Jump to content

Voor altijd kinderloos!


koekka

Recommended Posts

Heel even mochten we dromen, Heel even zwanger zijn

Het voelde even zogoed, het voelde even zo fijn

Wat is het oneerlijk,waarom mocht deze droom niet lang bestaan

En hoe moeten we hier samen mee om gaan

Rouwen, verwerken en accepteren

Maar ook van ditvreselijke proces zullen we iets leren

Ik denk dat de pijn en het gemis nog wel even blijft

En bij de vraag “hoe gaat het” mijn lijf toch weer verstijft

Het verdriet is zo groot, niet te beschrijven met woorden

Nooit zullen wij de woorden papa of mama horen

Samen verder gaan, ik weet nog niet hoe of welke weg te gaan

Ik weet alleen dat we dit hoofdstuk samen moeten doorstaan.

De droom is over, de wens blijft

De tranen zijn op en wat over blijft is de Leegte !!!

Link to comment
Share on other sites

Lieve Koekka

 

Na mijn miskraam van vorige week heb ik nog niet echt veel tranen gelaten maar jouw tekst heeft daar vandaag

toch echt voor gezorgd.

 

Heel veel sterkte en kracht om hier mee om te gaan.

 

Ik ben bang dat het voor ons ook deze kant op zal gaan.

 

Liefs,

Link to comment
Share on other sites

Koekka: wat erg voor jullie :( heel veel sterkte...en wat een mooie binnenkomende tekst, je hebt je gevoel goed weten te verwoorden...

 

Gabrie: jij ook heel veel sterkte... is erg oneerlijk als je de vreugde even mag proeven en het je dan zo snel weer afgenomen word, dat geldt natuurlijk ook voor Koekka.. Ik ken het gevoel en dat is heel erg bitter...

Link to comment
Share on other sites

Koekka, wat een pakkende tekst recht uit het hart.

Ik vind dit zo moeilijk om te lezen en krijg er tranen van in mijn ogen.

Vaak denk ik aan de vrouwen die afscheid moeten nemen van hun grootste wens.

Ik weet hoe dit voelt en dat is vreselijk. Wij hebben na 3 keer icsi ook afscheid genomen en dat deed zoveel pijn, maar ineens bedachten we ons en hebben we nog 1 poging gedaan maar dan met donorzaad en nu ligt ons wondertje boven in haar bedje te slapen. We hebben zoveel geluk gehad en dat maakt me extra verdrietig dat dit geluk niet bij iedereen kan komen. Ik wens je heel veel sterkte in deze oh zo zware tijd.

Link to comment
Share on other sites

@ Gabrie: nee wij hebben inderdaad ook een moeilijke weg, maar ik lees hier zoveel ellende dat ik me niet alleen voel staan daarin en wij hebben nog pogingen en kansen, dat kan niet iedereen zeggen hier, dus ik voel me ook nog wel gezegend dat er nog hoop is en kan me alleen maar indenken hoe het voelt als je die hoop niet meer hebt en het voorgoed op moet geven... GELUKKIG lees ik ook heel veel mooie dingen, dus we blijven positief, op naar een goede zwangerschap.. Jij ook heel veel succes je volgende poging, hopelijk is er snel goed nieuws te melden!

Link to comment
Share on other sites

Het is gewoon zo enorm oneerlijk......

 

Terwijl ik dit typ zie ik een vrouw met een kinderwagen langs lopen. Ze loopt heel vaak te blowen achter de wagen. Nu niet hoor maar als ik haar zie word ik altijd zo boos... Iedereen krijgt maar kinderen en mensen die het zoooo graag willen niet.

 

STOM!!!!!!!!!

 

Heel veel sterkte Koekka het is een enorme opgave dit te moeten handelen.

 

Veel liefs

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor alle lieve woorden !! ik weet gewoon nog niet hoe ik hier mee om moet gaan behalve van me af te schrijven !

ik wist dat ik hier in ieder geval begrip zou krijgen !! ik bedoel het niet rot, maar hier zitten vrouwen die precies weten hoe het voelt en dan idee heb ik niet altijd in mijn eigen omgeving!!

 

ik wens iedereen die nog verder gaat met behandelen en proberen een droom die wel uitkomt !!

 

x monika

Link to comment
Share on other sites

Het heeft jouw leven ook heel lang beheerst, zoals ik je handtekening lees.. Wij zijn 3 jaar bezig ermee en ik word er al knetter gek van, mensen zeggen dan; denk ergens aan, zoek afleiding.. tssss die snappen er niets van dat het ALLES overneemt in je leven, je leeft daarvoor..voor die ene wens..

 

Ik denk dat er hier veel steun te vinden valt voor jou Monika, er zijn hier veel wannabe moms die hun droom in rook zien opgaan, dat lees ik naast alle successen net zo vaak.. Ik kan me alleen maar indenken hoe het zou zijn als je het op moet geven.. voorlopig heb ik nog een weg te gaan en al een mooie dochter van 10 jaar rondlopen (maakt de wens naar een tweede echt niet minder hoor!!).. ik hoop voor jou dat je het een plekje kunt geven uiteindelijk.. Kan me best voorstellen dat het je moeilijk valt om andere vrouwen hun droom toe te wensen en de successen hier te lezen op het forum.. Nogmaals heel veel sterkte ermee.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use