijn tweede ivf-behandeling in februari 2012 heb ik gelukkig er geen last van. Ondanks het bij mij een zware punctie was na een overstimulatie die uiteindelijk maar 2 uitstekende bevruchte eicellen had en die enkele dagen na de punctie teruggeplaatst zijn is dit uitgelopen op geen zwangerschap. Ik start nu woensdag 28 maart 2012 voor een derde ivf-behandeling en hopelijk nu met betere afloop!

Ik zou me er niet te druk om maken maar moest je toch echt ongerust zijn dan zou ik aanraden een dokter te raadplegen. Die zijn van zulke zaken wel degelijk op de hoogte! Voor de rest wens ik je veel geluk en hopelijk mag je heel binnenkort ons het goede nieuws melden! Ik duim al vast!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use