Jump to content

Wie staat er op de wachtlijst voor ivf in Nijmegen


Bobby

Recommended Posts

Hoi Meiden,

 

Ik ben vorig jaar geopereerd en alle onderzoeken doorlopen.

Eindstand.... 2 eileiders dicht en geen kans op natuurlijke zwangerschap :(

 

Nu staan we op de wachtlijst om te starten met ivf. Bij de aanmelding zeiden ze dat we ongeveer 4 maanden moesten wachten tot we aan de beurt waren.

Alleen na van de week even gebelt te hebben geven ze aan dat het wel 6 maanden wachtijd is :( Wie staat er nog meer op de wachtlijst voor het radtbout in Nijmegen?

 

Gr Bobby (zenuwachtige bobby)

Link to comment
Share on other sites

Hoi bobby,

 

Wij zijn vandaag ook doorgestuurt naar het radbout vanuit het cwz in nijmegen. Ons werd gezegt dat er een wachtijd van ongeveer 3 maanden is. Hopelijk worden het geen 6 maanden wachten, maar wij moeten eerst nog op gesprek in het radbout.

Gr booboo

Link to comment
Share on other sites

Onze ervaring is dat de wachttijd vanzelf gevuld wordt met afspraken. Je staat op de lijst vanaf het moment dat je binnenkomt en dan gaat er nog een heleboel gebeuren voor je aan de beurt bent (onderzoeken, gesprekken, prikinstructie, voorlichtingsavond) waardoor het niet heel erg voelt als wachten. Wij hebben ons in augustus aangemeld, konden begin oktober voor het eerste gesprek en onderzoeken en hadden het geluk om in december al mee te kunnen, meteen na de prikinstructie van begin december.

Succes met het wachten en de behandeling(en)!

Link to comment
Share on other sites

Hoi meiden,

 

bedankt voor het reageren!

Het is alleen zo raar! Eind december heb ik een hsg gehad en een kijkoperatie uitslag dichte eileiders en ivf.

2 weken erna een gesprek met uitleg ivf en kort daarna de ivf avond bijeenkomst. Daarna werd er verteld dat er een wachtlijst is van 4 maanden. Dat zou betekenen dat we deze maand konden beginnen :( ik hoorde maar niets en hoorde maar niets dus ik bellen zeggen ze ja het is erg druk de wachtijd is nu 6 maande .... weer 2 maanden wachten wacht nu al 4 maanden :( en nog 2 te gaan mmmh al wist ik alleen maar een datum om naar uit te leven... xxx

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 3 weeks later...

Hoi,

 

ik dacht in december een hsg scan en begin januarie kijkoperatie en toen meteen op de wachtlijst!

dus sinds januari :( maaar natuurlijk al veel langer met alle onderzoeken en doktersbezoeken maar heb er zin in nu!

 

wachten is erg he :(

Link to comment
Share on other sites

Ik sta ook weer op de wachtlijst sinds 17 april. Toen is tegen ons gezegd dat de lijst een half jaar was ongeveer en dat je vanzelf een uitnodiging krijgt voor prikinstructie. Gelukkig hebben ze geen zomerstop meer, dus dat scheelt. Ik zelf ga nu eerst nog voor een cryo terugplaatsing binnenkort.

Maar spannend ishet wel hoor! Succes in elk geval ook voor jullie! Hopelijk zijn jullie snel aan de beurt!

Link to comment
Share on other sites

Doortje: begrijp ik het goed dat je ook op de wachtlijst komt als je nog een cryo hebt? Dat is 1 van de vragen die mij bezig houd nu - anders zou je als je cryo's niet goed ontdooien/niet aanslaan wel erg lang wachten.... Wij hebben op 6 juli een intake gesprek voor een cryo terugplaatsing (we hebben er nog liggen gelukkig). Is daar ook een wachtlijst voor of niet?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hey janssen

 

als je de oproep krijgt gaat het snel bij de gezamelijke afspraak krijg je je prikpen en nog wat spullen mee ik zat et vorige maand en start nu. alle andere zitten al in hun wacht weken alleen ik was net ongesteld geweest dus moest een maand wachten succes xx

Link to comment
Share on other sites

ja ik zit ook in nijmegen ik start morgen met spuiten ben jij dan ook al begonnen met spuiten? Of lees ik verkeerd. Ik begin nu wel zenuwachtig te worden al die medicijnen succes donderdag xx

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use