Jump to content

Foto's Juni


Simba

Recommended Posts

[ATTACH=CONFIG]4190[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4191[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4189[/ATTACH]

 

De mijlpalen van de laatste 2 weken op een rij:

1. voor het eerst op vakantie, verschonen kan ook op de hoedenplank :-)

2. voor het eerst naar de creche met mijn nijntje-rugzak

3. voor het eerst een hapje

Link to comment
Share on other sites

Hier een paar fotootjes van zojuist. Onze boef op boevenpad. De kat is gelukkig snel genoeg om zich niet te laten pakken hihi.

 

[ATTACH=CONFIG]4192[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4193[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4194[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4195[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4196[/ATTACH]

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Kimmie, wat een knappe kerels!

 

Caroline, je hébt het nu waarschijnlijk ook druk ;-). Ik zit nu volgens mij juist in een van de rustigste periodes: ze lopen nog niet (kruipen wel razendsnel, gaan staan, beginnen te klimmen), maar slapen wel 's nachts van 20-7 en overdag nog 2x 1.5/2u. En de meiden eten het meeste zelf met de handjes. Veel poetswerk dus, maar een stuk minder slopend dan een jaar geleden (toen ze zo oud waren als Kaat en Bram) en ze nog om 23u en 4/5u voedingen hadden en Rutger bijna 2 uur over een voeding deed en elke keer alles onderspuugde. Kortom: het gaat straks nog een tijdje een stuk 'rustiger' worden ;-). (Kijk al wel met angst en beven vooruit naar 3 peuterpubers :S).

Link to comment
Share on other sites

Ik kijk met angst en beven al uit naar 1 peuterpuber. Nu met bijna 1 jaar weet ze al precies wat ze wel en niet wil.

Daar gaan we het echt mee te stellen krijgen.

 

Tot voor kort dacht ik dat het wel los zou lopen, maar als een moeder van 4 kids dat zegt (onze gastouder).... begin ik toch danig te twijfelen...

Link to comment
Share on other sites

Wat een leuke foto's allemaal. Petje af voor de dames met een twee- of drieling.

 

Onze Gwen vindt in bad gaan echt geweldig. Op de andere foto zit ze op een hobbelkoe die papa zelf gemaakt heeft.

 

[ATTACH=CONFIG]4289[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4290[/ATTACH]

Link to comment
Share on other sites

Kim, wat een scheetje zeg!

 

Simba, dat zeggen 'kenners' ook van N... die weet nu met 16 maanden al precies wat ze wel en niet wil én wat ze wel en niet mag (maar dan doe je het natuurlijk júist, met een grote grijns op je koppie - en wel even checken of mama of papa ook wel ziet dat je het tóch doet).

 

Hier even een filmpje om jullie te bevrijden van de illusie dat het dus mega-druk is met een drieling - zo zitten ze nu (al 20 min) te spelen in de box... die notabene gewoon open staat, ze kunnen de hele kamer en tuin door als ze willen!:

 

R is ziekjes, vandaar wat duf....

 

Video is nog aan het laden, dus duurt even voor ie zichtbaar is op youtube...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use